çok endişeliyim ne yapsam acaba

pxixrxixl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2006
144
1
96
47
Uşak
kızlar benim istanbuldaki doktorum vitamin kullanmana gerek yok bırak dedi bıraktım ama hep tedirginim bebeğim yeteri kadar beslenebiliyor mu acaba diye kullandığım sadece gyno ferro sanol var doktorum gereksiz yere sana şişlik yapacak vitaminler dedi çok endişeliyim ne yapsam acaba sizler vitamin alıyor musunuz:uhm:

bana da aynı şeyleri söyledi doktorum vitamin seni boşuna şişirir iştahın iyiyse kullanma dedi. bende kullanmıyorum. ihtiyacın olduğunu düşünseydi mutlaka devam et derdi doktorun bence endişelenme.

pirilcim bencede endiselenme doktorun testlerine bakip soylemistir birak diye bende birtek demir hapini iciyorum ama yememede elimden geldigince dikkat ediyorum ama istiyorsan iki uc gunde bir icmeye devam et sen icine sinmiyecekse

ben çok zayıftım ve iştahsızdım o açıdan doktorum multi vitamin,demir ve balık yemediğim için balık yağı kullandırmıştı.Doktoruna güveniyorsan için rahat olsun.Birde iştahın iyise zaten gerekli vitamini alıyorsundur ben fazla yiyemediğim için oğlum küçük doğdu vitamin ilacından da önemlisi aslında senin kendinin beslenmesi.

Canım merhaba.. Ben vitaminler yüzünden 3 aylıkken 9 kilo aldım =( belli bi zamana kadar kullanmak doğru ama sonrası gereksiz bende. Vitaminini meyve sebzeden al. Vitamini bıraktım (doktorumun kararıyla) iki hafta içinde 2 kilo verdim. Şimdi bilmiyorum kilomu tabi akşam öğrenicem. İnsan yeteri kadar besliyomuyum acaba diye düşünmüyo değil ama bol bol sebze meyve yersen içinde rahat olmuş olur.

sağolun kızlar içim rahat artık beslenmeme dikkat ediyorum vitaminlerin çok da masum olmadıklarından artık eminim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…