Bugün çok eğilip kalktım kendimi kaptırdım çok iş gördüm. Biraz da sinirli bir gün geçirdim. İdrar yolunuz yanar ya öyle bir yanma hissediyorum ve bebeğim kıpır kupır hiç durmadan dönüp duruyor resmen. Bir şey olur mu sizce daha önce böyle bir durum yaşayan var mı?
Bebeğin idrar kesene baskı yapıyordur. Benim de öyle sürekli. Telaş yapma soluna yat dinlen. Sen yorulunca salgıladığın şeylerden bebişin de dellenmiştir dönüp duruyordur sıpa:)) Sonlara doğru sürekli bu şikayetin olacak.
Oda stresren, sinirden ve hareketen yorulmuş.. Anne nasilsa bebişde onu hiseder diye biliyorum.. Aksam iyi dinlen, belki yanma yorulmaktandir.. Dinlendikten sonra gine olursa doktoruna gorun derim..Wc gitinde de yanma oluyorsa, idrar yolari enfeksiyonu ola bilir...
Ben iş yapınca o da hisseder mi bunu hiç düşünmemiştim.. evde o kadar döküntü var ki hepsini sinirle topladım biraz tansiyonum çıkmış olabilir. Çok baskı yaptı, çok debelendi sola yattım biraz geçti gibi. Ters giden bir şey olduğunu nasıl anlarım illa kanama vs gibi bir şey mi olmalı?
Ben iş yapınca o da hisseder mi bunu hiç düşünmemiştim.. evde o kadar döküntü var ki hepsini sinirle topladım biraz tansiyonum çıkmış olabilir. Çok baskı yaptı, çok debelendi sola yattım biraz geçti gibi. Ters giden bir şey olduğunu nasıl anlarım illa kanama vs gibi bir şey mi olmalı?
Ben de şu an aynı şeyi yaşıyorum. Akşamları alta baskı yapıyor doğacak gibi. Çok fenayım, kafasını bastırıyor.
Bu arada evet sinirini anlıyor, söylenmelerini duyuyor. Yapma öyle bir daha, bebek huzursuzluğunu hissediyor. Senin vücuduna, hormonlarına bağlı o. Adrenalin salgıladıkça deliriyordur. Bağımsız düşünme kendinden, senin parçan o. Tansiyonunu sinirle yükseltme, tansiyon plasenta damarlarını daraltıp bebeğin beslenmesini engeller. Dinlen, sakin ol.