daha 22 yaşındayım ama saçımın tepe ve sol kısmında 9-10 tane beyaz tel var ve boyamayla da kapanmıyor gerçi koyu tonlar denemedim henüz..şimdilik makasla kesiyorum ama artarsa bunu da yapamam..:gitme: önceleri 2-3 teldi çünkü ama çoğalmış..mafoldumben
tv'de erken beyazlayan saçlar için siyah turp suyunu önermişlerdi beyazlamayı önlediği gibi oluşmuş beyazları da eski rengine çeviriyormuş henüz denemedim ama denemeyi düşünüyorum ztn bu durumda zehir de olsa içerim yeter ki düzelsin hayatım boyunca boyaya mahkum olmaktan iidir..
böyle bir şeyi duyanınız ve deneyeniniz var mı kızlar size de sormak istedim..
bu mevsimde turp bulamıyorum ama bulduğum ilk fırsata deneyecm çok moral bozucu birşey ya!! senağlama
tv'de erken beyazlayan saçlar için siyah turp suyunu önermişlerdi beyazlamayı önlediği gibi oluşmuş beyazları da eski rengine çeviriyormuş henüz denemedim ama denemeyi düşünüyorum ztn bu durumda zehir de olsa içerim yeter ki düzelsin hayatım boyunca boyaya mahkum olmaktan iidir..
böyle bir şeyi duyanınız ve deneyeniniz var mı kızlar size de sormak istedim..
bu mevsimde turp bulamıyorum ama bulduğum ilk fırsata deneyecm çok moral bozucu birşey ya!! senağlama