O tarz bıseyım oglum ıcın var :)
sık sık koyup ızledıgımız ıcın bekledıgı bıseymı olur acaba ama aklıma ılk gelende buydu
toygar ısıklı sen eşittir ben oğlumla ikimizin hikayesi var o sarkıyla ama kendi sessimizle olsa
mesela bi sinema salonu olsa
uygun materyaller o zamana kadar toplanır nasılsa hanı bazen fırsatlarda cıkıyor 2 kısılık salonlar kapatılıyor fılan bastırsam parasını :) kapatsam
ne bılım sonr ayemege gotursem guzelll bır pasta ama ondada ne bılım ılk resımlerı olsa olmazmıkı
ben yazarım zaten ama bısey yapmalı sankı
bı tesekkuru olmalı
Şubat'ın ikinci haftası benim maşallah canım oglumun dogum günü
eh zaten benim hikayemi bilmeyen pek yoktur.Şimdi uzun uzadıya şöylede böylede yazmıyayım ama bilmeyen olur ve anlam veremezse yazarım
Ben oğlumun doğum gününde oğlum ve babasına müthiş birşey yapmak istiyorum hani öyle olmalıki yürekler taşmalı gözyaşları durmamalı
oğlum 4 yaşına girecek
48 aylık olacak , 34 aydırda hayatımızda bizim babamız
napsak yani bu süpriz onlarada olsun benimde gelmiş geçmiş içinde kalan düşündüğüm hayal ettiğim ah be dediğim ne varsa yaşatsam onlara
Maddi kaynaklıda olsun ama maneviyatıda ulaşılmaz olsun
Teşekkür edelim babaya , Oğlanla yaşadığımız iilkler için
sonrada oğlana iyiki varsın bizimlesin diyelim
sonra ben döneyim iyiki benimlesiniz diyeyim
o his size geçti dimi? neler yapılır?
burada mmousenşn yaptığı gibi kendi sesinizle güzel bir slayt hazırla..
birde bugün hatırası olarak baba oğula özel bir pijema falan yaptır..fotolarınızın olduğu bir pijema..
siz ege ile zaten bütünsünüz..eşinle oğlunda dahada bütünleşsinnn...
sineme salonu kapatmak ne kadar patlar bilemiyorummm kuzummm...ama cidden güzel olurrr...
sana gonderdıgım o yazıdan sonra sevcan ınsan bı durup dusunuyor dımı
noluyor ya hakketten dıye ? :)
o tarz bı slyatı kendım yapamam sanırım yada cok ugrasırım yada bırıne yaptırırım arada bıraz konusam olsa tesekkur etsek mesela sızde teşekkür etsenız yakınım olarak ısyan ve sevcan
sonucta azmı dengesızlıkleırmı cekıyorsunuz azmı anlatıyorum sıze :) ve benı bılıyorsunuz :)
sınema salonu kapatmak cok pahalıd egıldır sevgılıler gununede denk gelecegı ıcın yanı bı kac gun sonrası bence cok bol fırsatlar olacakltır
pıjemaya gelınce ucumuzude yaptırırım benım basım kelmı :)
hayatta guzel seylerde odullendırmelı
ıyıkı varsınız denmelı en azından saglıklıyken ve henuz yasıyorken ve cok gencken doya doya hıssettırımelı bence sevıldıklerı
elimden geldiğince yardımcı olurummm canım...sana gonderdıgım o yazıdan sonra sevcan ınsan bı durup dusunuyor dımı
noluyor ya hakketten dıye ? :)
o tarz bı slyatı kendım yapamam sanırım yada cok ugrasırım yada bırıne yaptırırım arada bıraz konusam olsa tesekkur etsek mesela sızde teşekkür etsenız yakınım olarak ısyan ve sevcan
sonucta azmı dengesızlıkleırmı cekıyorsunuz azmı anlatıyorum sıze :) ve benı bılıyorsunuz :)
sınema salonu kapatmak cok pahalıd egıldır sevgılıler gununede denk gelecegı ıcın yanı bı kac gun sonrası bence cok bol fırsatlar olacakltır
pıjemaya gelınce ucumuzude yaptırırım benım basım kelmı :)
hayatta guzel seylerde odullendırmelı
ıyıkı varsınız denmelı en azından saglıklıyken ve henuz yasıyorken ve cok gencken doya doya hıssettırımelı bence sevıldıklerı
Şubat'ın ikinci haftası benim maşallah canım oglumun dogum günü
eh zaten benim hikayemi bilmeyen pek yoktur.Şimdi uzun uzadıya şöylede böylede yazmıyayım ama bilmeyen olur ve anlam veremezse yazarım
Ben oğlumun doğum gününde oğlum ve babasına müthiş birşey yapmak istiyorum hani öyle olmalıki yürekler taşmalı gözyaşları durmamalı
oğlum 4 yaşına girecek
48 aylık olacak , 34 aydırda hayatımızda bizim babamız
napsak yani bu süpriz onlarada olsun benimde gelmiş geçmiş içinde kalan düşündüğüm hayal ettiğim ah be dediğim ne varsa yaşatsam onlara
Maddi kaynaklıda olsun ama maneviyatıda ulaşılmaz olsun
Teşekkür edelim babaya , Oğlanla yaşadığımız iilkler için
sonrada oğlana iyiki varsın bizimlesin diyelim
sonra ben döneyim iyiki benimlesiniz diyeyim
o his size geçti dimi? neler yapılır?
Nasil orada sonlandiralim gibi oradami uyuyalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?