Çok çaresizim

SonsuzAskimsiin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2010
23
0
36
- Yurtdışı
Selam Kizlaaaaar :)

Bu siteyi yakin bir arkadasimdan duydum / gördüm :))
Dertlerimi, Güzel günlerimi Paylasiyorum dedi ..
Bende bi derde düsdüm.. Bide burdan yorumlar aliyim bakalim :))

Hikayemi hemecik kisacik anlatim :))

Simdi .. 3 sene eski sevgilimle Cikdik.. ama bu 3 senede cok seyler Oldu..
Cok ayrildik barisdik.. en son ayrilmamiz 6 ay gecdi ..Ilk defa 3 sene icinde 6 ay
boyunca hic görüsmedik .. Kac zamandir baska biri daha beni Sevdigini ve benle
bir iliski baslamak istedigini söylüyordu. Onunla konusduk ettik ama farkindayimki
Hala daha kopamamisim ondan.. 2 hafta Önce eski telfunumu acdim... 390 aranmis
128 Msj, yazilmis.. Hepsi eski sevgilimden.. Sansinada telfnu ben acdigimda aradi..
Dayanamdim cikdim telefona.. ama biliyordumki onun bikeri sesini duydugum an
yine Hersey basdan baslicagini .. Herneyse simdi yine 2 haftadir konusuyoruz..
Degisdigini sölüyor.. Benimle gercekden evlenmek istedigiini sölüyor.
Simdi gel istemeye de diyor aninda geliirm seni baskasina kaybetmek istemiyorum diyor
ama ben sasirdim kizlar.. Sizce huylu huyundan vazgecermi ?
Ben artik sasirmis durumdayim.. Cokda seviyorum .. Onunla cok mutluyum.
ama cokda korkuyorum yenden bi hatasi olucak diye..
Hadi diyorum hatasiz kul tabikide olmaz diyorum erkekler yaslarindan kücüklerdir diyorlar ya ondandir belki diyorum ama cok cagresizim kizlar ? sizce istemeye gelmesini izin veriyimi ?

Yardim edin Lütfen :(:84::84::84::84::84::59::59::43::43:

"Çok şeyler oldu" derken mesela? Neler oldu... Sana yanlış gelen davranışları nelerdi?

YalanLar attii ; baska kizlarla bulustu onlari kandirdi falan..
kisacasi yalan dolan isLer .. ama isde Dün mesela :) yok dedim en iyisi
6ay daki gibi gÖrüsmiyelim dedim silelim yenden bir brizmi dedim ..
yapmadigi kalmadi.. Ilk defa onun agladigini gördüm..

Hımm anladım..

Tanımadan haksızlık da etmek istemiyorum aslında... Kimbilir belki yaptığı yanlışları anladı hatalarının farkına vardı ... Ve seni tekrar kazanmak istediğini farketti... İnan ki bilemiyorum... :44:

En doğrusu kalbinde hala o varken başka biriyle ilişkiye başlamaman... İsteme olayını da aceleye getirme... Denemek için süre verebilirsin... Anlaşılan o ki hala seviyorsun... Belki bu süre zarfında onun davranışları değişmezse, senin duyguların değişecek...

mesajlar 6 ay saklı durup sen teli açtığında gelmezki hemen
48 saat sonra iletilmedi mesajı gelir ve o mesaj şptal olur benim bildiğim

Belki 48 saat içinde atılmış mesajlardır... Huylu huyundan asla vazgeçmiyor.. içinde güvensizlik devam ediyor gördüğüm kadarıyla , güvensizlik üzerine bir ilişki kurulmaz. Birde benim ilişkiler üzerine bir felsefem var ASLA DENENMİŞİ DENEMEYECEKSİN. Bir insanın karakteri değişmez.. Değişen sadece huylardır. sigarayı bırakabilir, içkiyi bırakabilir ama yalan bir insanın karakterine aittir.

Konunuz Bir Derdim Var başlığına taşınmıştır..Lütfen konuları içerikleri ile ilgili başlıklara açalım.

Teşekkürler..

İnsanlar isterse değişebilirmiş diye öğrendim ben ama tabi görmek test etmek lazım..
Tekrar aynı üzüntüyü yaşama riski de var , mutlu olmakta?
Seçim sana kalmış..
Ha bu hemen istemeye gelsinler anlamı içermiyor bilgine..

YalanLar attii ; baska kizlarla bulustu onlari kandirdi falan..
kisacasi yalan dolan isLer .. ama isde Dün mesela :) yok dedim en iyisi
6ay daki gibi gÖrüsmiyelim dedim silelim yenden bir brizmi dedim ..
yapmadigi kalmadi.. Ilk defa onun agladigini gördüm..

onları kandırdı felan derken:38:başka kızları korumanızda güzelmiş ya:31:
kandırılan kızları en iyi kandırılan kişinin sevgilisi teselli eder zaten:48::37:
ağlamışmı:26:yazık canım ya:26:
anlamıyorum,ağlaması çokmu üzdü sizi?kıyamadınızmı göz yaşlarına?
ama o sizin tabirinize 'yalanlar atıp:37:başka kızları kandırınca falan:37:'ağlamıyodu:31:
hatta gayette hayatından memnundu:6:
farzet buradakilerin %95 i,affet onu,istemeye gelsin dedi(buraya göre hayatını etkileyecek kararlar alabiliyorsan)
ee sonra?evlendiğin,hatta çocuğun olduğu zaman aynı hatalar olunca buradakilere küfürmü ediceksin,yoksa hayır duamı ediceksin bi düşün bakalım:19:
seninkisi bile bile lades demektir.ona karşı zaafın var.sesini duyunca dayanamıyosun
sende onu manyakça sevsen,başka biri ile gönül işlerine girmezsin zaten
kısaca,bu ilişkiden bi cacık olmaz hanımefendicim:31:

ben değişeceğine inanamazdım,içimde hep bir şüphe kalırdı.O şüpheyle de bir ömür geçmez tabii.Gerçekten sevseydi o tür işlere kalkışmazdı.

Isteme olayına tabıkı evet deme hemen madem degıstın görcez zamanla de.ve dene bakalım belırlı bır sure madem cok sevıorsunn kı seni çok iyi anlıorum...

Bu şüpheyle yaşanmaz. ''Tekrar böyle mi olcak ? '' ''Yine aynı hataları mı yapcak ? '' diyerek. Bence iş ciddiye binmeden kararını vermelisin ...

Her şey iyi hoş da...
Anlayamıyorum karşı tarafa en fazla 3 defa ısrar edersin hepsinde olumsuz yanıt alınca bırakırsın değil mi?
Normali böyle olmalı.
Nedir bu adamdaki ısrar? Psikolojisinin çok da sağlıklı olduğunu düşünmüyorum öyle olsa, en başından beri sana acı çektirmezdi.
Başkalarıyla buluşmaz seni aldatmazdı.
Ama hepsini yapmış, nedir şimdi bu ısrar?
Kör öldü badem gözlü oldu hesabı mı?
Şimdi mi aşkından ölür oldu yani?!?
Geçsin onu yemezler...
Sen de biraz aklını kullan duyguların mantığının önüne geçmesin.
Tut ki geldi seni istedi, tut ki evlendin, seni aldatmayacağından ASLA emin olamazsın. Boşver bırak mazi mazide kalsın. :97:

Adam sizi aldatmış , başka kızlar kandırmış , yalan atmış !
Adam bir ilişkide yapılabilceke en pis şeyleri yapmış! Nasıl birisi olduğunu zaten saklamamış!
Hangi mesaj , kaç tane çağrı , ne kadar göz yaşı bunu affettirebilirki ?
''Değiştim'' demesi , ''affet ,stemeye gelelim '' demesi sizin altı ay önce kırılan gururunuzu , onurunuzu geri getirebiecek mi?
Tekrar aynı şeyleri yaşamayı göze alabilcek misiniz ? Çünkü , tekrar yapacak.
6ay onsuz yaşamışsınız , ölmemşsiniz ; bence bunu devam ettirin .. yazık etmeyin kendinize.

aşkın gözü kör derler ya gerçekten de öyle.bütün olumsuzluklarına rağmen hala onu seviyorsun kalbinden söküp atamıyorsun .vede bütün hatalarına rağmen bir umut belki yapmaz diyorsun.çok zor bir durum.kendi adıma konuşacak olursam ben seviyorsam tekrar şans verirdim,sonuçta beyninde kalbinde bitmemiş vede başkasıyla da mutlu olamayacaksın,bile bilede lades denmez ama...gönül bu ferman dinlemiyor.biraz düşüneyim de hal ve hareketlerini gözlemle aynı hatalarını sürdürürse bırakırsın.

Back
X