çok çoook çokkk acilllll !..lütften fikri olan cevaplasın..ihtiyacımm var..

su2011

Üye
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2013
47
1
16
Ankara
bu ay klomen + çatlatma iğnesi kullandım.bugün 13.günümdü iğneden sonra..hastaneye gittim kan testi yaptırdım.2.13 çıktı değerim.sizce bu ne demek ??şimdiden cwplayan herkese çook teşekkr ederm :)

bu ay klomen + çatlatma iğnesi kullandım.bugün 13.günümdü iğneden sonra..hastaneye gittim kan testi yaptırdım.2.13 çıktı değerim.sizce bu ne demek ??şimdiden cwplayan herkese çook teşekkr ederm :)

mrb canım 5' in altındaki değerler negatiftir yani hamile değilsin.. bide çatlatma iğnesi bu değeri yükseltebiliyoo. kullanan biri olarak söylüüyorumm..ama inşlh yanılırım ve sen hamilesindir

Hayatim gebeligi kesin olmayanlarda 0 ve uzeri 1 falandir 2 mechul bir rakam hamile olabilirsin...suan icin tek yapman gereken bir iki gun bekleyip kan testini tekrarlaman...eger rakamda ufakta olsa artma olursa 5 ve uzerine cikarsa bilki hamilesin suan bisi soylemek icin cok erken canim...

mrb canım 5' in altındaki değerler negatiftir yani hamile değilsin.. bide çatlatma iğnesi bu değeri yükseltebiliyoo. kullanan biri olarak söylüüyorumm..ama inşlh yanılırım ve sen hamilesindir

inşallah canım adetim 1 hafta geçti.3 gün önce kan testi 0.2 çıktı.hala olmadım bugün başka bir yerde yine yaptırıcam.dünde 1 damla akıntıyla beraber kahverengi leke oldu minicik peçetede gördüm.başka da gelen giden olmadı.ki bide duphaston da kullandım ben bu ay anlamadım :( bakalım hayırlısı..

Hayatim gebeligi kesin olmayanlarda 0 ve uzeri 1 falandir 2 mechul bir rakam hamile olabilirsin...suan icin tek yapman gereken bir iki gun bekleyip kan testini tekrarlaman...eger rakamda ufakta olsa artma olursa 5 ve uzerine cikarsa bilki hamilesin suan bisi soylemek icin cok erken canim...

[/anlamadığım diğer bi konuda adetim 1 hafta geçti bugün itibariyle 3 gün önce idrar testi yaptım 2 tane ikiside silikte olsa pozitif.tabi hemen eşimde hastaneye kan testine.neyse yaptırdık 0.2. hala adette olmadım.bide duphaston kullandım oda eğer bebek olursa rahimde tutunmasını sağlıyor.olmazsa adeti getiriyor.inan anlamadım kafam allak bullak oldu..

Son düzenleme:
Back
X