• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çok dertliyim çok...lütfen yardım :(((

olsun canım ne farkeder, ha anne ha baba,ikisinden de eş oranda gen alıyoruz. akrabalığınızın dercesini bilemem ama unutman bence daha iyi olurdu. bizde akraba çocukları kardeştir.

---------------------------------
biliorum ama baba soyundan daha tehlikeli oluyor..bizdede kardeş gibiyizdir ama bu benim isteğim dışı gelişti çocukken hep beraberdik biz onunla o zamandan bu zamana kadar içimde sakladım artık saklayamıycak derecedeyimmafoldumben ki sizlere açtım başka kimse bilmior :1ninca:

unut deyince unutulmuyor işte uzaktan söylemesi kolay geliyor..kuzenim olmasada unutamıycaktım birde böyle düşünseniz siz aynı duruma düşmemeiş olabilirsiniz ama hiç kimseyi unutamadığınız olmadı mı ??? zor bir durumdayım unutmaya çalıştım ama unutamadım onu görmemeye çalıştım hep ama o bana bir şey sorduğunda şirinlik yaptığında yeniden aşık oluorum mafoldumben

Yani kuzenin hiç tepki vermedi mi senin itirafına karşılık? olumlu ya da olumsuz hiç bir değişim yok mu yani?

---------------------------------
biliorum ama baba soyundan daha tehlikeli oluyor..bizdede kardeş gibiyizdir ama bu benim isteğim dışı gelişti çocukken hep beraberdik biz onunla o zamandan bu zamana kadar içimde sakladım artık saklayamıycak derecedeyimmafoldumben ki sizlere açtım başka kimse bilmior :1ninca:

ona söylememişmiydin?

Yani kuzenin hiç tepki vermedi mi senin itirafına karşılık? olumlu ya da olumsuz hiç bir değişim yok mu yani?

YANİ NORMAL MESAJLAŞIORUZ ESKİSİ GİBİ KONUŞUORUZ ...İTİRAF ETTİĞİM ZAMAN GÜLEN YÜZ ATMIŞ OKADAR..AÇIKCASI ÜMİTLENDİRİCEK HİÇ BİŞEY YAPMADI:umursamaz: GEÇENLERDE KARŞILAŞTIĞIMIZDA NBR KIS NE İŞİN VAR BURDA SENİN DİE TAKILDI BANA HİÇ Bİ DEĞİŞİKLİK YOK ÇOCUKTA

Ya benim de aklıma şöyle geliyor, eğer sana karşı gerçekten hiç bir şey hissetmeseydi 'sen benim kuzenimsin, ben hep seni kardeşim dostum gibi gördüm, bir daha bu mevzu açılmasın' der kesip atardı. ama hiç tepki vermemesi de garip.

Ya benim de aklıma şöyle geliyor, eğer sana karşı gerçekten hiç bir şey hissetmeseydi 'sen benim kuzenimsin, ben hep seni kardeşim dostum gibi gördüm, bir daha bu mevzu açılmasın' der kesip atardı. ama hiç tepki vermemesi de garip.

belkide şöyle düşünmüş olabilir..kuzen olduğumuz için benim kalbimi kırmamak için görmemezlikten gelmiş olabilir...ama yine de tepki vermemesi hoşuma gitti opuyorumnanaktan

unut deyince unutulmuyor işte uzaktan söylemesi kolay geliyor..kuzenim olmasada unutamıycaktım birde böyle düşünseniz siz aynı duruma düşmemeiş olabilirsiniz ama hiç kimseyi unutamadığınız olmadı mı ??? zor bir durumdayım unutmaya çalıştım ama unutamadım onu görmemeye çalıştım hep ama o bana bir şey sorduğunda şirinlik yaptığında yeniden aşık oluorum mafoldumben

:)) üniversiteden güzel bir kız bulup evlenme hayalleri var adamın, emekli'nin dediğine göre.

yani boşuna ümitlenme emeklisempatiksalakcinni

unutamıyorum diye düşünmeyeceksin,içine gömeceksin o kadar... tipinden etkileniyorsun her defasında.
kaydirigubbakcemile3

zamanla anlarsın onun hislerini. Bir de sürekli mesajlaşıyoruz diyorsun. Mesajları ilk sen mi atıyorsun yani daha çok sen mi görüşmek istiyorsun? yoksa o da sen aramadığında seni merak edip arıyor mu?

:)) üniversiteden güzel bir kız bulup evlenme hayalleri var adamın, emekli'nin dediğine göre.

yani boşuna ümitlenme emeklisempatiksalakcinni

unutamıyorum diye düşünmeyeceksin,içine gömeceksin o kadar... tipinden etkileniyorsun her defasında.
kaydirigubbakcemile3

valla bulamıyor okuldaki kızları beğenmiormuş duyduğuma göre kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 son sınıfta bulucakmış...bu yaz bakıcam duruma göre eğer ondan bi hareket görmezsem bi şekilde onu unutucamsüprizzzzz inşallah

zamanla anlarsın onun hislerini. Bir de sürekli mesajlaşıyoruz diyorsun. Mesajları ilk sen mi atıyorsun yani daha çok sen mi görüşmek istiyorsun? yoksa o da sen aramadığında seni merak edip arıyor mu?

yazı bekliorum artık canım boshayallersmile bazen o atıyor bazen ben atıyorum en son o atmıştı bana napıosun hiç arayıp sormuosun die mesaj atmıştı :1rolleyes:

Back
X