Çok duygusal bir şey yapmak istiyorum , romantik , duygusal ve aşık fikirler istiyoru

CuteMom

Dünya vazgeçenleri değil,azmedenleri hatırlar
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2008
45.779
24.642
398
Şubat'ın ikinci haftası benim maşallah canım oglumun dogum günü
eh zaten benim hikayemi bilmeyen pek yoktur.Şimdi uzun uzadıya şöylede böylede yazmıyayım ama bilmeyen olur ve anlam veremezse yazarım
Ben oğlumun doğum gününde oğlum ve babasına müthiş birşey yapmak istiyorum hani öyle olmalıki yürekler taşmalı gözyaşları durmamalı
oğlum 4 yaşına girecek
48 aylık olacak , 34 aydırda hayatımızda bizim babamız

napsak yani bu süpriz onlarada olsun benimde gelmiş geçmiş içinde kalan düşündüğüm hayal ettiğim ah be dediğim ne varsa yaşatsam onlara
Maddi kaynaklıda olsun ama maneviyatıda ulaşılmaz olsun

Teşekkür edelim babaya , Oğlanla yaşadığımız iilkler için
sonrada oğlana iyiki varsın bizimlesin diyelim

sonra ben döneyim iyiki benimlesiniz diyeyim

o his size geçti dimi? neler yapılır?

Aile fotograflarinizdan olusan slayt gosterisi, fonda kendi sesinizle kaydettiginiz bir yasam hikayeniz gibi birsey olabilir.. Yazmayi seviyosunuz zaten belli

O tarz bıseyım oglum ıcın var :)
sık sık koyup ızledıgımız ıcın bekledıgı bıseymı olur acaba ama aklıma ılk gelende buydu
toygar ısıklı sen eşittir ben oğlumla ikimizin hikayesi var o sarkıyla ama kendi sessimizle olsa
mesela bi sinema salonu olsa
uygun materyaller o zamana kadar toplanır nasılsa hanı bazen fırsatlarda cıkıyor 2 kısılık salonlar kapatılıyor fılan bastırsam parasını :) kapatsam

ne bılım sonr ayemege gotursem guzelll bır pasta ama ondada ne bılım ılk resımlerı olsa olmazmıkı
ben yazarım zaten ama bısey yapmalı sankı
bı tesekkuru olmalı

O tarz bıseyım oglum ıcın var :)
sık sık koyup ızledıgımız ıcın bekledıgı bıseymı olur acaba ama aklıma ılk gelende buydu
toygar ısıklı sen eşittir ben oğlumla ikimizin hikayesi var o sarkıyla ama kendi sessimizle olsa
mesela bi sinema salonu olsa
uygun materyaller o zamana kadar toplanır nasılsa hanı bazen fırsatlarda cıkıyor 2 kısılık salonlar kapatılıyor fılan bastırsam parasını :) kapatsam

ne bılım sonr ayemege gotursem guzelll bır pasta ama ondada ne bılım ılk resımlerı olsa olmazmıkı
ben yazarım zaten ama bısey yapmalı sankı
bı tesekkuru olmalı

burada mmousenşn yaptığı gibi kendi sesinizle güzel bir slayt hazırla..
birde bugün hatırası olarak baba oğula özel bir pijema falan yaptır..fotolarınızın olduğu bir pijema..
siz ege ile zaten bütünsünüz..eşinle oğlunda dahada bütünleşsinnn...

sineme salonu kapatmak ne kadar patlar bilemiyorummm kuzummm...ama cidden güzel olurrr...

eh zaten benim hikayemi bilmeyen pek yoktur.Şimdi uzun uzadıya şöylede böylede yazmıyayım ama bilmeyen olur ve anlam veremezse yazarım
Ben oğlumun doğum gününde oğlum ve babasına müthiş birşey yapmak istiyorum hani öyle olmalıki yürekler taşmalı gözyaşları durmamalı
oğlum 4 yaşına girecek

napsak yani bu süpriz onlarada olsun benimde gelmiş geçmiş içinde kalan düşündüğüm hayal ettiğim ah be dediğim ne varsa yaşatsam onlara

çok güzel düşünmüşsün :))

daha vaktimiz var düşünelim neler yapılabilir...

burada mmousenşn yaptığı gibi kendi sesinizle güzel bir slayt hazırla..
birde bugün hatırası olarak baba oğula özel bir pijema falan yaptır..fotolarınızın olduğu bir pijema..
siz ege ile zaten bütünsünüz..eşinle oğlunda dahada bütünleşsinnn...

sineme salonu kapatmak ne kadar patlar bilemiyorummm kuzummm...ama cidden güzel olurrr...

sana gonderdıgım o yazıdan sonra sevcan ınsan bı durup dusunuyor dımı
noluyor ya hakketten dıye ? :)

o tarz bı slyatı kendım yapamam sanırım yada cok ugrasırım yada bırıne yaptırırım arada bıraz konusam olsa tesekkur etsek mesela sızde teşekkür etsenız yakınım olarak ısyan ve sevcan
sonucta azmı dengesızlıkleırmı cekıyorsunuz azmı anlatıyorum sıze :) ve benı bılıyorsunuz :)
sınema salonu kapatmak cok pahalıd egıldır sevgılıler gununede denk gelecegı ıcın yanı bı kac gun sonrası bence cok bol fırsatlar olacakltır

pıjemaya gelınce ucumuzude yaptırırım benım basım kelmı :)

hayatta guzel seylerde odullendırmelı
ıyıkı varsınız denmelı en azından saglıklıyken ve henuz yasıyorken ve cok gencken doya doya hıssettırımelı bence sevıldıklerı

:3:

Son düzenleme:

o tarz bı slyatı kendım yapamam sanırım yada cok ugrasırım yada bırıne yaptırırım arada bıraz konusam olsa tesekkur etsek mesela sızde teşekkür etsenız yakınım olarak ısyan ve sevcan
sonucta azmı dengesızlıkleırmı cekıyorsunuz azmı anlatıyorum sıze :) ve benı bılıyorsunuz :)
sınema salonu kapatmak cok pahalıd egıldır sevgılıler gununede denk gelecegı ıcın yanı bı kac gun sonrası bence cok bol fırsatlar olacakltır

ıyıkı varsınız denmelı en azından saglıklıyken ve henuz yasıyorken ve cok gencken doya doya hıssettırımelı bence sevıldıklerı

olur ben varım :))) hakkaten seni çekiyoruz hiç kolay değil. :27::27:

elimden geldiğince yardımcı olurummm canım...
o zaman diyorummkii iyiki varsınnn cutemmmmm:16::16:

öncelikle kocanızla çocuğunuzu dışarı yollayın. bir odaya güzel bir masa kurun, odayı süsleyin. aldığınız uçan balonların iplerine küçük zarflar bağlayın. koridora sırasıyla koyun. (eve girdiklerinde balonlar karşılayacak onları, siz yemeğin hazır olduğu odada onları bekleyin, tabi eve anahtarla girmelerini söyleyin ki kapıyı çalmasınlar :)) zarfların içlerine değişik dillerde sizi seviyorum yazın. altlarına da onlara alıp sakladığınız hediyeleri bulmaları için ipuçları yazın. tabi sıralı olsunlar. en son zarfa Türkçe sizi çok seviyorum iyi ki varsınız. sizi şu odada bekliyorum hediyelerinizi bulup gelin. yazın. onlar gelince sıkı sıkı sarılırsınız ikisine de :))

bu arada çok güzel düşünmüşsünüz harika bir gün olacağına eminim :)

aslında dısarıda olmayı planlıyorum once bıraz yemek yanı yemek derken basbaya bogazda fılan bır yemek
pasta fılan olsun hedıyeler verılsın
sonra sınema salonuna gıdılsın(buarada cocuk gunduz ıyı uyutulmalıkı gece uyuya kalmasın)orada bu hazırlanan kısı konusmaları ve resımler cıksın buarada ne yı etmısımkı
ılk goturdugumuz tıyatro ılk sınema ılk ıcırdıgı meyve suyu kabı ılk beraber sac kesımlerı (bılırsınız ozel kuaforlerde ılk cocukların saclarını babayla keserler ve bır zarf ıcınde hatıra oalrak ayrı ayrı verırler) bu tarz seyler var ılk esprılı tshırtlerde tabıkı
o zamana kadar ılk bıseyler eklerım mesela ılk lunaparka gıdısımız var
ılk kucagında uydugu resım var ıyıkı bunları hep tutmusum cok guzel olur bence

bu vıdeoyu nasıl yapmalı herkez kendı cekmelı bana gondermelı programda bırlestırılmelı tasarımcı bır arkadasım var sanırım ondan yardım ıstemelıyım elıme yuzume bulastırmamak ıcın :6:

oğlum 4 yaşına girecek

bak cute benimde bi fikrim var sana evinizin yakinlarindan baslayarak mesela taniyosan yada tanimiyosanda olur ilk sac kesimlerinin oldugu zarfi ver alakasiz kisiler olsun ama esine deki atiyorum bakkala bose biraktim alirmisin guzel bi not esliginde onu ordan almasini sagla notunn altinda yine baska bi yerde baska bi notun bekledigini sole oraya yonlendir ordakinide almasini sagla sonra baska bi tane derken yavas yavas senin oldugun yere dogru gelmelerini sagla en son geldikleri yer hos bi restoran olsun ordaki garsonlarida ayarla ufak anilarindan bahsetsinler oglunla esinin hem baba ogulun bi heyecanla notlari takip etmelerini saglamis olursun hemde vakit gecirmelerini saglamis olursun sonrada eger sinema kapattiracaksan geceyi orda sonlandirirsiniz bi filmde gormustum cok hosuma gitmisti bu

Nasil orada sonlandiralim gibi oradami uyuyalim

Back
X