Saç Rengi ve Saç Boyama Çok çok acil yardım lütfen! !

Madov

Üye
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2015
11
1
16
34
Arkadaslar öncelikle herkese sevgiler selamlar :)
Siyah uzun belime kadar gelen saçlarım var beyazlarim cıkınca saçlarımı koyu kahveye boyadım. Sonra değişiklik istedim. Dore kullu kumral a boyadım ve tutmadı. Dip rengi turuncu Uçlar siyah kaldi.. sonra saçlarımı yüzde 92 organik bi boyanin 900 numarasi ultra açık sarısı ile açtım ve şuanki durumu fotoğraftaki gibi .ve yine diplerim daha acik lütfen bana bi akıl verin saçlarımı açık bi tona çevirip ombre yapmak istiyorum yada elçin sangu rengi bakır bi tonda olabilir nasıl bi yol izlemem lazım lütfen yönlendirmelerinizi bekliyorum.
Sevgi ve saygılarımla:)

Eklentiler

• 20150820_165756.webp
    20150820_165756.webp
    33 KB · Görüntüleme: 71
Canım bence saçların tam ombre yapılcak gibi kuaföre gitmeyi düşünmüyor musun ?

Yorumun için çok teşekür ederim:)kuafor ombre için 200 tl istedi biraz pahalı geldi o yüzden kendim yaparım diye düşünüyorum;)

Yorumun için çok teşekür ederim:)kuafor ombre için 200 tl istedi biraz pahalı geldi o yüzden kendim yaparım diye düşünüyorum:KK66:
Kuaförler çıldırmış ya ben de omuzlarımdaki saçım için 120 lira verdım :KK20: o zaman şey lorealin ombre setleri varmış tatlım bakmadıysan onlara bakıp bu işlerden anlayan bi arkadaşına yaptırabilirsin bence :)

Kuaförler çıldırmış ya ben de omuzlarımdaki saçım için 120 lira verdım :KK20: o zaman şey lorealin ombre setleri varmış tatlım bakmadıysan onlara bakıp bu işlerden anlayan bi arkadaşına yaptırabilirsin bence :)
Evet sevguli teacher 2121 bende tamm öyle düşünüyorumm:))tam.üstüne bastin saçlarım da renk farklılığı var bakır ve kahve karışık açık bi ton olsun istiyorum bu iki renkliligi hangi boya ile alabilirim acaba ombre öncesi sabit bi renk olsun istiyorum

Evet sevguli teacher 2121 bende tamm öyle düşünüyorumm:))tam.üstüne bastin saçlarım da renk farklılığı var bakır ve kahve karışık açık bi ton olsun istiyorum bu iki renkliligi hangi boya ile alabilirim acaba ombre öncesi sabit bi renk olsun istiyorum
Canım valla diplerşn hangi renkse ona uygun bi boya al bence önce onla bi boya kapansın uç renkler. 2-3 kere yap ki iyice otursun ayda 1 yapsan olur herhalde herkes gibi. Sonra ombre dene bence çok da anlamam bu işlerden fikir yürütmeye çalışıyorum açıkcası :)

Arkadaslar öncelikle herkese sevgiler selamlar :)
Siyah uzun belime kadar gelen saçlarım var beyazlarim cıkınca saçlarımı koyu kahveye boyadım. Sonra değişiklik istedim. Dore kullu kumral a boyadım ve tutmadı. Dip rengi turuncu Uçlar siyah kaldi.. sonra saçlarımı yüzde 92 organik bi boyanin 900 numarasi ultra açık sarısı ile açtım ve şuanki durumu fotoğraftaki gibi .ve yine diplerim daha acik lütfen bana bi akıl verin saçlarımı açık bi tona çevirip ombre yapmak istiyorum yada elçin sangu rengi bakır bi tonda olabilir nasıl bi yol izlemem lazım lütfen yönlendirmelerinizi bekliyorum.
Sevgi ve saygılarımla:)
öncelikle ne renk istediğini tam olarak belirle.. ama saçını tek renge çevirmek için önce uçlarını boyayıp en son diplerini boyaman lazım.. dipler daha çabuk açılır çünkü.. renk eşitsizliği burdan kaynaklanıyor..

Back
X