Çok Detaylı ,Detaylı, Detaylı Konuşan,Konuşan... Görümce?

yeniyasam

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2014
135
84
18
offf bir küpe alsa saatlerce onun alma hikayesini anlatır. anlattığı hikayenin içinde de bir hikaye anlatır. :KK57:
bazen ben bişey konuşurum kendi hakkımda sonra konu ona nasıl geldi onun hikayesine nasıl geldi anlamam bile. benim sorduğumun, düşündüğümünde karşılığını yine de bulamam.

masaya tabak koyacak koyana kadar konuşur. hep konuşur konuşur konuşur :KK14: yaşı da benden büyük duymazdan da gelinmiyor ama başım şişiyor . zaten akşama kadar çalışıyorum. hiç bir anlattığını da anlamıyorum . evime inip oturmak uzanmak istiyorum ama bir türlü konuşması bitmiyor :KK57:
eşim bile kızıyor abla bi sus diye ama en azından bana sürekli bir şeyler anlatmasının önüne nasıl geçebilirim.
haftaya gidecek evine ama benim 1 hafta daha dayanacak gücüm kalmadı.

her şeye açıklama yapıyo, yaptığı işi bile anlatıyor. nasıl diyeyim sesli düşünmek gibi... şimdi şu tabağı alayım da içerde masaya koyayım . hatta benim yaptığımı bile anlatıyor.. evet onu da alıp götürdüğün iyi oldu vs :KK57:

sürekli yüzümde bir gülümseme ifadesi dinliyormuş gibi. kendi samimiyetsizliğim beni rahatsız ediyor da onu etmiyoro_O

Son düzenleme:
hep kendinin övülmesini istermiii?? isterse bende de var bitane bunlar hep aynı dicem ozaman:KK51::KK48:

Ay bızım işyerınde çalışan abla boyle.
Bir selam ver borçlu çıkarsın :))

dinlemem her halde o kadar konuşunca dikkatim dağılır.

hı hıı gibi cevaplar veririm.

iş yerindeki kadına böyle yapmıştım, dinlemiyo musun diye küsmüştü. rahat etmiştim :D
bi çay getirip ülkenin dış borçlarına kadar konuşuyodu, dinlesem de algılayamıyodum zaten :D

Ondan bizde de var , o kadar gereksiz konuşurlarki gittikleri her yerde bıkkınlık verirler konuşmaya başlasan hemen bölerler hiç alakasız konulara dalarlar ciddiye artık alınmazlar bunu bilseler bile hiçbir değişime geçmezler aylar yıllar geçer bu gereksiz boş konuşanlar aynen devam ederler .Ailedense meçburen maalesef katlanıyoruz ki aslında 1 saatlik zaman bilimi onlarla olmak zorunda kalmak büyük kayıp ...

offf bir küpe alsa saatlerce onun alma hikayesini anlatır. anlattığı hikayenin içinde de bir hikaye anlatır. :KK57:
bazen ben bişey konuşurum kendi hakkımda sonra konu ona nasıl geldi onun hikayesine nasıl geldi anlamam bile. benim sorduğumun, düşündüğümünde karşılığını yine de bulamam.

masaya tabak koyacak koyana kadar konuşur. hep konuşur konuşur konuşur :KK14: yaşı da benden büyük duymazdan da gelinmiyor ama başım şişiyor . zaten akşama kadar çalışıyorum. hiç bir anlattığını da anlamıyorum . evime inip oturmak uzanmak istiyorum ama bir türlü konuşması bitmiyor :KK57:
eşim bile kızıyor abla bi sus diye ama en azından bana sürekli bir şeyler anlatmasının önüne nasıl geçebilirim.
haftaya gidecek evine ama benim 1 hafta daha dayanacak gücüm kalmadı.

aynen, bir arkadaşın sorduğu gibi öveceksin onu , bu sefer o özelliği hakkında konuşur. yine konuşur :KK14:
Ayy nefret ederim bir olayı meseleyi sakız gibi uzatıp, mıy mıy konuşan insanlardan

hep eee sadede gelsek derim:KK53:

bir gözün kör, bir kulağın da sağır olsun.. boş konuşuyorsa, pek de dinleme.. he he de geç..

Yüz bulduğunu düşünmüyorum, öyle insan her yerde aynı. Kompleksi vardır. Huzur bozmuyorsa idare edin, dinlemiyormus gibi yapin

Back
X