çok çaresizim

Ben anlıyorum seni, çok zor benimde 4 senem gitti şuan sadece dualarla ayaktayım, dayan elbet geçecek, geçmeyen ne var ki

Ben anlıyorum seni, çok zor benimde 4 senem gitti şuan sadece dualarla ayaktayım, dayan elbet geçecek, geçmeyen ne var ki

Bence unutmak için ilk önce onunla konuşmayı kes. Kendine birşey yaparsın diye konuşuyormuş ya , yapmam kendime bir şey senin gibi biri için de ve birdaha konuşma.
Babası kızıyormuşya boşver insan ilk önce hep kendi çocuğunu düşünür seni sonra düşünür.
Sen dik dur zaten zamanla geçer. Dünyanin sonu değil. Ayrıca herkez soruyo düğün ne zaman diye demişsin ya soranlara ben evlenirken size söylerim sorup durmayın de bi müddet sonra sormazlar zaten.
Senden önemli kimse yok bunu anla ilk başta , seni defalarca aldatan birine dönse bile bakma bence. Sevgiliyken aldatan evlenince neler yapmaz diye sor kendine.

banlanmam inş..

almış sanırım alacağını!!! şimdi soğudum ayaklarında. var benimde tanıdğım bi çift senin gibi. sırf bu yüzden evlenecekler. sırf birlikte oldular diye. çocuk şimdiden boşanma senaryolarında... erkek düşmanı oldum yaa. oyy başıma ağrılar girdi valla

Back
X