Çok Detaylı ,Detaylı, Detaylı Konuşan,Konuşan... Görümce?

ilk defa işyerinde bu kadar çok kalmak istiyorum . akşamları boğulmaktan.

offf bir küpe alsa saatlerce onun alma hikayesini anlatır. anlattığı hikayenin içinde de bir hikaye anlatır. :KK57:
bazen ben bişey konuşurum kendi hakkımda sonra konu ona nasıl geldi onun hikayesine nasıl geldi anlamam bile. benim sorduğumun, düşündüğümünde karşılığını yine de bulamam.

masaya tabak koyacak koyana kadar konuşur. hep konuşur konuşur konuşur :KK14: yaşı da benden büyük duymazdan da gelinmiyor ama başım şişiyor . zaten akşama kadar çalışıyorum. hiç bir anlattığını da anlamıyorum . evime inip oturmak uzanmak istiyorum ama bir türlü konuşması bitmiyor :KK57:
eşim bile kızıyor abla bi sus diye ama en azından bana sürekli bir şeyler anlatmasının önüne nasıl geçebilirim.
haftaya gidecek evine ama benim 1 hafta daha dayanacak gücüm kalmadı.

aynen, bir arkadaşın sorduğu gibi öveceksin onu , bu sefer o özelliği hakkında konuşur. yine konuşur :KK14:

sürekli yüzümde bir gülümseme ifadesi dinliyormuş gibi. kendi samimiyetsizliğim beni rahatsız ediyor da onu etmiyoro_O
Kum küreği olmadı fırıncı küreği ile ufak bir temas sağla ağzına :KK53:

Anlattığı konuyla ilgili soru sormayın tepki vermeyin
Haklı yada haksızsın demeyin hı deyip geçin
Can çıkar huy çıkmaz böyle devam edecektir ama sizin ilginizi çektiğini bilirse daha bir şevkle anlatırda anlatır
İlgileniyormuş gibi bile yapmayın o konuşsun siz işlerinizi yapın şanslıysanız alınır da susar
Yoksa yapacak bir şey yok

offf bir küpe alsa saatlerce onun alma hikayesini anlatır. anlattığı hikayenin içinde de bir hikaye anlatır. :KK57:
bazen ben bişey konuşurum kendi hakkımda sonra konu ona nasıl geldi onun hikayesine nasıl geldi anlamam bile. benim sorduğumun, düşündüğümünde karşılığını yine de bulamam.

masaya tabak koyacak koyana kadar konuşur. hep konuşur konuşur konuşur :KK14: yaşı da benden büyük duymazdan da gelinmiyor ama başım şişiyor . zaten akşama kadar çalışıyorum. hiç bir anlattığını da anlamıyorum . evime inip oturmak uzanmak istiyorum ama bir türlü konuşması bitmiyor :KK57:
eşim bile kızıyor abla bi sus diye ama en azından bana sürekli bir şeyler anlatmasının önüne nasıl geçebilirim.

aynen, bir arkadaşın sorduğu gibi öveceksin onu , bu sefer o özelliği hakkında konuşur. yine konuşur :KK14:

sürekli yüzümde bir gülümseme ifadesi dinliyormuş gibi. kendi samimiyetsizliğim beni rahatsız ediyor da onu etmiyoro_O
seni anlıyorum benimde kv böyle içim bayılıyo dinliycem diye ona sus diyende yok ha bire anlatıyo birşeyler adını sanını bilmediğim yüzünü bile görmediğm insanlardan bahsedip duruyo, duruyomu dedim pardon:stop: hiç durmuyoki vitesi takmış son sürat gidiyo ama kazazede o değil ben oluyorum:mad:başım çatlıyo muhabbet bitince:KK42:

Brnim bi arkadasim oyle bide 15 senelik arkadasim. Yani bagimi koparmam imkansiz. Boyle durumlarda bu konuya nasil geldik baska bisey anlatiyodun derim yada anlattigi seyle ilgili saka yaparim o konu kapanir

Görüşme? Mecbur musun her gün onla olmaya.. Evine git, dışarı çık, arkadaşınla buluş..

Başım da çok ağrıyor bugun
Ay çok yoruldum ya
bu tür şeyler desen bile uzaklaşmaz mı yanından
:eek:

Genel de başka kendini one çıkaracak bişeyi olmayan insanlar böyle çok konuşur ve basit bir özelliğini bile overler :)
Pek değiştirme şansınız yok gibi

Ben çok konuşan insana karşı telefonumla uğraşıyomuş gibi yapıyorum biraz kırıcı ama susmuyorlarrr:110:

Sürekli lafını kes
Ben de bir olayı uzun uzadıya anlattıklarında sklrm dinleyemem esim yapar cok, surekli sadede gel, kısa gec, hadi asgm uzatma diye diye onu alıştırdm

Eşe yaparsın da işte gorumceye yapamazsın gibi

Ama sürekli lafını kes anlatma hevesi kırılsın

Avantajin senin onlara gidiyo olman yoksa o sana gelse kalkmadan saatlerce konusur. Bi is cikar kendine gider gitmez de soyle hic oturamiycam ama gormeye kaldim cay icer inerim evde bilmem ne isi var de ve az durup kalk. Bence sussan artik yeter falan gibi tepkiler hic hos olmaz. Sonucta sana bir yanlis yapmiyor sadece karakteri bu. Inan fesatlik pesindeki komplo teorileri kralicesi gorumcelerden iyi. Bide basina kavgayi cikarma sana zit gitmedigi biseyden tersleyip.

Back
X