- 11 Nisan 2014
- 1.869
- 1.779
- 133
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
5ve üzeri gebelik diye biliyorum seninki çok küçük olmalı içini ferah tut bekle adetin 7 gün gecsin yine yaptirirsin inşallah tutunmustur bebegin hayirlisiYaptırdm cnm 6 çıkmıştı ilkinde ertesi gün 12 çıktı adetime 3-4 gün var
cok guzel gözün aydın daha cıkar insallahKızlar bugün yine kan testi yaptırdım 6dan 12ye çıkmış adetime 4gün var artık adetim geçince test yapıcam
Canım sonucun ne oldu yeni gördüm yazışmalarınızı sonucu merak ettimCnm en belirgin belirtim sırt ve kasık agrısı bir de garip ama sabahları çok erken uyanmaya başladım:)bu bir belirti olabilirmi
bacım merak ettim ne oldu sonuç :)Cnm en belirgin belirtim sırt ve kasık agrısı bir de garip ama sabahları çok erken uyanmaya başladım:)bu bir belirti olabilirmi
Sonucunuz o zaman ne oldu ayni durumdayiz cok uzun sure olmus amaAy inş yaa çıkarmı sizce
Benimki dış gebelik ti inşallah sizinki sağlıklı bir gebeliktirSonucunuz o zaman ne oldu ayni durumdayiz cok uzun sure olmus ama
Yaa çok gecmis olsun bende bugun 13.günüm 2 farkli markadan yaptim ince bir cizgi var kan veremiyoruz malum cikilmiyor igneden olabilir mj diyorum sevinemiyorumBenimki dış gebelik ti inşallah sizinki sağlıklı bir gebeliktir
Sonradan hamile kaldiniz mi pekiBenimki dış gebelik ti inşallah sizinki sağlıklı bir gebeliktir
Tabi 2 kızım var şuan çok şükür. Darısı başınıza.Sonradan hamile kaldiniz mi peki
Çok mutlu oldum nasil hamile kaldiniz peki benimde bi kizim var 6 yasinda sikntsz ilk ayimda hamile kaldm suan olmuyor gecen yaptgmda ignenin11. Gunu tamamen negatfti suan 13.gunu hala pozitif bilemiyorum sizce varmidir sizde illaki bu sureclerden gecmissinizdrTabi 2 kızım var şuan çok şükür. Darısı başınıza.