Çok çok silik çizgi

MinaAlya

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2014
1.869
1.779
133
Arkadaşlar çatlatma iğnesi yaptırmamın üzerinden 13gün geçti bnde dayanamayıp predictor testi yaptım ikinci çizgi çoook silik gölge gibi eşime gösteriyorum acaba hayal mi görüyorum diye o da görüyo ama çok az görünüyo diyo sizce nedir bu?

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    12,4 KB · Görüntüleme: 2.301
nur16 cnm inşallah yaa bir buçuk yıldır bekliyoruz ilk kez böyle bir şey yaşadım yarın kan testi yaptırcam

bncede hamilesin kan testi yaptırdın mı

inş cnm bnde gördüm ama o çizgiyi muhakkak yaz burayada :D

Arkadaşlar çatlatma iğnesi yaptırmamın üzerinden 13gün geçti bnde dayanamayıp predictor testi yaptım ikinci çizgi çoook silik gölge gibi eşime gösteriyorum acaba hayal mi görüyorum diye o da görüyo ama çok az görünüyo diyo sizce nedir bu?
hayırlı olsun diyesim var:)

O değer artabilir hemen. Uzulme hamilelik varsa çok yenidir cnm stres yapma çatlama ignesinin ne gibi etkisi olacak teste bn tam bilmiyorum onu

Cnm çatlatma iğnesinde bchg hormonu varmış ama bnm üzerinden 14gün geçti etkisi geçmiştr inş

Çok zormuş bu işler Allah yardımcımız olsun. Eski kadınlar çatır çatır doğuruyormuş ne oldu bu nesile! :(

O kadar arttıki infertilite yediğimiz içtiklerimizden midir nedir hadi çocuk yapalım deyince olmuyomuş

Ben bi de sadece iki ay doğum kontrol hapı kullandım ondan sonra hep kendimiz korunduk yani ilaç falan çok almadım.prolaktinim yüksekti dostinex kullandm düştü sonra rahim filmi çektirdim(korkunçtu) tüplerim açık çıktı sonra klomen ve çatlatma iğnesi ben artık bunları tkrar yaşamak istemiyorum:(

Back
X