• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok çaresizim

askprensesi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2007
412
1
96
39
- Yurtdışı
merhaba arkadaslar ben evleneli 5 yil oldu ve iki cocogum var bes yil icinde cok kavgamiz oldu her seyden kavga etmeye basladik suclamalar basladi ben hic agzimi acamiyordum o sinrlenince her kufuru basiyordu ve 4 defada dayagini yedim ve sorunlar git gide buyudu benim dedigim olcak tiripleri su bu ancak cinselikte bana guzel sozler diyordu ama normal hayatta hic duymadim en son dun kavgamiz oldu annemgilde vardi beni aileme suclamaya basladi babamda birbirini suclamayla bu evlilik yurumez dedi esim de dediki ben cocuklar icin duruyorum vs babamda kizdi esini sevmiyorsan cik git dedi valizini aldi gorumceme gitti suan ben ailemleyim bir haafta icinde karar vermem gerek ne yapacagimi bilemiyorum yardimlarinizi bekliyorummmm sagolun

sana buralardan çare aratacak kadarsa sorunun
aklımdan geçeni söylemek istemem.
karar senin arkadaşım
Allah yardımcın olsun

çaresizliğini anlayabiliyorum...ama bu kararı biz değil anca sen verebilirsin öyle değilmi...boşan desem ne olucak...eğer eşin olmadan yapabiliceksen ve ona ihtiyacın yoksa o olmadan evet kafam rahat edicek diyosan ayrıl...ama eşin olmadan yapamicaksan yoluna sorunsuz bi şekilde devam etmeye bakıcaksın...
YANİ KARARINI SEN VERİCEKSİN...

canım eğer evliliğinin sonunu göremiyosan ayrıl daha sonra birleşip pişman olmaktan çok iyidir.bazı aileler çocukları için kendilerini mecbur hissedip evliliğini sürdürmeye çalışır.ben öyle çocuklarında mutlu birşekilde büyüdüklerini sanmıyorum.hakkınızda hayırlısı olsun

boşan demk çok kolay biliyorum ama düzeleceğine inanmıyorsan eşinin boşanman senin ve çocuklarının huzur için çpk daha iyi olacak

sagol canim even oyle dedi ben cooclar icin evlilige devam ediyorum yani herkeze iyi gorunuyormus megerse halbuki bende beni sevdigi iicn yanimda saniyordum zaten arkadaslar beni kotulemedigi yer kalmadi ev kadinligimdan tut herseyi halbuki herseyi yapmaya calisiyordum eksiksiz herkezin eksigi var arkasini bakmadi bile giderken sanki hazirmis pilanlamis gibi bir anda zaten aileme konusmaya basladi oturmaya gelmislerdi acti agzini yumdu gozunu babamda dayanamadi evet arakdaslar kararimi kendim vercem dogru ama belki biraz faydaniz olur diye paylastim yanlis adim atmak istemiyorum bana diyorki ayrilinca benim gibisini bulcan mi surunceksin sen su bu coocuklar bile etkileniyor artik onlarin onunde kac defa vurdu ama coocukalrim icin sustum sagolun bilginiz icin

Tatlım,Baban arkanda.Çok şükür kimsesiz değilsin ailen var.Evli olmadığım için anlayamıyor olabilirim ama kocana muhtaç değilsin.Zor olablir ama sen bunu haketmiyorsun.Dayak ne demek..Tabi bu senin fikrin biz karışamayız.

sagol canim evet ailem arkamda evim de var doseli evet muhtac degilim yok dusuncelerinize saygi duyuyorum o yuzden paylastim sizlerle cunku pisman olmamak icin tam karar vermem lazim bigilerinizi bekliyorum sagolunnn

arkadaşın dediği gibi ailenin yanında olması çokkk önemli..eğer eşine karşı sendede herşey bittiyse ayrıl...ama en iyisini sen bilirsin

Yürümeyen gemiyi nereye kadar itekleyeceksiniz?
Boğulana kadar mı?
Olmuyor işte,görüyorsunuz..
Şükürler olsun ki aileniz arkanızda,mesleğiniz var,maddi gücünüz yerinizde..
Daha fazla sizi incitmesine izin vermeyin..
Çizin yolunuzu arkadaşım..
Kolay değil anlıyorum,ancak bir düşünün hangi hayat daha cazip?
Dayak yiyerek süren bir evlilik mi,sakin huzurlu bekarlık mı?
Kendinize acımıyorsanız bebelerinize acıyın,onlara reva mı bu hayat?

Çocuklarınızın önünde dayak yemektense onları daha güvenli ve huzurlu bir ortamda yetiştirmek daha mantıklı olacaktır.Dayak atan, sizi sevmeyen, sadece çocukları için evde kalan ve hatta çocuklarının önünde sizi döven birisi ve size destek veren, arkanızda olan bir baba.Kimse ayrılmak için ya da dayak yemek için evlenmez.Kimse aynı şekilde çocuklarının önünde dövülmek için de anne olmaz.Ama tüm bunlar olmuşsa da kimse sürekli dayak yemek, çocuklarını şiddet içinde yetiştirerek ruh sağlıklarını bozmak için de yaşamaz.

çaresiz degilsin canım
eger eşinden ayrılınca ortada kalsaydın
yaslanacak bi omuz olmasaydı çaresiz olurdun ama bak ailen destekçin aklını başına topla ve sadece cinsellik işin içine girince romantik olan bi kocayı dehlemekte geç kalma ..allah yardımcın olsun ..

Sizi açık açık sevmeyen, istemeyen ve şiddet uygulayan bir eş var.
Siz niye bu insan için hala düşünüyorsunuz ki.
Hem sizin için, en önemlisi de çocuklarınız için ,ayrılık daha iyi olur bence.
Çocuklarım babasız kalmasın diyebilirsiniz,
ama o şiddet içinde hiç bir çocuk sağlıklı büyüyemez.
Ne güzel ki ,arkanızda duran bir aileniz var.
Bu hayatı çekmek için hiç bir nedeniniz yok bence.

Çocuk için evlilik yürütmeyin, keşke benim ailem de yürütmeseydi..
İnanın çocuk için önemli olan huzur, huzur eğer eşlerin ayrı olmasındaysa boşanmak da evlenmek kadar tabii..
Ne mutlu işiniz gücünüz, en önemlisi size destek olan bir aileniz var.
Hiçbir şey şu anki durumunuzdan kötü olamaz ki sadece şiddet bile yeterli bir sebep.

bizden önceki nesil çok çekmiş.biz gençler gözümüzü açalım erkeklere de bu ibret olsun eski kafalılığı bıraksınlar.artık kadınlar güçlü ve kaba sorumsuz erkekleri çekmek zorunda değil.bunu kafalarına biz yerleştirebiliriz ancak.

göster ona onsuz daha mutlu olduğunu dayaksız dırdırsız hakaret yemeden yaşayarak ne kadar mutlu olacağını ona göster, ayrılmak isteyen o gibi görünüyor o zaman açsın davayı nafaka falan görevlerini yerine getirsin. o ayrılınca belki sevgilisi olur belki evlenir ama huzuru olur mu bilmem önemli olan huzur sen mutlu olurum kendi başıma ayakta kalırım diyorsan ayrıl ama biliyorsun çocukları tek başına büyütmek, bu sorumlulukları almak kolay değil...

merhaba arkadaslar ben evleneli 5 yil oldu ve iki cocogum var bes yil icinde cok kavgamiz oldu her seyden kavga etmeye basladik suclamalar basladi ben hic agzimi acamiyordum o sinrlenince her kufuru basiyordu ve 4 defada dayagini yedim ve sorunlar git gide buyudu benim dedigim olcak tiripleri su bu ancak cinselikte bana guzel sozler diyordu ama normal hayatta hic duymadim en son dun kavgamiz oldu annemgilde vardi beni aileme suclamaya basladi babamda birbirini suclamayla bu evlilik yurumez dedi esim de dediki ben cocuklar icin duruyorum vs babamda kizdi esini sevmiyorsan cik git dedi valizini aldi gorumceme gitti suan ben ailemleyim bir haafta icinde karar vermem gerek ne yapacagimi bilemiyorum yardimlarinizi bekliyorummmm sagolun

durumun cok zor canim karar vermek bizlere dusmez ama sana sadece tavsiyede bulunabilirim..cocuklarin var onlarin psikolojilerini dusunmelisin kavga olan ortamda buyutursen sorunlu cocuklar olur surekli annesini asagilayan doven kufur eden babayla buyuyecegine yanliz buyusunler daha iyi kimsenin kahrini cekmek zorunda deilsin sende insan evladi deilmisin 2 tane gul gibi cocuk vermissin daha ne ariyor ki bu adam bence biran once kurtulmaya bak cocuklarin icin, babasiz cocuk buyutulmez laflari cok eskilerde kaldi baba babaligini yapamiyorsa hic babasi olmasin daha iyi.. cocuklara hicbisey veremez boyle erkekler

Back
X