• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çok değil 10 kilo:) ebru'nun 60'lı kılolara yolculuğu....

Valeria9

Guru
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2010
186
12
318
İzmir
ömrü boyunca 60 kıloyu görmeyen doğum sonrası 80leri goren bi anne:43::43: şuan 74 kıloyum hedefim 10 kılo vermek..

karşı komşumun yaptıgı ve 2ayda resmen eridiği diyeti yapmak ıstıyorum ve bunuda güün gün yazmak ıstedim.. bugünü pas geçtim yarın ıtıbarıyle diyetli günlere merhaba dicem...

umarım hepimiiiiiz istediğimiz bedene sahip oluruz:ssz::ssz:

ömrü boyunca 60 kıloyu görmeyen doğum sonrası 80leri goren bi anne:43::43: şuan 74 kıloyum hedefim 10 kılo vermek..

karşı komşumun yaptıgı ve 2ayda resmen eridiği diyeti yapmak ıstıyorum ve bunuda güün gün yazmak ıstedim.. bugünü pas geçtim yarın ıtıbarıyle diyetli günlere merhaba dicem...

umarım hepimiiiiiz istediğimiz bedene sahip oluruz:ssz::ssz:

Bende bi on kilo versem cok iYi olacak sana diyetinde basarilar dilerim merak ettim su eriten diyeti seni merakla takip edicem . kolay gele.....

sabah yarım simit yedim öncesinde 2bardak su... sınırsız nescafe ve kahve içmeye devam ediyorum...

öğlende 1simit ve 1bardak ayran öncesinde 2bardak su...

akşamada tavuk salatam var....

yemek aralarının saati çok önemliymiş kızlar.. benım rutinim 4er saat..
sabah 10.00
öğlen 14.00
akşam 18.00 de yemeye dikkat edicem... bu diyet haftada en az 3kılo en fazla 6kılo verdırıyomuş... bire bir şahit olduğum için çook emin konuşuyorum..
1ay boyunca yapmaya çalışcam..

haftanın 1günü izin günü her istediğini abartmadan yiyebiliosun ve sadece bu günde meyve yiyosun...
sabah yarım gevrek sınırsız içeçek
öğlen 1gevrek 1bardak ayran
akşam hergün farklı bi mönü

ve hergün kesintisiz 2saat spor... hadi bana rastgele:1::1:

Son düzenleme:
sabah yarım simit yedim öncesinde 2bardak su... sınırsız nescafe ve kahve içmeye devam ediyorum...

öğlende 1simit ve 1bardak ayran öncesinde 2bardak su...

akşamada tavuk salatam var....

yemek aralarının saati çok önemliymiş kızlar.. benım rutinim 4er saat..
sabah 10.00
öğlen 14.00
akşam 18.00 de yemeye dikkat edicem... bu diyet haftada en az 3kılo en fazla 6kılo verdırıyomuş... bire bir şahit olduğum için çook emin konuşuyorum..
1ay boyunca yapmaya çalışcam..

haftanın 1günü izin günü her istediğini abartmadan yiyebiliosun ve sadece bu günde meyve yiyosun...
sabah yarım gevrek sınırsız içeçek
öğlen 1gevrek 1bardak ayran
akşam hergün farklı bi mönü

ve hergün kesintisiz 2saat spor... hadi bana rastgele:1::1:

ama olmazki sınırsız nescafe demişsin selülit yapar:44: simit desen olmaz :45: bünyeden bünyeye değişir ama bana uygun değil diye düşünüyorum canım.:50:

ama olmazki sınırsız nescafe demişsin selülit yapar:44: simit desen olmaz :45: bünyeden bünyeye değişir ama bana uygun değil diye düşünüyorum canım.:50:

doğrudur canım ya her bünye bir değil bugun ilk günüm ve cok fazla tokum ve -600gr verdım şu sate kadar.. ayrıca nescafe değil türk kahvesi içiorum zaten.. nescafe sevmem...

evet bence de selülit yapar nescafe. bir aralar bende çok içiyordum nescafeyi şu anda selülitlerimi ona borçluyum diyebilirim :(

ilk günü -600la tamamlamanın gururunu yaşıyarak 2.güne devam ama suana kadar eksilme yok...

bide 1hafta denemeye karar verdım kızlar güzel bı kılo kaybı olursa inşşşşşş devam...

yoksa ısvec yapım dıorum cıddı kılo verenlr varmış onlada...

Back
X