- Konu Sahibi loversound
arkadaşlar benim bi derdim var.işin içinden çıkamıyorum.yardımlarınıza ihtiyacım var.benim canımdan çok sevdiğim kuzenim aralıkta askere gitti.15 ay askerlik yapacak.kuzenimin 17 yaşında bir kız kardeşi var.çocukluğumuzdan beri hep beraberiz.çok yakınızdır.kuzenimin yaklaşık 6 yıldır kardeşim dediği arkadaşları var.ailecede görüşürüz arkadaşlarıyla.yengem tekerlekli sandalyede olduğu için kuzenim askere gittikten sonra devamlı yengemelre gelip halini hatrını sorarlar.kardeşine sahip çıkarlar sağolsunlar.mehtabı(kuzenimin kardeşi) devamlı alıp gezdirirler.geçen hafta öğrendiğim olay beni şok etti.mehtap kuzenimin arkadaşlarından salihe aşık olmuş.ve bunu salihe söylemiş.salih başta olmaz diyerek diretmiş.ama mehtabın ısrarlarına ve ilgisine en sonunda karşılık vermiş.ve bunlar sevgili olmuşlar.geçenlerde mehtap bize kalmaya geldi.telefonunda salihin msjlarını gördüm ve şok oldum.salihle konuştum.yaptığım büyük şerefsizlik biliyorum.çok pişmanım ama karşı koyamadım işte dedi.daha mehtapla konuşamadım doğru düzgün.yanlız kalamadık fazla.şimdi napıcağımı nasıl davrancağımı bilmiyorum.salihe bidaha ne mehtabı ne kuzenimi arıcaksın dedim.şimdi kuzenim 1 hafta sonra dağıtım iznine gelicek.herşeyi kuzenime anlatsammı kararsızım.mehtaplada nasıl konuşacağımı bilmiyorum .daha 17 yaşında.zarar görmesini istemiyorum.offf çok çaresizim.akıl verin bana lütfen.