• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cok dertliyim hic mi gülmez yüzümüz ??

Aeprenses

Üye
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2015
161
68
18
27
kizlar cok dertliyim
Bizim evde bitek annem calisiyo bi okulda ascilik yapiyo o yuzden evde hep surat asiyo ve herkese laf carpiyo .
Abim bilgisayar muhendisi ama bi is bulamadi buldugu isleride begenmedi annem onu okutmak icin 5 sene aldigi her maasi ona gonderdi o tek basina bi apartta yasarken biz elektrik faturamizi odeyemedigimiz oldu . babamdan zaten hayir yok 60 yasinda emekli parasinin yarisi kendi borclarina kesiliyo . bende hemsireyim ama 1 senedir saglik problemlerim yuzunden toparlayamadim biturlu evden bile cikamiyorum pskolojik olarak kotuyum zaten . 2 gun once annem eve gelip ben essek gibi calisiyorum buna ragmen cebimde 5 kurus yok utanmiyomusunuz dedi .
abimle babama ikiside odasina cekildi hic bisey demeden . dunde ben bel fitigim varmis onu ogrendim ve bacagimi suruye suruye yuruyorum anneme yoruldunmu anne bugun dedim oda kinayeli kinayeli evet dedi abimde güldü bende yuzune tukurse yarabbi şükür diycen ne guluyosun dedim . oda bana senin gibi hasta olmaktansa gurursuz olurum daha iyi deyip ortaligi dagitti . ve annem onu sakinlestirdi Bana da surekli rahatsizim diye kiziyolar . ben cok uzuluyorum annemin bu durumda olmasina gecen sene bi ise girip ciktim diye annem bana demedigini birakmamisti ama abime hic bisey denmiyo ve yine suclu ben oluyorum.

Abin zaten yuzsuzun önde gideniymiş ama senin de rahatsizliklarin çalismamayi gerektirecek rahatsizliklar değil. Bin beter durumda olanlar ne işlerde calisiyorlar. Abin yüzsüz diye kendini onunla kiyaslama, git bir is bul hic olmazsa kendi ihtiyaclarini karsila. Yazik günah o kadina. Hepiniz sirtinizi ona dayamissiniz. Az bile laf söylüyor.

Belli ki annenizin yaşı büyük.
Yazık belki emekli olacak ama sadece onun maaşıyla geçinildiği için çalışmaya devam ediyor.
Bence abin bir an önce işe girmeli.
Sen de tedavini ol ve hemen çalışmaya başla.
Gerçekten çok yanlış bu yaptıklarınız.

• Beğen
Reactions: KV_
Abin zaten yuzsuzun önde gideniymiş ama senin de rahatsizliklarin çalismamayi gerektirecek rahatsizliklar değil. Bin beter durumda olanlar ne işlerde calisiyorlar. Abin yüzsüz diye kendini onunla kiyaslama, git bir is bul hic olmazsa kendi ihtiyaclarini karsila. Yazik günah o kadina. Hepiniz sirtinizi ona dayamissiniz. Az bile laf söylüyor.
haklisin bel fitigini bahane etmiyorum zaten o yeni cikti baska rahatsizliklarim oldu hala devam ediyo

kizlar cok dertliyim
Bizim evde bitek annem calisiyo bi okulda ascilik yapiyo o yuzden evde hep surat asiyo ve herkese laf carpiyo .
Abim bilgisayar muhendisi ama bi is bulamadi buldugu isleride begenmedi annem onu okutmak icin 5 sene aldigi her maasi ona gonderdi o tek basina bi apartta yasarken biz elektrik faturamizi odeyemedigimiz oldu . babamdan zaten hayir yok 60 yasinda emekli parasinin yarisi kendi borclarina kesiliyo . bende hemsireyim ama 1 senedir saglik problemlerim yuzunden toparlayamadim biturlu evden bile cikamiyorum pskolojik olarak kotuyum zaten . 2 gun once annem eve gelip ben essek gibi calisiyorum buna ragmen cebimde 5 kurus yok utanmiyomusunuz dedi .
abimle babama ikiside odasina cekildi hic bisey demeden . dunde ben bel fitigim varmis onu ogrendim ve bacagimi suruye suruye yuruyorum anneme yoruldunmu anne bugun dedim oda kinayeli kinayeli evet dedi abimde güldü bende yuzune tukurse yarabbi şükür diycen ne guluyosun dedim . oda bana senin gibi hasta olmaktansa gurursuz olurum daha iyi deyip ortaligi dagitti . ve annem onu sakinlestirdi Bana da surekli rahatsizim diye kiziyolar . ben cok uzuluyorum annemin bu durumda olmasina gecen sene bi ise girip ciktim diye annem bana demedigini birakmamisti ama abime hic bisey denmiyo ve yine suclu ben oluyorum.
Anne sitemde haklı. Baba direkt yedek kulübesinden izliyor maçı zaten. Abi evlerden ırak maazallah yüzsüzlükte sen tüm bunların farkında olup ufacıkta olsa sağlığın el verdiğince para kazanmaya çalış. Hayatta bin tane dert var herkesin sınanması başka başka yerden. Önemli olan senin hayata karşı tutumun.

• Beğen
Reactions: KV_
Sizin n
haklisin bel fitigini bahane etmiyorum zaten o yeni cikti baska rahatsizliklarim oldu hala devam ediyo
Sizin ne rahatsızlığınız var çalışmanız engeleyen? geçmiş olsun bu arada.
Abinizin iş bulamaması da tembellikten aynı sektördeyim çok rahat iş bulabilir.

Fark etmez. Bak benim kocanın iki bacağı yok ve çalışıyor. Çok şükür ne ele güne muhtaç oluyor ne bizi muhtaç ediyor. Şikayet etmekle ömür geçmez. Yarin öbür gün o karina birşey olsa hem koca insanlar ortada kalacaksiniz, hem de vicdan azabından olursun. Gerçi su an bile vicdan yapiyor olan lazim. Senin yerinde olsam hemen şu an bu sayfayi bile kapatir iş ilanlarina bakmaya baslardim.

Anne haklı. Hepiniz sırtınızı ona dayamışsınız bütün yük kadının omuzlarında. Yazık günah.

Hastalıklarınızı bahane etmeyin. Böbrek hastası %80 engelli ablam yıllarca çalıştı. Gece diyalize girer sabah işe giderdi. Bahaneleri geçiniz.

Bel fıtığı olduğunu duydum ya vallahi Allah sabır versin gerisi çokta tın yani takma sen bu fıtığı napıcan ayağını sürüyormuşsun ya durum sahada kötüleşmez inşallah çok çok kötü oluyor ilerleyince bir tek buna üzüldüm sanıyorum yaşında genç ben bu dertten üç kez ameliyat oldum ağrı kesici de kullanamıyordum midem ve bağırsaklarım yara içindeymiş dr kullanılırsan miden yada bağırsağındaki delinir dedi bel fıtığı çok zor aman dikkat et! Tamam para sıkıntısı ayrı bi dert ama önemli olan sağlık

Bel fıtığı olduğunu duydum ya vallahi Allah sabır versin gerisi çokta tın yani takma sen bu fıtığı napıcan ayağını sürüyormuşsun ya durum sahada kötüleşmez inşallah çok çok kötü oluyor ilerleyince bir tek buna üzüldüm sanıyorum yaşında genç ben bu dertten üç kez ameliyat oldum ağrı kesici de kullanamıyordum midem ve bağırsaklarım yara içindeymiş dr kullanılırsan miden yada bağırsağındaki delinir dedi bel fıtığı çok zor aman dikkat et! Tamam para sıkıntısı ayrı bi dert ama önemli olan sağlık
zaten vardi birsuru problem ustunede bu eklendi bilmiyorum ne yapicam gecer bi sekilde tedavisi var diyolar cok umutsuzluga dusuyorum hayatima devam etmek istiyorum ama bi taraftan 2 dakika ayakta dursam belimin agrisindan agliyorum

üzüldüm annenize. ekstradan gelicem 300/500 bile ne kadar rahatlatır kadıncağızı.
bence bahane aramayın. elinizden ne geliyosa yapın. yatalak olmadığınız sürece çalışabilirsiniz.

Yazık ya annenize..

Psikolojin kötü olabilir, belinde fıtık da olabilir. Hiçbiri çalışmana engel değil. Sağlığın için gerekli tedavileri ol sonra da bir iş bul çalış.

zaten vardi birsuru problem ustunede bu eklendi bilmiyorum ne yapicam gecer bi sekilde tedavisi var diyolar cok umutsuzluga dusuyorum hayatima devam etmek istiyorum ama bi taraftan 2 dakika ayakta dursam belimin agrisindan agliyorum
Bel ağrısı önemli değil ilerleyince bacağa Ve kalçaya vuran müthiş ağrı insanı canımdan bezdiriyor evet tedavisi var kesin çözüm diyorlar ameliyat en kesin çözümü dediler ameliyat oldum bir Doğum yaptım tekrarladı sonra başarısız bir ameliyat oldum sonra üçüncü ameliyat iki yılda başıma gelmeyen kalmadı şu an hala ameliyatlığım "kesin çözüm ameliyatın sonuçları":bel kayması, sinir köklerinin yeri tamamen daraldı, sinirler disk omur ilik hepsi birbirine yapışmış şu anda bacaklarım ızdırap içinde ve bu ameliyatlar için medyatik dr lara 60 bin ödedim fıtığın kesin tedavisi uzun süreli yatak istiharatı imiş çok geç öğrendim birazda inanmamıştım

Bel ağrısı önemli değil ilerleyince bacağa Ve kalçaya vuran müthiş ağrı insanı canımdan bezdiriyor evet tedavisi var kesin çözüm diyorlar ameliyat en kesin çözümü dediler ameliyat oldum bir Doğum yaptım tekrarladı sonra başarısız bir ameliyat oldum sonra üçüncü ameliyat iki yılda başıma gelmeyen kalmadı şu an hala ameliyatlığım "kesin çözüm ameliyatın sonuçları":bel kayması, sinir köklerinin yeri tamamen daraldı, sinirler disk omur ilik hepsi birbirine yapışmış şu anda bacaklarım ızdırap içinde ve bu ameliyatlar için medyatik dr lara 60 bin ödedim fıtığın kesin tedavisi uzun süreli yatak istiharatı imiş çok geç öğrendim birazda inanmamıştım
Ağrı için algoloji bölümüne git orada bi enjeksiyon tedavisi uyguluyorlar çokta etkiliymiş ablam o tedavi ile çok rahatlamıştı ama bana ısrarla sana olmaz ameliyat demişlerdi sanıyorum hepsi para içindi

anne çok haklı. maalesef çirkin bir tabir olacak ama herkes yiyici. onunda dinlenmeye ihtiyacı var.
abiniz illa mühendislik yapmak zorunda değil. genç adam gidip hamalık bile yapabilir. zaten bilg. müh. olarak kolay kolay da iş bulamaz. ben de bilgisayar mezunuyum.. saçma sapan bir sürü işte çalıştım ama kimseye yük olmadım. siz de öyle. masa başı sekreterlik falan yapabilirsiniz. kadına yazık yani.

Annenizin allah yardımcısı olsun. 4Kişilik bir aileye tek başına yetmeye çalışıyor.

hepiniz rahata alışmışsınız yazık kadına. ama onda da kabahat. abinizi bu kadar şımartmasaydı.

Ben çalışmanızda bir engel göremedim. Kimse size taş taşıyın demiyor ?!

Dünyanın yükünü annenizin sırtına yüklemişsiniz. Birbirinizi yiyorsunuz bi de.

Kaç yaşında kadın insaf!.

zaten bel agrim vardi umursamiyodum ama son 1 aydir inanilmaz kalca bacak agrim var sanki kalcama igne sokuyolar ve ailem benim herseyi pskolojik olarak hastalik hastaligi oldugumu dusunuyolar . pskolojik sorunlarim var zaten umutsuzum gelecege karsi ilerde hep boyle sagliksiz olcagimi dusunuyorum . en cok ama anneme yaptigim bu haksizliga uzuluyorum

Back
X