Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Doğuma Hazırlıkçok emin değilim ama %70 erkeğe benzettim...
canim nub icin bebegin yan degil bize donuk yuzu :))
ama bak ortadaki fotoda iki bacaginin arasinda resmen pipi gibi bisey var
snirim dr un hakli gibi
ama ebruli80 e bende dr daa erkek demistikk ykardada yazmis baska bi dr kiz demis
hic belli olmaz
isallahhh gonlune gore olur
evet canım ortadaki resimde pipi gibi bişi var bu resimler medikal park hastanesinden verildi.ama bana erkek olduğunu söyleyen devletteki doktor.oda zaten emin konuşmadı.ama hayırlısı artık.zaten bu resimler 14 veya 15 haftalık olması lazım.nub olayıda bitmiştir.ne bileyim cumartesi gidicem medikale artık orda netleşir heralde yoksa artık bende kız dicem.altıncı aya giriyorum artık belli etsin yani.
evet canım ortadaki resimde pipi gibi bişi var bu resimler medikal park hastanesinden verildi.ama bana erkek olduğunu söyleyen devletteki doktor.oda zaten emin konuşmadı.ama hayırlısı artık.zaten bu resimler 14 veya 15 haftalık olması lazım.nub olayıda bitmiştir.ne bileyim cumartesi gidicem medikale artık orda netleşir heralde yoksa artık bende kız dicem.altıncı aya giriyorum artık belli etsin yani.
valla artık kısmet canım napalım erkek kız farketmiyoda insanın bi yanı kız olsun istiyo işte.vardır bundada bi hayır bakalım kesinleşsın yazarım meraktan çatlıcam artık(
evet sağlıklı olsunlarda bebeişler napalım kızda bizim erkekte.erkek olacak diye şimdi vereyimmi başkasına yani.bağrıma basıcam tabi benim oğlum o.sevom bebemi.