Doğuma Hazırlık çok emin değilim ama %70 erkeğe benzettim...

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
bide o kordon degil canim nub cikintisi resmen :((

yan profilden gorunseydi kesin bisey solerdim ama bencede erkek :(

canim nub icin bebegin yan degil bize donuk yuzu :))
ama bak ortadaki fotoda iki bacaginin arasinda resmen pipi gibi bisey var
snirim dr un hakli gibi
ama ebruli80 e bende dr daa erkek demistikk ykardada yazmis baska bi dr kiz demis
hic belli olmaz
isallahhh gonlune gore olur

evet canım ortadaki resimde pipi gibi bişi var bu resimler medikal park hastanesinden verildi.ama bana erkek olduğunu söyleyen devletteki doktor.oda zaten emin konuşmadı.ama hayırlısı artık.zaten bu resimler 14 veya 15 haftalık olması lazım.nub olayıda bitmiştir.ne bileyim cumartesi gidicem medikale artık orda netleşir heralde yoksa artık bende kız dicem.altıncı aya giriyorum artık belli etsin yani.:14:

Son düzenleme:
evet canım ortadaki resimde pipi gibi bişi var bu resimler medikal park hastanesinden verildi.ama bana erkek olduğunu söyleyen devletteki doktor.oda zaten emin konuşmadı.ama hayırlısı artık.zaten bu resimler 14 veya 15 haftalık olması lazım.nub olayıda bitmiştir.ne bileyim cumartesi gidicem medikale artık orda netleşir heralde yoksa artık bende kız dicem.altıncı aya giriyorum artık belli etsin yani.:14:

evet haklisin o haftlarda kzlarin nublari kayboluyor erkeklerind pipi oluyo iste

aslinda saklarsa kiz derler

sahsende oyle erkek olsa bi yerden firtar demi

ben kizima 13 haftalikken bakmistim yukardan asagidan firtan bisey varmi diye paralel nub haricindebisey yoktu

saglik olsun

insalahh ogrenirsin canim
bizide haberdar et

bide o kordon degil canim nub cikintisi resmen :((

yan profilden gorunseydi kesin bisey solerdim ama bencede erkek :(

valla artık kısmet canım napalım erkek kız farketmiyoda insanın bi yanı kız olsun istiyo işte.vardır bundada bi hayır bakalım kesinleşsın yazarım meraktan çatlıcam artık:((

evet haklisin o haftlarda kzlarin nublari kayboluyor erkeklerind pipi oluyo iste

aslinda saklarsa kiz derler

sahsende oyle erkek olsa bi yerden firtar demi

ben kizima 13 haftalikken bakmistim yukardan asagidan firtan bisey varmi diye paralel nub haricindebisey yoktu

saglik olsun

insalahh ogrenirsin canim
bizide haberdar et
evet sağlıklı olsunlarda bebeişler napalım kızda bizim erkekte.erkek olacak diye şimdi vereyimmi başkasına yani.bağrıma basıcam tabi benim oğlum o.:49:sevom bebemi.

Back
X