cok düzensiz adet oluyorum yardım edin

dfh

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2015
10
0
1
23
Ben bu sene 8. Sınıfa geçtim adet oluyorum ama çok düzensiz bazen çok oluyorum bazen az önce bitti derken bir daha başlıyor belki 3 hafta sürdü doktora gidicem ama size sormak istedim . :(:KK43::cry::mad:

Yeni adet olmussun sanırım ilk 2 yıl icinde düZene girer.İlk zamanlar cok normal düzensiz olması

Ben bu sene 8. Sınıfa geçtim adet oluyorum ama çok düzensiz bazen çok oluyorum bazen az önce bitti derken bir daha başlıyor belki 3 hafta sürdü doktora gidicem ama size sormak istedim . :KK43::KK43::cry::mad:

canım benim yıllardır öyle. ben de 8. sınıfta olmuştum tabiii yıllar geçti:)
ben de geçer düzelir dedim ama hiç düzelmedi. onlarca kadın doğum doktoruna gittim. genetik dedi. tabii hormon bozuklukları kist falan da çıktı. ama bunun için doğum kontrol hapları kullandım. o dönemlerde düzenli oluyor. ama tam olarak oturmadı hiçbir zaman.
ben alıştım zaten.

ancak sen bir kaç ay sonra devam ederse bu düzensizliğin kadın doğuma git derim. sonuçta kist ya da hormon bozukluğu falan varsa tedavisini olursun. kafan rahat eder.

İnşallah sneylul, post: 42737736, member: 330728"]canım benim yıllardır öyle. ben de 8. sınıfta olmuştum tabiii yıllar geçti:)
ben de geçer düzelir dedim ama hiç düzelmedi. onlarca kadın doğum doktoruna gittim. genetik dedi. tabii hormon bozuklukları kist falan da çıktı. ama bunun için doğum kontrol hapları kullandım. o dönemlerde düzenli oluyor. ama tam olarak oturmadı hiçbir zaman.
ben alıştım zaten.

ancak sen bir kaç ay sonra devam ederse bu düzensizliğin kadın doğuma git derim. sonuçta kist ya da hormon bozukluğu falan varsa tedavisini olursun. kafan rahat eder.[/QUOTE]
İnsallah bir sorun çıkmaz ya zaten karnimda agirmiyor anlamadım siz olduğunuzda karniniz ağırdı mi ilk kez ben ilk kez oluyorum

İnsallah geçer birşey olmaz ama karnim hiç agirmiyor ya :?
canım benim yıllardır öyle. ben de 8. sınıfta olmuştum tabiii yıllar geçti:)
ben alıştım zaten.

ancak sen bir kaç ay sonra devam ederse bu düzensizliğin kadın doğuma git derim. sonuçta kist ya da hormon bozukluğu falan varsa tedavisini olursun. kafan rahat eder.

Şu an için döngülerinizin düzensiz olması çok normal endişelenecek bir şey yok.

İnsallah geçer birşey olmaz ama karnim hiç agirmiyor ya :?

kişiden kişiye değişir. bak benim çok ağrırdı.
belki de hiç sıkıntı yoktur. canını sıkma. ama kontrolü elden bırakmamak lazım. bir kaç ay geçsin düzelmezse kadın doğuma gidersin. ben de liseye başlamadan tanışmıştım kadın doğum ile. zaten ilişkiye girmediğin zaman alttan kontrol etmiyor. ultrason+kan testi.

Kızlar gerçekten çok teşekkür ederim korktum ama doktora gitmeyi ihmal etmem yorumlar için tşk . :) :*

kişiden kişye göre değişir zamanla düzelir

kıstler oluyor bu yuzden adet olamıyorsun.Tedavı ıcın doktor ılaç verıyor.
tedavı olmazsan ılerde çocuk sahıbı olurken zorlanabılırsın

Bende gideceğim kısa zamanda.
13 yıldır adet oluyorum 2-3 ay düzenli katiyen olmamıştır.
Sen daha kucuksun endiselenme...

zencefil çayını öneririm. hem adetlerin düzene girer hem de ağrıyı azaltır.

Back
X