Çok endişeliyim:(

sumbullsirac

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2015
36
18
3
39
Merhaba arkadaşlar. Bilgisi olanlar lütfen yardım edebilir mi ? Daha önce bir kimyasal gebelik geçirdim . Bu ay da adetim 7 gün geçikince kan testi yaptırdım. Ilk teste hcg 328 çıktı. Iki gün sonra yani bugün yine test yaptırdım hcg 438 çıktı. Normalde iki katına çıkması gerek yine mi kimyasal gebelik yaşıyorum

Insallah yukselir,ilk degerler arasindaki az yukselise pek onemsemiyorlar..ama sonraki degerde az cikarsa ya dis gebelik ihtimali olabilor ya da kimyasal,dusukle sonuclanan bir gebelik olabilir..dilerim mevlam sagliklica hayirlisiyla nasip eder.

Insallah yukselir,ilk degerler arasindaki az yukselise pek onemsemiyorlar..ama sonraki degerde az cikarsa ya dis gebelik ihtimali olabilor ya da kimyasal,dusukle sonuclanan bir gebelik olabilir..dilerim mevlam sagliklica hayirlisiyla nasip eder.

Cevap verdiğiniz için teşekkür ederim. Umarım dediğiniz gibi olur. Pazartesi günü tekrar yaptıracağım

merhaba arkadaşlar. beta hcg nin yanlış çıkma olasılığı varmı. geç döllenmeden dolayı negetif çıkabiliyomuş . öyle duymuşutm.

bu gün adetin 11 günü hala adet olmadım ama bel ağrısından da duramıyorum. 15gün önce değerim 0,100 dü bir hafta önce yine 0,100 dü bu günkü tahlilim yine 0,100. sabitlendi kaldı bu rakamda, daha da yükselmez herhalde içtim şimdi adet söktürücüyü bakalım allah hakkımızda hayırlısını versin ama ilk defa bu kadar çok gecikmişti adetim çok ümitliydim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…