Cok ciddi bir sıkıntı içindeyim..

roseiera

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2015
141
132
33
Merhaba arkadaslar

Bu forumdaki bu konuyla ilgili 2.yazım bu..Ilkini aylar önce yazmistim konu erkek arkadaşımin ailesiydi..Sorun yasiyorduk, zaten uzakta yasiyorlar problem etme diyen arkadaslar olmustu..
Aylar geçti uzerinden özellikle babasi ile ciddi sıkıntılar yaşıyoruz..Hic bir yol yordam bilmez babamin yaninda bana bağırır herkese bagirir verdiği sözleri tutmaz maddi olarak yardim etmez hic bir ilimli cümlesi yoktur vs cok fazla sıkıntılı bir insan malesef..
her bir araya gelisimiz ayri bir problem ki ben son derece sakin ve saygılı bi kiz olmama ragmen..gecen aylarda nisanlanicaktik ameliyat oldu erteledik haliyle daha sonra tekrar tarih aldik bu kez maddi olarak destek olmaktan vazgecti..Mesele para meselesi degil ama bu ertelemeler bu sıkıntılar iliskime cok yansidi aramiz cok bozuldu onu hala seviyorum ama cok yıpranmış hissediyorum o da aynı şekilde sevdiğini fakat yiprandigimizi söylüyor..Devam etsek mi ayrılsak mi bilmiyorum bir türlü karar veremiyorum..Istiharemi de yaptıysam kararsizligim sevgimden dolayi devam ediyor bir de istisare yapmak istedim..Ne yapmaliyiz bilmiyorum iliskimiz boyle uzadikca uzuyor.ne cikiyosa ailesinden cikiyor..

Mübarek ramazan ayında yine de kötülüklerini konuştuğum icin cok da üzülüyorum.cok ofkeliyim çok Üzgünüm her defasinda bi sikinti cikarmalarindan bana ve aileme en ufak saygi duymamalarindan biktim..Cok cok Üzgünüm..iliskimiz cok zedelendi..

Kararsızlık varsa istihareye yedi gün devam edin derler(aralıksız).Konu hakkında yardım edemiycem kelin merhemi hesabı çünkü.

öyleyse sadece bir mantıklı seçenek var ayrılmak

ya bu deveyi güdeceksin ya bu diyardan gideceksin demişler.

Bu kkadar kafanıza takacağınıza nişanı kendi elinizdeki imkanlara göre yapın.

Zaten nişanı kız tarafı Yapar. Siz karşı taraftan niye bekliyorsunuz ki?

bence uzatmayin.ya ayrilin ya evlenin.ben su an ki yasimla ve olgunlugumla kisacasi hayat tecrubemle ayrilman senin icin daha iyi derim.malum can cikar huy çikmaz

Bi nişan yapmamışlar seni oyalıyorlar. .
ya böyle ömrün geçer, ya kurtulursun.
.

Kararsızlık varsa istihareye yedi gün devam edin derler(aralıksız).Konu hakkında yardım edemiycem kelin merhemi hesabı çünkü.

Istihare dedinde bende yatmayi dusunuyorum, ve yatirmak istiyorum notr olan birisine. Sen anliyosan bu islerde yatabilirisn benim icin?

Her ne kadar ailesi önemli degil kari koca anlassin yeter denilsede bu herkez icin gecerli olmuyor. Ailelerin birbirleriyle uyumu cok önemli, senin kendini onlarin yaninda gercekten bi aile icinde hissedebilmen icin. Sen babasindan simdiden sogumussun ilerki yillarda daha büyük sorunlarda olabilir. Erkek arkadasinin görüslerini ne peki? Babasini hep hakli buluyormu? Kendisi birsey demiyormu babasina? Eger karismiyorsa pekte takmiyorsa, hayirlisi devam etmemen gibi duruyor. Hakkinda herseyin hayirlisi olsun.

Istihare dedinde bende yatmayi dusunuyorum, ve yatirmak istiyorum notr olan birisine. Sen anliyosan bu islerde yatabilirisn benim icin?
Çok anladığımdan değil okumuştum ama başkası için yatamazsın diyende var.hatta sabah başkası yerine yatılmaz yazmışlardı bdv de.bir bakalım yatılırsa yatarım sıkıntı olmaz

Çok anladığımdan değil okumuştum ama başkası için yatamazsın diyende var.hatta sabah başkası yerine yatılmaz yazmışlardı bdv de.bir bakalım yatılırsa yatarım sıkıntı olmaz

Ben yatilir diye biliyorum ve istiyorum acikcasi kendim disinda uc kisiden istiyor ama notr olmasi lazim iste

ayrılmalısın sevıyorum dıye ömrunu curutucen evlenıcen bır ıkı yıl sonra kavgalar sıkıntılr sevgın de bıtecek nolcak sonra

nacizane tavsiyem kendi sevginden de onunkinden de emin olman. çünkü bu tartışmalar ilerde karşına tekrar gelebilir. bizde nişanlımla nişandan önce çok tartışmaya başlamıştık saçma sapan konuları büyütüp kavga ediyorduk günde belki dört beş konu bulabiliyorduk tartışacak. ama nişandan sonra bunların hiç biri kalmadı. burada olayı çözecek olanda sözlün bana kalırsa. yorulmak bir ilişkiyi bitirmek için sebep olmamalı ama o bunun için uğraşmıyorsa o zaman baştan yolun sonunu görmüş olursun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…