• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çok dertliyim çok...lütfen yardım :(((

emekli_

*teyze adayı*
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2009
582
63
123
İzmir
arkadaşlar nasıl söylesem bilemiyorum.ama çok yakınımdaki(akraba) birine sırılsıklam aşığım.:utangac:hemde çocukluğumdan beri.onu ilk gördüğümden berii :D hatırladığım kadarıyla 3 veya 4 yaşımdaydım bana bebek almıştı.kendisi benden 6 ay falan küçük.onu her gördüğümde,her elini sıktığımda,her dansettiğimde kalbim yerinden çıkıcakmış gibi oluyo.çaktırmamaya çalışıyorum ellerim titriyo.eyvahedigeldismileartık 21 yaşına geldim dayanamıyorum başka kimseyi sevemiyorum.o bana en ufak bi iltifat etse karşısında eriyorum bitiyorum.ona kendisini çok sevdiğimi söylemek istiyorum.bana tepki vermesinden ve görmezden gelmesinden çok korkuyorum.ben onu kırmadan sevdiğimi nasıl söyleyebilirim? aramızdaki samimiyeti bozmak istemiyorum ama artık içimde taşımaktan bıktım kimseye söyleyemedim.bi allah biliyor

ArkadaŞlar lÜtfen yardım edın ....hayatımda hıÇbıŞeyı bu kadar ıstemedım.sızce nasıl sÖylemelıyım.

bunca zmandırr snn halinden anlamamışmıı iide güselimmm.nekdar belli etmemeye çalışsanda insann bakışlardann sestenn bişeyler yakalarrr.o sana karşıı nası pekii.yakınmı dawranıoo.sık sık görüşüomusunuzz.sadce ikinizinn olduğuu ortamlar oluomuu

bunca zmandırr snn halinden anlamamışmıı iide güselimmm.nekdar belli etmemeye çalışsanda insann bakışlardann sestenn bişeyler yakalarrr.o sana karşıı nası pekii.yakınmı dawranıoo.sık sık görüşüomusunuzz.sadce ikinizinn olduğuu ortamlar oluomuu

ben belli etmemeye çalışıorum ama bazen ablam onu kıskandığımı farkediyo.o çok nazik bide öyle aşk meşk olaylarında pek eli eteği yok.zaten dışarıda okuyor.bayramda düğünde anca görüşebilioz.o zamanda şaka maka takılıoz beni istemeye gelen birisi vardı.şaka olarak ben evlencem onla dediğini falan söyledi bana.off keşke ben seninle evlenirim deseydimkaydirigubbakcemile3.o kimseyle evlenmiycem desede...ben bi yerlere gidelim dediğimde ders çalıştığını falan söylüyo.tıp okuo.zaten baya ağır dersleri.ben ondan bi tüyo alsam anlatıcam bi şekilde ama nasılohaoldumsmile

şakayla seninle ewleneceğinimi sölemişş_??

ilgisi olsaa sen buluşalımm bişeylarr yapalımm deincee olur derdii heralde canımmm.pek ilgili gelmedi bana.ama inş en küçük bi umut wardırr

evet şakayla inan o kadar çok karışığım ki...oda bazen heyecanlanıyor farkediyorum ama kim bilir.ben bi şekilde söylüycem ona

arkadaşlar nasıl söylesem bilemiyorum.ama çok yakınımdaki(akraba) birine sırılsıklam aşığım.:utangac:hemde çocukluğumdan beri.onu ilk gördüğümden berii :D hatırladığım kadarıyla 3 veya 4 yaşımdaydım bana bebek almıştı.kendisi benden 6 ay falan küçük.onu her gördüğümde,her elini sıktığımda,her dansettiğimde kalbim yerinden çıkıcakmış gibi oluyo.çaktırmamaya çalışıyorum ellerim titriyo.eyvahedigeldismileartık 21 yaşına geldim dayanamıyorum başka kimseyi sevemiyorum.o bana en ufak bi iltifat etse karşısında eriyorum bitiyorum.ona kendisini çok sevdiğimi söylemek istiyorum.bana tepki vermesinden ve görmezden gelmesinden çok korkuyorum.ben onu kırmadan sevdiğimi nasıl söyleyebilirim? aramızdaki samimiyeti bozmak istemiyorum ama artık içimde taşımaktan bıktım kimseye söyleyemedim.bi allah biliyor

her yaptığın işte bir risk vardır. bunu söylemenin bedeli de onu kaybetmen olabilir.

önce riski göze al sonra hareket et.şakkıdı

21 yaşındasn ille birini sevmek zorunda değilsin . bu yüzden "başkasını sevemiyorum" diye dert etmene de gerek yok.şakkıdı

her yaptığın işte bir risk vardır. bunu söylemenin bedeli de onu kaybetmen olabilir.

önce riski göze al sonra hareket et.şakkıdı

21 yaşındasn ille birini sevmek zorunda değilsin . bu yüzden "başkasını sevemiyorum" diye dert etmene de gerek yok.şakkıdı

SEVMEK ZORUNDA HİSSETMİYORUM AMA ONU UNUTMAYIDA DENEDİM HEMDE ÇOK :çok üzgünüm: AMA HER GÖRÜŞÜMDE DAHA FENA OLDUM.SİZ SÖYLEYİN NE YAZMALIYIM MESAJ ATAYIM CADIARZU

SEVMEK ZORUNDA HİSSETMİYORUM AMA ONU UNUTMAYIDA DENEDİM HEMDE ÇOK :çok üzgünüm: AMA HER GÖRÜŞÜMDE DAHA FENA OLDUM.SİZ SÖYLEYİN NE YAZMALIYIM MESAJ ATAYIM CADIARZU

Onun sana karsi olan davranislarindan hic birseyler fark ettinmi?

Yani ne bileyim, bir kadin bir kiz anlar diye düsünyorum....o sana karsi bosmu?

sevgilisi, sevdiği biri olabilir mi?

mesajın içeriği onu sevdiğin mi olacak?

Onun sana karsi olan davranislarindan hic birseyler fark ettinmi?

Yani ne bileyim, bir kadin bir kiz anlar diye düsünyorum....o sana karsi bosmu?

yakın davranıyor bide dans ederken onunda elleri titriyordu.sonra oturunca benim ellerim çok soğuktu.beni ateş bastı dedi.yani birass heyecanlandı.bazende iltifat ediyor.dün düğünde dans ettikten sonra çok garip şeyler söyledi.okyanusta kumların arasında bi inci buldum onu tutamıyorum o bana yaklaştıkca ben ondan uzaklaşıyorum gibi vs. vs. saçma sapan şeyler söyledi.ben ona bu kadar romantik olduğunu bilmiodum dedim:dilcikar: oda bende nie böyle oldum anlamadım dedi.bende tam duyamadığım için müzikten biras onu dinlemediğim için baya bozuldu:çok üzgünüm:

walla ne desem bilemedim..
ya herseyi göze alıp ne var ne yoksa soyliyeceksin ya da böyle devam ediceksin hayatım..başka bir yol yok gibi..şimdi biz bilemeyiz ki..onun bakışlarını bilen hareketlerini gören sensin..
ayda yılda bir görüşüyoruz demissin bir iliskiniz olursa nasıl olucak bunu düşündün mü hiç?gerçi bunu dusunmek için erken daha ama :))
oof söyle gitsin be güzelim..bu kadar canını sikacagina söyle ne olcaksa olsun..

bence imaa edici konuş böyle üstü kapalı konuş
şüphelendir biraz ama direk söyleme
bu imaaların sonucunda tavrı nasıl değişirse ne yönde değişirse sende ona göre davranırsın
baktın olumlu tepki veriyo söylersin
ama hafif hafif sezdir

yakın davranıyor bide dans ederken onunda elleri titriyordu.sonra oturunca benim ellerim çok soğuktu.beni ateş bastı dedi.yani birass heyecanlandı.bazende iltifat ediyor.dün düğünde dans ettikten sonra çok garip şeyler söyledi.okyanusta kumların arasında bi inci buldum onu tutamıyorum o bana yaklaştıkca ben ondan uzaklaşıyorum gibi vs. vs. saçma sapan şeyler söyledi.ben ona bu kadar romantik olduğunu bilmiodum dedim:dilcikar: oda bende nie böyle oldum anlamadım dedi.bende tam duyamadığım için müzikten biras onu dinlemediğim için baya bozuldu:çok üzgünüm:

bu davranışların hepsini "sen öyle görmek istediğin için" öyle anlamlandırmış olabilirsin, dikkat et:1ninca:

bence bu işi görüşmeyi sen değil, bi başkası yapmalı. fisfisfis

sevgilisi, sevdiği biri olabilir mi?

mesajın içeriği onu sevdiğin mi olacak?

canım sevgilisi yok eminim.telefonundaki mesajlara çaktırmadan baktım.çoğunlukta benim mesajlar var.gerisi bi kaç arkdaşı.mesajda onu sevdiğimi yazıcam ama hoşuna gidecek bi dille olması lazım.ayy heyecandan ölcem eyvahedigeldismile

bu davranışların hepsini "sen öyle görmek istediğin için" öyle anlamlandırmış olabilirsin, dikkat et:1ninca:

bence bu işi görüşmeyi sen değil, bi başkası yapmalı. fisfisfis

ablama sevdiğimi değilde hoşlandığımı söylesem belki aramısı yapabilir boshayallersmile.ama ablama nasıl söylücem sırnaşık şeydelikafadulden

bence imaa edici konuş böyle üstü kapalı konuş
şüphelendir biraz ama direk söyleme
bu imaaların sonucunda tavrı nasıl değişirse ne yönde değişirse sende ona göre davranırsın
baktın olumlu tepki veriyo söylersin
ama hafif hafif sezdir

bugün bi mesaj atayım bari ufak ufak başlıycam imalara :jeyyar: benimle evlen diye opuyorumnanaktan

Back
X