Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Suda bekletmekten vazgec.
Usutmussun bebegi sen.
Masajini duzgun yap.ilik zeytinyagi ile.saat yonunde.
Bitki caylarini karisik verme.agir gelir.karin agrisi yapar.
Eczanelerde gaz damlası satılıyor baya da rahatlatıyor bebişleri. Doktorlar çok gerek kalmadıkça önermiyolar ama hem bebeğinize hem size yazık. Bazen bende kullanıyodum bebeğim gaz sancısı çekip uyuyamadığı zamanlarda. Hatta ilk kullandığımda her zamankinden çok daha uzun uyumuştu. Bende uyumuşum günlerin yorgunluğuyla. Uyandığımda hala uyuyodu bişey oldu sanıp korkudan yere düşmüştüm , gidip çocuğu sarsınca uyandı :) meğer rahatlamış da ondan güzel güzel uyumuş :) inşallah sizde de işe yarar.
ilgilenip cvp yazan herkese ayrı ayrı tsk ederim. Kadın dayanışması diye buna derim ben. Buraya üye olmadan önce bi sıkıntım olduğunda hemen önce internette araştırıyordm bi çok söylenen yöntemi denemişmdir yalansız .çünkü aynı sıkıntıyı yaşayan binlerce insan var. Bende neden yanlarında olmayayım ki dedim Sağolun iyiki varsınız