- 25 Haziran 2014
- 135
- 84
- 18
offf bir küpe alsa saatlerce onun alma hikayesini anlatır. anlattığı hikayenin içinde de bir hikaye anlatır. 
bazen ben bişey konuşurum kendi hakkımda sonra konu ona nasıl geldi onun hikayesine nasıl geldi anlamam bile. benim sorduğumun, düşündüğümünde karşılığını yine de bulamam.
masaya tabak koyacak koyana kadar konuşur. hep konuşur konuşur konuşur
yaşı da benden büyük duymazdan da gelinmiyor ama başım şişiyor . zaten akşama kadar çalışıyorum. hiç bir anlattığını da anlamıyorum . evime inip oturmak uzanmak istiyorum ama bir türlü konuşması bitmiyor 
eşim bile kızıyor abla bi sus diye ama en azından bana sürekli bir şeyler anlatmasının önüne nasıl geçebilirim.
haftaya gidecek evine ama benim 1 hafta daha dayanacak gücüm kalmadı.
her şeye açıklama yapıyo, yaptığı işi bile anlatıyor. nasıl diyeyim sesli düşünmek gibi... şimdi şu tabağı alayım da içerde masaya koyayım . hatta benim yaptığımı bile anlatıyor.. evet onu da alıp götürdüğün iyi oldu vs
sürekli yüzümde bir gülümseme ifadesi dinliyormuş gibi. kendi samimiyetsizliğim beni rahatsız ediyor da onu etmiyor

bazen ben bişey konuşurum kendi hakkımda sonra konu ona nasıl geldi onun hikayesine nasıl geldi anlamam bile. benim sorduğumun, düşündüğümünde karşılığını yine de bulamam.
masaya tabak koyacak koyana kadar konuşur. hep konuşur konuşur konuşur

eşim bile kızıyor abla bi sus diye ama en azından bana sürekli bir şeyler anlatmasının önüne nasıl geçebilirim.
haftaya gidecek evine ama benim 1 hafta daha dayanacak gücüm kalmadı.
her şeye açıklama yapıyo, yaptığı işi bile anlatıyor. nasıl diyeyim sesli düşünmek gibi... şimdi şu tabağı alayım da içerde masaya koyayım . hatta benim yaptığımı bile anlatıyor.. evet onu da alıp götürdüğün iyi oldu vs

sürekli yüzümde bir gülümseme ifadesi dinliyormuş gibi. kendi samimiyetsizliğim beni rahatsız ediyor da onu etmiyor

Son düzenleme: