Çok dikkatsizim, patronumdan azar yiyorum. :(

UcamayanKus

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2010
49
1
36
İstanbul
Arkadaşlar bir arkadaşımın bilgisayar dükkanı vardı.Bende anlarım formattan falan. Yanına işe aldı beni. Ama ben çok dikkatsiz ve dalgınım nedense bişey anlatıyo onu ikinci üçüncü denememde anlayıp idrak ediyorum. Bu kimin çantası diyo onu daha önce gördüm biliyorum ama bitürlü söyleyemiyorum heyecan yapıyorum hatırlayamıyorm. Kendiside çok tezcanl leb demeden leblebiyi anlamamı istiyo. bende birazda özgüven eksikliği var tabi hep evdeydim sakin bi hayatım vardı. Yaşım bu arada 20. Dediğim gibi bazen azarlıyo samimiyetimize dayanarak. kendiside haklı. Bana bi akıl verin. Nasıl kendimi geliştirebilirim bu konuda salak değilim asla ama aklımı mantıgımıda kullanamıyorum. Uyanık ol, gözü açık ol diyolar ben nasıl böyle olunur bilmiyorum. Yardımlarınızı bekliyorum. :18:

Kendinin farkında olman yeterli. Neler başarabileceğinin, kapasitenin farkında ol. Karşındaki patron diye aziz değil, o da insan ve etten kemikten. Telaşa kapılmana gerek yok onunla konuşurken. Bu heyecan sana artı kazandırmaz, işleri daha da karıştırır. Sakin olmaya çalış. Yapabileceğin yönünde telkinlerde bulun kendine.

Ben aldığım eğitimin uygulama kısmına geçerken baya zorlandım. İşin bu kısmını fakültede göstermeleri mümkün değil, okurken de çalışmadım. Ama hata yaparak, ama bocalayarak bir yerlere geldik çok şükür. Ama asla çam devirmedim, geri dönüşü olmayan bir hata yapmayacağını düşün. Sonuçta herkes hata yapabilir ve iş tecrübesi edinme aşamasındasın. Olabilir böyle şeyler. Yaşadığın süreci doğal gör. Seni kimsenin ezmesine izin verme, uyarılarda bulunabilir; ama iş küçümseme boyutuna gelirse tepkini gösterirsin.

Dikkatini ne kadar vermeye zorlarsan bazen o kadar dikkatsiz bir hale düşebilirsin. Algıların açık olsun sadece.

bazı şeyleri yaşadıkça tecrübe edeceksin canım ama kendini sakın kasma. ben eski iş yerim de öyleydim . patron ki patron demeye bin şahit lazım ayyaşın tekiydi. Hep çok unutkansın derdi onun yüzünden gerçekten de öyleydim ama şimdi ki iş yerim de patronum çok başarılı oolduğumu düşünüyor. İş yerini sevmenle de alakalı. psikolojik bir durum. kimsenin dediğini takma. kendi başarını bil yeter

not alabilirsin.. dalgınlıkla unutsan bile , hatırlamanda yardımcı olacaktır.. herkes unutabilir , hata yapabilir.. yanlış yapmıycam diye kendini sıkarsan daha çok yanılırsın.. rahat ol.. patron dediğinde insan , en fazla ne olabilir ki...?

Bende çocukluğumdan beridir dikkat eksikliği yaşıyorum. O kadar çabuk dağılıp, o kadar zor toparlıyorum ki, zaten böyle bir problemim var ama ona rağmen birşey yaparken araya iş sokmaları, birşey istemeleri vs. derken ben iyice kopuyorum. Ya hiç birşey yapmasalar ben fatura düzenlerken yanımda konuşmaları, hele bir de yüksek ses olunca yetiyor. :ssz:

Benımde patron boyle kızlar bı ıs yaparken onun sorularına cvp ver subenın telefonlarına cvp ver msn den yazanlara cvp ver derken yanlıslar olablıryor ara sıra sonra da sen unutkansın calısmıyorsun derler

Back
X