çok düşünüyorum galiba

lalezar29

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Mart 2017
22
3
1
33
Kızlar selam daha önce bahsettiğim gibi hamileyim ve işim çok stresli sanırım eve yansıtıyorum ve evde de gerginim hamilelikte olunca hepten sulugöz (( her gün nefret ede ede işe gidiyorum Allahım diyorum sabır ver ((
Konuya gireyim ben kayınvalidemlerle altlı üstlüyüz kv ve kayınpederim yazlıktalar am arada gelirler alt kata, neyse sağolsun yemeğimizi filan yaptı bu hafta kv neyse eşime çok düşkün.. TV de araba gördü bugün oğluşum alalım hadi yarın diyo , sürekli ağzında oğluşum lafı , çocuk olunca sürekli burda olacak bakalım her gün katlanabikecek miyim , evimize çıktık eşime dedim ki demesin sana öyle diye kocaman adama da tuhaf duruyor dedim bana annen sana annecim diyor ya dedi Olabilir annecim ile oğluşum aynı değil dedim , eşim zaten sürekli sen uyursun annemde durur bebek filan biz baya benden habersiz beraber yaşayacağız sanırım bende dedim ki ; tamam iyi hoşta hiç annem yardımcı olur demiyorsun sürekli annemle şöyle yaparsınız annem şöyle Bakar diyorsun dedim bir kızdı bir kızdı neymiş bana iyilik yaramıyormuş bende ayrı evim olsun ayrı hayatım olsun istiyorum dedim neyin eksik diyor bana , ne bileyim tamam torunu tabiki sevecek filan ama izinde olunca sürekli annesiyle nasıl zaman geçer bilmiyorum hatta işe devam etmeyebilir ayrı evimde bir süre durmak istiyorum ama yine göbek bağlı olacak kayınvalideye sürekli rapor vs of of ben mi çok detay düşünüyorum bilmiyorum

Oğluşum lafına kızman çok saçma ne var onda kadın oğlunu nasıl seveceginidemi size sorsun yapmayın Allah aşkına yok yere eşinle geriliyorsun.bence sıkıntılı bi durum yok sen streslisin ve çevrenden çıkarıyosun gibi geldi

Oğluşum demesinemi kızdın? senden önce o kadın vardı..
Sen doğunca deme hiç,büyük küçük ne farkeder evlat evlattır..

Empati yapmanız için şöyle sorayım. Hamileymişsiniz, sağlıklı doğumlar dilerim öncelikle. Kızınız mı olacak oğlunuz mu bilmiyorum, oğlunuz oldu farzedelim. Oğlunuzu haliyle çok seversiniz değil mi, sevgi sözcükleri kullanmaz mısınız? Oğlunuz büyüdü, evlendi ve gelininiz sizin sevgi sözcüklerinize karışıyor, "Annen seni nasıl seviyor yaa öyle sevmesin" diyor oğlunuza. Buna tepkiniz nasıl olurdu, bir de konuyu böyle düşünün bakalım.

bazen çekilmez oluyorsunuz yahu. Kadın alt tarafı oğluşum demiş neyinden rahatsız oldunuz?

İki çocuğum var annem hala bana bebeğim der. Durduk yere dert ediniyorsunuz.

Bebek sizin bebeğiniz elbette siz ilgileneceksiniz ama dinlenmeye ihtiyacınız olacak o zamanlarda da kayınvalidemi yardımcı olur size. Bi kap yemek yapsa bile yeter yani.

hiç bir zaman ne kocama ne annesine ne aileme yapamadım şu hamileyim şımarırımları. Kadın çocuğunu nasıl seveceğini size mi soracak? Oğluşum der bebeğim der yavrum der. Evlat Annenin gözünde hep evlattır 7yaşında da 70 yaşında da olsa. eşin haklı sen iyilik sevmiyorsun anlaşılan. Benimde oğlum oluyor oğluma nasıl hitap edeceğimi kimseye sormam ve inşallah hamileliktendir bu tavrın.

allahım, dertsiz kullar yine meydanda zorla dertlenmeye çalışıyorlar..
ya kadın oğluna oğluşum da der oğulcumda der sizene ????

eşiniz haklı, size iyilik yaramaz gibi görünüyor..
durup dururken huzurunuzu kaçırmaktan rahatsız olmadınızmı ??

Hey allahım ya oğluşum dedi diye mi bu surat bükmeler. ANNE yahu o bak sende anne olacaksin annenin gözünde ne olursa olsun küçük bi çocuk gibidir evlat. Çocuğum yok ama daha aksini söyleyen bi anne görmedim.. Boş yere kendinize sıkıntı çıkarmayin büyütecek bi problem yok ortada. Bazı kişilerde kv le nasıl zıt düşsem diye bahane arıyor galiba..

Daha 15. Haftadan bunlari dert etmeyin. Bakin baska bir konuda hanimin 15 haftalik bebegine kalbinde beyaz leke var down sendromlu olabilir demisler. Dert o iste. Ufak seyleri konu yapmayin sizinki cozulebilecek birsey..Gitmeyin gelmeyin aramayin sormayin ve her firsatta cocugu kendi kurallariniza gore yetistireceginizi soyleyin anlar heralde kalan 20 kusur haftada

Bu kadar da ana oğul arasında ki muhabbetı kıskanmayın ya:) Gelin kayınvalide toprağından olurmuş derler bakalım sen yavruna nasıl hitap edeceksin :)

Kadıncağız dünyaya getirmiş, büyütmüş, beslemiş, hastayken başında durmuş..

Oğluşum demiş.. Yazık yahu, anne olunca anlarsınız ne kadar saçma birşeye takıldığınızı..

İstiyorsunuz ki, evlendikten sonra anneler tüm bağı koparsın..

Olmaz, yanlışınız var..

Deseydin ya ben iyilikten hoslanmam. Iyiligi hic sevmem. Bana yaklasmasin diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…