Rüya Yorumları cok cok etkilendim

Winstinlayt

Guru
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2012
225
107
303
Dun gece bir ruya gordum fakat cok ilgincti..
Hamileydim ve dogum yaptim guzel bi erkek cocuk dogdu.
Fakat nasil dogurdugumu bilmiyorum normal mi sezeryan mi sadece hic aci hissetmedim.
Sonra bebegi emzirmeye calisiyorum fakat sutum gelmiyo cok uzuluorum. Sonra bebegi aliyolar o bana emanetmis baskasininmis ama hala sut iciksin diye ugrasiyorum. Sonra bebegi aldilar bende uyandim yorumlayabilcek var mi konu dogru yerde mi bilmiyorum

Neden oyle dediniz peki anlsayamadim. Belki bi ruya yorumcusu vardir

Rüya yorumcusu değilim ama biraZ fal bakarım.bebekte her anlamda alabilceğiniz bi kısmet demek güzel yani.googlea tek tek yazın herşey çıkıyo.rüyada doğum yapmak,rüyada bebek görmek vs. Diye.burası dert topiği olduğu için pek uygun gelmedi :)

Rüya yorumcusu değilim ama biraZ fal bakarım.bebekte her anlamda alabilceğiniz bi kısmet demek güzel yani.googlea tek tek yazın herşey çıkıyo.rüyada doğum yapmak,rüyada bebek görmek vs. Diye.burası dert topiği olduğu için pek uygun gelmedi :)
Cok tesekkur ederim ozaman tesekkurler haklisiniz

Nasıl uyandın?ferah mı..sıkıntılı mı?

Nasıl uyandıgındır ruyanın yorumu..

Aslında rüyaların bir işaret olduğuna inanmıyorum, günlük hayatta gördüğünüz, duyduğunuz kısaca etkilediğiniz şeylerin rüya konusunu oluşturduğunu düşünüyorum.
Misal bundan birkaç gün önce dersim gereği doğum videosu izlemiştim, aynı günün gecesi rüyamda doğum yapıyordum.

Aslında rüyaların bir işaret olduğuna inanmıyorum, günlük hayatta gördüğünüz, duyduğunuz kısaca etkilediğiniz şeylerin rüya konusunu oluşturduğunu düşünüyorum.
Misal bundan birkaç gün önce dersim gereği doğum videosu izlemiştim, aynı günün gecesi rüyamda doğum yapıyordum.
Olabilir 2 gun once haberlerde bebewgini olduren kizi izlemistim. Cok ruya gorurum ama bundan etkilendim

Evli olsaydın bebeğe yorardım iki hamileliğimde de aynı rüyaları gördüm
aynı bebeğim olur sancısız ağrısız sonra sütüm gelmez
rüyayı nasıl yorumlarsan öyle olur ben anlatmam genelde iyiye yorarım her zaman

Rüyaların ulu orta söylenmesinin iyi olmadığını söylerler yorumu kendiniz yapin nasıl yorum yaparsa öyle olur denir yada netten bakin herkes farklı farklı demiş.

Back
X