- 6 Haziran 2007
- 279
- 46
- 643
- Konu Sahibi kiraz_mevsimi
-
aslında abisinin dğünlerinden dernkelernden sonra çok fazla olmamıştı kii buda memlekette olan ailesine gurur halinde iyi bi işi olduğunu falan sanıyolar 2 kere iş yeri açtı ve battı bu sene ve çektiği krediler kaldı
onların suçu değilmiş ki onların bu sıkıntıyı çeksinmiş
hele ben buna hiç zülmemeliymişim benimde suçum değilmiş kendi yapmış kendi çeksin falanmış
ağır bi gurur bi artistlik bi asilik ama içinin öyle olmadığını biliyorum
bence guru yapmanın yada artistık yapmanın ne yerı nede zamanı...adam gıbı gıder aılesıne her seyı anlatır..
borçlar dahada üst üste bınmeden en kısa yoldan halletmenın derdıne duser...
o kadar sıkıntısının içinde bırde senı üzmesıde dogru degıl...
aynen duygucum, neyin gururu bu??
Yarin öbür gün allah esirgesin bu borclar yüzünden hapisi boylarsa ne olacak?
Seni hic düsünmüyormu? Gelecegnizi falan!! Vallaha konus güzelim biran evvel is isten gecmeden ailesine anlatsin durumunu, yoksa sonu hic iyi olmaz
anladığım kadarıyla fazla gurulu ve dik başlı bir insan iki kere iş açmış bi kere batan bir insan neden ikinciyi göze alır hiç anlamıyorum yenilgiyi kabul etmek lazım ayrıca insan hiç bir zaman kendini olduğundan yüksek görmemeli ve göstermemeli o kendi hata üstüne hata yapmış ve sonunda dibe vurmuş tamam sen onu seviyorsun sevgin herşeyin önüne geçiyor anlıyorum ama diyelim kurtuldu ama bu gurur ve kompleksle yeniden batar
bi dakkaa
bu kadar borcum var ben batmisim sen benden vazgec kendini kurtar mi diyor yoksa ben mi yanlis anladim???
hele bi ogren bakalim ciddden o kadar borcu varmiymiskaydirigubbakcemile
bi dakkaa
bu kadar borcum var ben batmisim sen benden vazgec kendini kurtar mi diyor yoksa ben mi yanlis anladim???
hele bi ogren bakalim ciddden o kadar borcu varmiymiskaydirigubbakcemile
sağlığıyla hayatıyla ilgili bişey olmasın hapise girsin
geleceğimizi falanda düşünmüyo zaten yarını bile düşünmüyo yok olurum yok olurum dediği bu
artık olmasın benmle ama yaşayabilsin ben ona üzülüyorum
elimden gelen bişey olsa kesinlikle hiç bi şey düşünmeden ona yardm edicem ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?