- 6 Haziran 2007
- 279
- 46
- 643
- Konu Sahibi kiraz_mevsimi
Yaaa benim derdim çok büyük kaldırılıkcak gibi değil
Onu çok seviyorum,bir yığın eksisine rağmen,bana yaptıklarına rağmen onsuzluğu düşünemiyorum
Aslında çok iyi biri sadece uzaklaştırmaya çalışıyo beni kendinden,seni üzmek istemiyorum diye gidiyo ve kimse onu benim kadar tanımıyo,çünkü 7 yıldır tanıyorum.
o da acizliğini,zor durumdaki halini kimseye söylemiyo
Çok büyük sorunları var,
60 milyar borcu var ve ailesine bile sölemedi daha, oysaki hep bu borç onlara yardım ettiği için çoğaldı bu kadar abisini evlendirdi,öbür abisine yardım etti daha bi sürü şey önceki günleriyle ilgili.
Şimdi çok zor durumda kimse bilmiyo kefilleri var bi sürü ve icra kağıtları gelmeye başlamış herkesin haberi olucak,bi sürü kefil mağdur olucak ona güvendikleri için herkes düşünmeden kefil olmuş ama işin içinden çıkamıyo.
Ve ben hiç düşünmeden hayatıma ona verebilirim ama elimden hiç bişey gelmiyo hiç bişey yapamıyorum o gözümün önünde gidiyo bitiyo her inancını kaybetmiş benden kaçıyoken tutamıyorum elinden falan,
10 gün içinde naparsam yaptım 10 gün sonra bitmiş olurum dedi dün akşam
ben hala onla pembe hayaller kurarken,kendi kendime güveysiz gelin olurken.
o yokoluşu seçiyo,kendine her kötülüğü yapabilicek psikolojide
Uyuyamıyorum,yaşayamıyorum hiç bişey yapamamak çok kötü
o bu kadarını haketmemişti,bunu bu yaşta kaldıramaz ve yalnız
oysaki herşeyimden vazgeçip onunla heryere gidebilirdim isteseydi,imkanı olsaydı
ben napabilirim nasıl yapabiliriz aklıma hiç bişey gelmiyo
sürekli dua ediyorum ama o git gide tükendi ve ben bundan sonra nasıl yaşıycam bilmiyorum
aslında bunları buraya yazmak ne kadar doğru bilmiyorum ama kimseye anlatamıyorum kimse bilmiyo ben ona ağlarken kimse beni anlayamıyo yalnız olmadığımı hissetmek istiyorum
onsuz kalmak istemiyorum
onun daha doğmamış çocukları var
en sevdiğin insanı böyle görmek kadar acı bişey yok
keşke başka sorunlar olsaydı başkasını sevseydi,aldatsaydı beni,çekseydi gitseydi
ama bu halde ayrı kalmak onsuz kalmak olmasaydı
ben onu sevmesem bi insan olduğu içinde üzülüyorum
onunda bi sürü yaşama hakkı var çok çok kötü napıcm bilmiyorum
aklınıza bi fikir ne gelirse gelsin bişeyler söleyin
(
Onu çok seviyorum,bir yığın eksisine rağmen,bana yaptıklarına rağmen onsuzluğu düşünemiyorum
Aslında çok iyi biri sadece uzaklaştırmaya çalışıyo beni kendinden,seni üzmek istemiyorum diye gidiyo ve kimse onu benim kadar tanımıyo,çünkü 7 yıldır tanıyorum.
o da acizliğini,zor durumdaki halini kimseye söylemiyo
Çok büyük sorunları var,
60 milyar borcu var ve ailesine bile sölemedi daha, oysaki hep bu borç onlara yardım ettiği için çoğaldı bu kadar abisini evlendirdi,öbür abisine yardım etti daha bi sürü şey önceki günleriyle ilgili.
Şimdi çok zor durumda kimse bilmiyo kefilleri var bi sürü ve icra kağıtları gelmeye başlamış herkesin haberi olucak,bi sürü kefil mağdur olucak ona güvendikleri için herkes düşünmeden kefil olmuş ama işin içinden çıkamıyo.
Ve ben hiç düşünmeden hayatıma ona verebilirim ama elimden hiç bişey gelmiyo hiç bişey yapamıyorum o gözümün önünde gidiyo bitiyo her inancını kaybetmiş benden kaçıyoken tutamıyorum elinden falan,
10 gün içinde naparsam yaptım 10 gün sonra bitmiş olurum dedi dün akşam
ben hala onla pembe hayaller kurarken,kendi kendime güveysiz gelin olurken.
o yokoluşu seçiyo,kendine her kötülüğü yapabilicek psikolojide
Uyuyamıyorum,yaşayamıyorum hiç bişey yapamamak çok kötü
o bu kadarını haketmemişti,bunu bu yaşta kaldıramaz ve yalnız
oysaki herşeyimden vazgeçip onunla heryere gidebilirdim isteseydi,imkanı olsaydı
ben napabilirim nasıl yapabiliriz aklıma hiç bişey gelmiyo
sürekli dua ediyorum ama o git gide tükendi ve ben bundan sonra nasıl yaşıycam bilmiyorum
aslında bunları buraya yazmak ne kadar doğru bilmiyorum ama kimseye anlatamıyorum kimse bilmiyo ben ona ağlarken kimse beni anlayamıyo yalnız olmadığımı hissetmek istiyorum
onsuz kalmak istemiyorum
onun daha doğmamış çocukları var
en sevdiğin insanı böyle görmek kadar acı bişey yok
keşke başka sorunlar olsaydı başkasını sevseydi,aldatsaydı beni,çekseydi gitseydi
ama bu halde ayrı kalmak onsuz kalmak olmasaydı
ben onu sevmesem bi insan olduğu içinde üzülüyorum
onunda bi sürü yaşama hakkı var çok çok kötü napıcm bilmiyorum
aklınıza bi fikir ne gelirse gelsin bişeyler söleyin