Çok çok zor durumdayım.Lütfen akıl fikir bir şey çaresiz olmak çok kötü

kiraz_mevsimi

Nirvana
Kayıtlı Üye
6 Haziran 2007
279
46
643
Yaaa benim derdim çok büyük kaldırılıkcak gibi değil
Onu çok seviyorum,bir yığın eksisine rağmen,bana yaptıklarına rağmen onsuzluğu düşünemiyorum
Aslında çok iyi biri sadece uzaklaştırmaya çalışıyo beni kendinden,seni üzmek istemiyorum diye gidiyo ve kimse onu benim kadar tanımıyo,çünkü 7 yıldır tanıyorum.
o da acizliğini,zor durumdaki halini kimseye söylemiyo
Çok büyük sorunları var,
60 milyar borcu var ve ailesine bile sölemedi daha, oysaki hep bu borç onlara yardım ettiği için çoğaldı bu kadar abisini evlendirdi,öbür abisine yardım etti daha bi sürü şey önceki günleriyle ilgili.
Şimdi çok zor durumda kimse bilmiyo kefilleri var bi sürü ve icra kağıtları gelmeye başlamış herkesin haberi olucak,bi sürü kefil mağdur olucak ona güvendikleri için herkes düşünmeden kefil olmuş ama işin içinden çıkamıyo.
Ve ben hiç düşünmeden hayatıma ona verebilirim ama elimden hiç bişey gelmiyo hiç bişey yapamıyorum o gözümün önünde gidiyo bitiyo her inancını kaybetmiş benden kaçıyoken tutamıyorum elinden falan,
10 gün içinde naparsam yaptım 10 gün sonra bitmiş olurum dedi dün akşam
ben hala onla pembe hayaller kurarken,kendi kendime güveysiz gelin olurken.
o yokoluşu seçiyo,kendine her kötülüğü yapabilicek psikolojide
Uyuyamıyorum,yaşayamıyorum hiç bişey yapamamak çok kötü
o bu kadarını haketmemişti,bunu bu yaşta kaldıramaz ve yalnız
oysaki herşeyimden vazgeçip onunla heryere gidebilirdim isteseydi,imkanı olsaydı

ben napabilirim nasıl yapabiliriz aklıma hiç bişey gelmiyo
sürekli dua ediyorum ama o git gide tükendi ve ben bundan sonra nasıl yaşıycam bilmiyorum

aslında bunları buraya yazmak ne kadar doğru bilmiyorum ama kimseye anlatamıyorum kimse bilmiyo ben ona ağlarken kimse beni anlayamıyo yalnız olmadığımı hissetmek istiyorum
onsuz kalmak istemiyorum
onun daha doğmamış çocukları var

en sevdiğin insanı böyle görmek kadar acı bişey yok

keşke başka sorunlar olsaydı başkasını sevseydi,aldatsaydı beni,çekseydi gitseydi
ama bu halde ayrı kalmak onsuz kalmak olmasaydı
ben onu sevmesem bi insan olduğu içinde üzülüyorum
onunda bi sürü yaşama hakkı var çok çok kötü napıcm bilmiyorum

aklınıza bi fikir ne gelirse gelsin bişeyler söleyin :((

Önce hele bir sakin güzelim...:delphin:

60 milyar borc 2 günün icinde olmaz, bunun cok daha öncesi var muhtemelen...:kahve:

Ben ailesine abilerini acilmasi gerek diye düsünüyorum, niye acilmiyor neticede onlar icin bunca borcun icine girmis!! Neden onlardan yardim istemiyor, neden derdini ailesi ile paylasmiyor??:uhm:

Bu isin icinde bir bit yenigi olabilir!! Dikkatli olmani tavsiye ederim...Ailesi ile konusmasina ikna et onu, olmaz falan derse neden diye sor!!:delphin:

canım bu kadar borç yapacak hemde aılesı ıcın aılesının hem haberı olmayacak hemde yardım etmıyecekler....
cok yanlıs sevgılın nasıl yardımları koştuysa aılesıde ona destek versın....işallah baska yanlış yollardan yapılmiş borçlar degıldır...
hemen aılesıne acıklamamlı...
ve sendede sebebsız yere uzaklasmaya calısmasıda bır garıp...
ınsan boyle zamanda destek bekler ne yaparsa yapsın yanında ol canım ve aılesıne söylemesıne ıkna et...
yazık degıl mı adama
...

ailesi için girmişse bu borca,
ozaman ailesini haberdar etsin bu borçtan,içinde bulunduğu zor anlardan,
sonuçta birlikten kuvvet doğar,
elele verirlerse o borcu kapatırlar herhalde,
yazık ediyor kendisine,yada başka bişeyler var sana söylemediği:delphin:

aslında abisinin dğünlerinden dernkelernden sonra çok fazla olmamıştı kii buda memlekette olan ailesine gurur halinde iyi bi işi olduğunu falan sanıyolar 2 kere iş yeri açtı ve battı bu sene ve çektiği krediler kaldı
onların suçu değilmiş ki onların bu sıkıntıyı çeksinmiş
hele ben buna hiç zülmemeliymişim benimde suçum değilmiş kendi yapmış kendi çeksin falanmış
ağır bi gurur bi artistlik bi asilik ama içinin öyle olmadığını biliyorum :(

aslında abisinin dğünlerinden dernkelernden sonra çok fazla olmamıştı kii buda memlekette olan ailesine gurur halinde iyi bi işi olduğunu falan sanıyolar 2 kere iş yeri açtı ve battı bu sene ve çektiği krediler kaldı
onların suçu değilmiş ki onların bu sıkıntıyı çeksinmiş
hele ben buna hiç zülmemeliymişim benimde suçum değilmiş kendi yapmış kendi çeksin falanmış
ağır bi gurur bi artistlik bi asilik ama içinin öyle olmadığını biliyorum :(

bence guru yapmanın yada artistık yapmanın ne yerı nede zamanı...adam gıbı gıder aılesıne her seyı anlatır..
borçlar dahada üst üste bınmeden en kısa yoldan halletmenın derdıne duser...
o kadar sıkıntısının içinde bırde senı üzmesıde dogru degıl...

en son dün söyledim onların durumu olsa gelip sana dert yanmazdım dedi bi şekilde kapartısınız belki dedim sonuçta candan önemli değil ama beni anlamıyo
kendini yakma git bana sadece bunu söylüyo
şuan çalışıyo ama faizini falan ödeyebiliyo
ben anlayamıyorum hiç bişeyi galiba ondan çok olan bana oluyo çünkü o herşeyden vazgeçmiş oysaki ben umutluyum

bence guru yapmanın yada artistık yapmanın ne yerı nede zamanı...adam gıbı gıder aılesıne her seyı anlatır..
borçlar dahada üst üste bınmeden en kısa yoldan halletmenın derdıne duser...
o kadar sıkıntısının içinde bırde senı üzmesıde dogru degıl...

aynen duygucum, neyin gururu bu??:delphin:

Yarin öbür gün allah esirgesin bu borclar yüzünden hapisi boylarsa ne olacak?

Seni hic düsünmüyormu? Gelecegnizi falan!! Vallaha konus güzelim biran evvel is isten gecmeden ailesine anlatsin durumunu, yoksa sonu hic iyi olmaz:kahve:

anladığım kadarıyla fazla gurulu ve dik başlı bir insan iki kere iş açmış bi kere batan bir insan neden ikinciyi göze alır hiç anlamıyorum yenilgiyi kabul etmek lazım ayrıca insan hiç bir zaman kendini olduğundan yüksek görmemeli ve göstermemeli o kendi hata üstüne hata yapmış ve sonunda dibe vurmuş tamam sen onu seviyorsun sevgin herşeyin önüne geçiyor anlıyorum ama diyelim kurtuldu ama bu gurur ve kompleksle yeniden batar

altından kalkabilecekse tek başına gurur yapsın hadi onu anlarım,
ama kalkamıyor diyorsun ozaman konuşsun ailseiyle,
hep birlike kapatsınlar bu borcu,
ağlamayana meme vermezler unutmasın:delphin:
gurur artistlik ona borçlarını kapatması için yetmeyecek:delphin:

bi dakkaa
bu kadar borcum var ben batmisim sen benden vazgec kendini kurtar mi diyor yoksa ben mi yanlis anladim???

hele bi ogren bakalim ciddden o kadar borcu varmiymiskaydirigubbakcemile

aynen duygucum, neyin gururu bu??:delphin:

Yarin öbür gün allah esirgesin bu borclar yüzünden hapisi boylarsa ne olacak?

Seni hic düsünmüyormu? Gelecegnizi falan!! Vallaha konus güzelim biran evvel is isten gecmeden ailesine anlatsin durumunu, yoksa sonu hic iyi olmaz:kahve:

sağlığıyla hayatıyla ilgili bişey olmasın hapise girsin :(
geleceğimizi falanda düşünmüyo zaten yarını bile düşünmüyo yok olurum yok olurum dediği bu
artık olmasın benmle ama yaşayabilsin ben ona üzülüyorum
elimden gelen bişey olsa kesinlikle hiç bi şey düşünmeden ona yardm edicem ama

anladığım kadarıyla fazla gurulu ve dik başlı bir insan iki kere iş açmış bi kere batan bir insan neden ikinciyi göze alır hiç anlamıyorum yenilgiyi kabul etmek lazım ayrıca insan hiç bir zaman kendini olduğundan yüksek görmemeli ve göstermemeli o kendi hata üstüne hata yapmış ve sonunda dibe vurmuş tamam sen onu seviyorsun sevgin herşeyin önüne geçiyor anlıyorum ama diyelim kurtuldu ama bu gurur ve kompleksle yeniden batar

tamamen dibe vurmuş hemde
kurtulsun belki aklı başına gelir bu sefer çok mahvoldu çünkü

bi dakkaa
bu kadar borcum var ben batmisim sen benden vazgec kendini kurtar mi diyor yoksa ben mi yanlis anladim???

dogru buda bır olasılık olabılır...

kiraz mevsımı........ama sunada takıldım...saglıgına bır sey olmasında..hapıste yatsın demende bır garıp oldu şimdi....
ne olursa olsun.bunuda demmelısın..gerekırse sen soyle aılesıne zaten senıde bırakmanın derdınde an azından bır sebebı olur...oda borcundan kurtulur...

bi dakkaa

aynen kendine faydası yokmuş bana ne verebilirmiş ki hakemiyomuş falan
ben onun dertleriyle canımı sıkmamalıymışım benim hayallerim olmalıymış ondan başkalarıyla kendi pisliğinde kendi booğulurmuş ve diyoki sen akıllısın neden bataktaki bi insanı çekmeye çalışyıosun
sevdiğime inandıramadım ben onu

borcunu biliyorum hatta icra kağıtlarını falan gördüm çok ürktücydü

sağlığıyla hayatıyla ilgili bişey olmasın hapise girsin :(
geleceğimizi falanda düşünmüyo zaten yarını bile düşünmüyo yok olurum yok olurum dediği bu
artık olmasın benmle ama yaşayabilsin ben ona üzülüyorum
elimden gelen bişey olsa kesinlikle hiç bi şey düşünmeden ona yardm edicem ama

Sagligina birsey olmaz evelallah bu konuda korkun olmasin..

Canina kiymak öyle kolay mi? Hatta kizma gülüm ama ben öyle her büyük sorunda canima kiyarim biterim yok olurum diyen insanlari cok aciz görüyorum...:delphin:

Mücadele etmek yinede dimdik ayakta durmak ne yapabilirim, cikar yol bulmaliyim arastirmaliyim yetkili yerlere gidip belki bir care bulabilirim diyen savasan insanlara helal olsun diyorum...bu bir insanin kareketerini gösterir zaten...a.s

Belki sert olacak ama yerinde olsam o insandan uzak dururum, böyle sorunlu bir adamdan sana hayir gelmez...:delphin:

Nasilki sevmek bazen yetmiyorsa, bazi seyleri anlamakta cözmeye yetmiyor...şutarafagitti

Secim senin tabiki:teselli:

aslında çok doğru Gülsm Sultan dediklerin ve ne acıki ben bunların hepsinin farkındayım
çok aciz bi insan olduğunun da farkındayım
umudu olmayan bi insan bana ne verebilir ki

ama işte çıkamıyorum işin içinden :((

Back
X