- 27 Kasım 2014
- 4.024
- 5.042
- 158
- 33
- Konu Sahibi Birakitamolsa
-
Ara kanama. Benimde oldu birkaç kez. Bir git bakalım, ciddi birşey değildir sanmıyorum. Kullandığınn bir ilaççtan, stresten, düzensiz beslenmekten vs. pek çok şeyden kaynaklanıyor olabilir. Geçmiş olsunMerhaba bayanlar.sormam gereken bişey var.1 hafta oldu Reglm biteli ama bugn kahverengi leke arkasından kanamam oldu halada devam ediyor az az.yarin kadın doğuma gidicem .ama neden böyle oluyorki.
Ilk iki ihtimal olabilir. Bekarim teşekkür ederim cevabınız için.Vardır bir problem, kist olabilir, miyom olabilir, bebek olabilir. En iyisi tabi ki doktora gitmek.
Reglm biterken hep kahverengi oluyor zaten.bu 1 hafta sonra oldu kanamada oldu.Kahverenhi eski kanama adetin 3 gunu banyo olup 4.gunu bittigini dusunerek bi da olduysan normaldir
Bekarim ah evli olsamda bu cevabiniza sevinsemHemen reglin ertesi gunu geldiyse korkulacak bisey oldugunu sanmiyorum. Banyoda sicagi gorunce de sokulebiliyor bazen bende umarim ciddi bisey degildir.
Yanlis okumusum 1 hafta sonra olmus immm o zaman bebis olabilir
Evet idrar yolları iltihabı için bi ilaç kullanmıştım. Doktor tekrarlarsa bu ilaçtan yazdır kullan demişti. Tekrarladi ve kullandım haklısınız sebebi o olabilir.Ara kanama. Benimde oldu birkaç kez. Bir git bakalım, ciddi birşey değildir sanmıyorum. Kullandığınn bir ilaççtan, stresten, düzensiz beslenmekten vs. pek çok şeyden kaynaklanıyor olabilir. Geçmiş olsun
Ama mutlaka bir doktora git, asıl sebebini öğren. Benimki sadece bir tahmin.Evet idrar yolları iltihabı için bi ilaç kullanmıştım. Doktor tekrarlarsa bu ilaçtan yazdır kullan demişti. Tekrarladi ve kullandım haklısınız sebebi o olabilir.
Ya bugün tahlil yaptırdım sonuç pazartesi alınacak. Kanamalarim devam ediyor. Wc gittikçe idrar sonrası oluyor. Çıldırcam çok korkuyorum. Karnım şiş içime bile cekemiorm. Bu durumdan önce çok rahat çekerdim.Ama mutlaka bir doktora git, asıl sebebini öğren. Benimki sadece bir tahmin.
Ya bugün tahlil yaptırdım sonuç pazartesi alınacak. Kanamalarim devam ediyor. Wc gittikçe idrar sonrası oluyor. Çıldırcam çok korkuyorum. Karnım şiş içime bile cekemiorm. Bu durumdan önce çok rahat çekerdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?