çok doluyum.....

bekom331

Üye
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2014
69
12
13
42
arkadaslar 32 yaşındayım evliyim 13 yasında oglum var 13 yıllık evliyim fakat eşimi çok seviyorum fakat artık pek fazla sevilmediğimi düsünüyorum ayrılırsam çok acı çekerim biliyorum fakat ayrılamıyorum çok kavga ediyoruz beni hiç anlamak istemiyor hep ben haksızım hep kendi haklı beni çok kırıyor ağır hakaretler ediyor tartıma sırasında hakaret ediyor.bende dayanamıyorum sözde beni seviyor seven insan bu kadar kırıcı olurmu ya bilmiyorum her şeyi iş baska bişeyi yok para hırsı calışma hırsı çok hep böyle arkadaslarına çevresindekilere kendini kanıtlama kompleksmi denir bilmiyorum ama böyle çabası var kendi dünyasında sadece ben yokum işi arkadasları var benim ise nekadar işim olursa olsun dünyamda kalbimde sadece o var neden böyle çok zoruma gidiyor ayrılmak istiyorum ama yapamam diye korkuyorum esini çok sevip kıskanan ve ayrılan varsa nasıl atlattınız lütfen yazın

Zor bı durum ama bı sure sızde kendınızı gerı cekın belkıde cok fazla ılgıden bunalmıstır sızın onu bırakamayacagınızınfarkında oldugunsan bu kadar rahat davranıyordur

eşiniz sizinle ilgili değil;kişiliği de sorunlu;sizin yaşam enerjinizi düşürüyor.boşanmak çözüm ama Türk kadını çoğu zaman çocuğu için mutsuzluğu sırtlayıp yıllar süren evlilikler yapıyor.belki siz de bu yolu tercih edersiniz yalnız çocuğunuzu aile ortamının sıcaklığında büyütmeye karar verirseniz ;kendinize yeni uğraşılar ve hobiler edinin.mutluluğu kendi içinizde arayın

arkadaslar 32 yaşındayım evliyim 13 yasında oglum var 13 yıllık evliyim fakat eşimi çok seviyorum fakat artık pek fazla sevilmediğimi düsünüyorum ayrılırsam çok acı çekerim biliyorum fakat ayrılamıyorum çok kavga ediyoruz beni hiç anlamak istemiyor hep ben haksızım hep kendi haklı beni çok kırıyor ağır hakaretler ediyor tartıma sırasında hakaret ediyor.bende dayanamıyorum sözde beni seviyor seven insan bu kadar kırıcı olurmu ya bilmiyorum her şeyi iş baska bişeyi yok para hırsı calışma hırsı çok hep böyle arkadaslarına çevresindekilere kendini kanıtlama kompleksmi denir bilmiyorum ama böyle çabası var kendi dünyasında sadece ben yokum işi arkadasları var benim ise nekadar işim olursa olsun dünyamda kalbimde sadece o var neden böyle çok zoruma gidiyor ayrılmak istiyorum ama yapamam diye korkuyorum esini çok sevip kıskanan ve ayrılan varsa nasıl atlattınız lütfen yazın
Ayrılmayı düşünmeyin seviyorsanız eşinizi ki sevdiğiniz düşünüyorum. Hayatınızda başka şeyler de olsun bişeylerle uğraşın gününüz dolsun.evli olunsa da herkes bireydir sonucta,sizin hayatınızda da uğraşlarınız,arkadaşlarınız olsun.

arkadaş ortamım pek yok ben sevgimin karşılığını alamıyorum birde beni kıskanmıyor

eşiniz sizinle ilgili değil;kişiliği de sorunlu;sizin yaşam enerjinizi düşürüyor.boşanmak çözüm ama Türk kadını çoğu zaman çocuğu için mutsuzluğu sırtlayıp yıllar süren evlilikler yapıyor.belki siz de bu yolu tercih edersiniz yalnız çocuğunuzu aile ortamının sıcaklığında büyütmeye karar verirseniz ;kendinize yeni uğraşılar ve hobiler edinin.mutluluğu kendi içinizde arayın

evt normalde çok enerjili biriyim fakat enerjımı düsürüyor benimle hiç bir seyi paylasmıyor beni pasif görüyor

Sunu bilir sunu soylerim.
Bilmiyorum ne kadar seviyor ne kadar sevmiyor.
Ama evli bi turk kadiniyim diyosan cocuklarim var diyosan ardinada esim beni kiskanmiyor cumlesini ben yadirgamiyorum.
Cunku turk kadinlari evlendikten sonra ve helede cocuk olunca kadinligini unutuyor.
Bakim yapmiyor kendien bakmiyor.
Kiskandirmak cok basit. Bakimli ol.

ben bakımlıyım kendime bakarım fakat eşimin kadınlara karsı zaafı çok var bu benı cıldırtıyor neden boyle onlarda ınsan degilmi kadınla konusurken konusmayı unutuyorya

evt normalde çok enerjili biriyim fakat enerjımı düsürüyor benimle hiç bir seyi paylasmıyor beni pasif görüyor

sizi pasif görüyor;çünkü siz edilgensiniz yani mutluluğunuzu bile ondan bekliyorsunuz;harekete geçmiyorsunuz. (boşanmak yada evli olmak ama mutluluğun kaynağını başka birşeyde/biryerde sağlamak)
çevrenizdeki kişilerin davranışlarına göre duygularınız şekilleniyor.yani karşınızdaki kişi kendisi ile kavgalı olabilir,size davranışları olumsuz olabilir ama sizin bir iç metanetiniz ve güveniniz olmalı.kendinizi kolay kolay bırakmayın,güçlü durun

beceremıyorum eğer onunla kavga etmıssem her sey bıtıyor nefes bıle alamıyorum ne yapmam gerek

Canım biz kadınların çoğu sadece duygularımızla hareket ediyoruz erkekler isemantıkla hareket ediyor o yüzden bize değer verdiği kadar hatta dahada fazla işine önem veriyor ama inanki iş güç düşünmeyip sadece bizi memnun etmek için çabalasa bu seferde para kazanmıyor eve bişey almıyor sevgi karın doyuruyormu deriz bende senin gibi çok ilgi bekleyen bir insanım sabshtan akşama kadar evdeyiz sıkıldığımızdan akşam gelince adamlara takıyoruz bunaltıyoruz sana tavsiyem sinirliyken söylediklerini duyma hiç söylememiş gibi kabul et sinir gelince akıl gidermiş ben öyle yapıyorum sadecenormal ruh haliyle söylediklerini ciddiye alıyorum

Canım biz kadınların çoğu sadece duygularımızla hareket ediyoruz erkekler isemantıkla hareket ediyor o yüzden bize değer verdiği kadar hatta dahada fazla işine önem veriyor ama inanki iş güç düşünmeyip sadece bizi memnun etmek için çabalasa bu seferde para kazanmıyor eve bişey almıyor sevgi karın doyuruyormu deriz bende senin gibi çok ilgi bekleyen bir insanım sabshtan akşama kadar evdeyiz sıkıldığımızdan akşam gelince adamlara takıyoruz bunaltıyoruz sana tavsiyem sinirliyken söylediklerini duyma hiç söylememiş gibi kabul et sinir gelince akıl gidermiş ben öyle yapıyorum sadecenormal ruh haliyle söylediklerini ciddiye alıyorum
yapabılsem duymasam ayrıca aynı is yerindeyiz canım kendi bromuz var

Ne tur hakaretler ediyo bilmiyorum tabiki ama bazi insanlarin karakteri boyle.bende sinirlenince cok acayip degisirim :) oyle boyle degil. Bildigin cirkinlesirim. Herkese karsi boyle ama esime karsida oyleyim. Insanlarla konusarak tartisamam hakarette etmem ama bagiririm.belki oda oyledir.

ben bakımlıyım kendime bakarım fakat eşimin kadınlara karsı zaafı çok var bu benı cıldırtıyor neden boyle onlarda ınsan degilmi kadınla konusurken konusmayı unutuyorya
Tabiki kişisel bakımınızı yapıyorsunuzdur ama değişim yapabilirsiniz saç renginizi biçimimi değiştirin kilo fazlanız varsa verin alışverişe çıkın yani biraz kendiniz için yaşayın tabi bunları maddi imkanlarınız ne kadarsa o kadar yapın .. Görüceksiniz kendiniz için yaşamaya başladığınız an eşiniz hooopp noluyo hanım diyecek bu süs püs ne diyecek laf sokucak çünkü kıskanmaya başlayacak ne kadar güzel bir karısı olduğunu hatırlayacak .. Spor salonuna yazılın kilo fazlanız varsa çok çabuk verirsiniz imkanınız yoksa yürüyüşlere çıkın inanın bana bir kadın ne zaman kendi için yaşamaya başlar o anda eşler amanın noluyo bu kadına moduna girer :)

eşinizi hayatınızın merkezi yapmayın, siz bir bireysiniz eşinizde öyle, insan ilk önce kendisini düşünmeli, mutluluğunu, huzurunu, kendi başınıza da kendinize yetebilirsiniz...
şunu asla unutmayın bu hayat sizin bir başkasının size sunacağı mutluluk yerine siz kendinize güvenip hayatı yakalayabilirsiniz...

severek insan kolay kolay ayrılamaz, sizde de o kadar ayrılacak bir durum yok aslında.. biraz kendinizi çekin eşinizden, uzak durun inanın kaçan kovalanıyor bunu asla unutmayın...

Back
X