Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kum küreği olmadı fırıncı küreği ile ufak bir temas sağla ağzınaofff bir küpe alsa saatlerce onun alma hikayesini anlatır. anlattığı hikayenin içinde de bir hikaye anlatır.
bazen ben bişey konuşurum kendi hakkımda sonra konu ona nasıl geldi onun hikayesine nasıl geldi anlamam bile. benim sorduğumun, düşündüğümünde karşılığını yine de bulamam.
masaya tabak koyacak koyana kadar konuşur. hep konuşur konuşur konuşuryaşı da benden büyük duymazdan da gelinmiyor ama başım şişiyor . zaten akşama kadar çalışıyorum. hiç bir anlattığını da anlamıyorum . evime inip oturmak uzanmak istiyorum ama bir türlü konuşması bitmiyor
eşim bile kızıyor abla bi sus diye ama en azından bana sürekli bir şeyler anlatmasının önüne nasıl geçebilirim.
haftaya gidecek evine ama benim 1 hafta daha dayanacak gücüm kalmadı.
aynen, bir arkadaşın sorduğu gibi öveceksin onu , bu sefer o özelliği hakkında konuşur. yine konuşur
sürekli yüzümde bir gülümseme ifadesi dinliyormuş gibi. kendi samimiyetsizliğim beni rahatsız ediyor da onu etmiyor![]()
seni anlıyorum benimde kv böyle içim bayılıyo dinliycem diye ona sus diyende yok ha bire anlatıyo birşeyler adını sanını bilmediğim yüzünü bile görmediğm insanlardan bahsedip duruyo, duruyomu dedim pardonofff bir küpe alsa saatlerce onun alma hikayesini anlatır. anlattığı hikayenin içinde de bir hikaye anlatır.
bazen ben bişey konuşurum kendi hakkımda sonra konu ona nasıl geldi onun hikayesine nasıl geldi anlamam bile. benim sorduğumun, düşündüğümünde karşılığını yine de bulamam.
masaya tabak koyacak koyana kadar konuşur. hep konuşur konuşur konuşuryaşı da benden büyük duymazdan da gelinmiyor ama başım şişiyor . zaten akşama kadar çalışıyorum. hiç bir anlattığını da anlamıyorum . evime inip oturmak uzanmak istiyorum ama bir türlü konuşması bitmiyor
eşim bile kızıyor abla bi sus diye ama en azından bana sürekli bir şeyler anlatmasının önüne nasıl geçebilirim.
aynen, bir arkadaşın sorduğu gibi öveceksin onu , bu sefer o özelliği hakkında konuşur. yine konuşur
sürekli yüzümde bir gülümseme ifadesi dinliyormuş gibi. kendi samimiyetsizliğim beni rahatsız ediyor da onu etmiyor![]()
Görüşme? Mecbur musun her gün onla olmaya.. Evine git, dışarı çık, arkadaşınla buluş..offf bir küpe alsa saatlerce onun alma hikayesini anlatır. anlattığı hikayenin içinde de bir hikaye anlatır.
Cik evinde otur. Niye dinliyosun