Doğal Saç Bakım Kürleri çok erken beyazlayan saçlara turp suyu

Evde Yapılabilen Saç Doğal Bakım Kürleri

AyShE GuL

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2008
1.383
15
158
Kayseri
daha 22 yaşındayım ama saçımın tepe ve sol kısmında 9-10 tane beyaz tel var ve boyamayla da kapanmıyor gerçi koyu tonlar denemedim henüz..şimdilik makasla kesiyorum ama artarsa bunu da yapamam..:gitme: önceleri 2-3 teldi çünkü ama çoğalmış..mafoldumben

tv'de erken beyazlayan saçlar için siyah turp suyunu önermişlerdi beyazlamayı önlediği gibi oluşmuş beyazları da eski rengine çeviriyormuş henüz denemedim ama denemeyi düşünüyorum ztn bu durumda zehir de olsa içerim yeter ki düzelsin hayatım boyunca boyaya mahkum olmaktan iidir..

böyle bir şeyi duyanınız ve deneyeniniz var mı kızlar size de sormak istedim..

bu mevsimde turp bulamıyorum ama bulduğum ilk fırsata deneyecm çok moral bozucu birşey ya!! senağlama

Canım ben sarımsağın beyaz saçları döküp yerine yeni siyah saç çıkardığını duymuştum internetten.Bi araştır istersen...fisfisfis

evet cnm onu da duymuştum fazla yenildiğinde beyazları gideriyormuş ama ben sarısağın kokusuna bile dayanamam:sinifsinif: nasıl yicem..eyvahedigeldismile ama denemekte fayda var tabii saol tatlım..

sarımsağı aç karna yemek gerekiyormuş cnm suyla yutsam aç karna mideme zarar vermez dmibilmiyorumkismile

bu mevsimde siyah turp bulman imkansız en iyisi sarımsağı dene, zehir bile içerim diyorsun ama sarımsak yiyemem diyorsun :)

belki yukarda sarımsağı öneren arkadaş yutmaktan değil de saça sürmekten bahsediyordur bilmiyorumkismile

evet ya benimde aynı sorun bu tıl daha yeni farkettim hemde saçlarımı düzleştiriyodum bir baktım allahım 10 tel vardır beyaz saç napıcam bilmiyorum valla ya acaba saçı çok boyatmak mı yapıyo ki off :uhm:

evet ya benimde aynı sorun bu tıl daha yeni farkettim hemde saçlarımı düzleştiriyodum bir baktım allahım 10 tel vardır beyaz saç napıcam bilmiyorum valla ya acaba saçı çok boyatmak mı yapıyo ki off :uhm:

cnm boya da saçı beyazlatırmış ama eğer boyamaktan kasıt saç rengini açmaksa..çünkü saç rengi çok açıldığı zaman saçın kendi pigmentlerini öldürüyormuş ama koyu renklerde pek sorun olacağını sanmıyorum..

belki yukarda sarımsağı öneren arkadaş yutmaktan değil de saça sürmekten bahsediyordur bilmiyorumkismile

cnm sarımsağı 2 şekilde öneriyorlar ztn biri yutarak diğeri de zeytinyağı yumurta ve soğanla karışytırılarak yapılan maske şeklinde..sıcaklardan sarımsağı şu an sadece yutabilirim ama havalar soğuyunca onu da deneyecm..

cnm boya da saçı beyazlatırmış ama eğer boyamaktan kasıt saç rengini açmaksa..çünkü saç rengi çok açıldığı zaman saçın kendi pigmentlerini öldürüyormuş ama koyu renklerde pek sorun olacağını sanmıyorum..

evet işte benimkini kesin boya yaptı sarı saçlarımın kendi doğal rengini kaybediyorum sanırım off ya siyaha mı geçiş yapsam acaba kolayda olmaz ki napsam bilemedim kuaförümle görüşeyim bakalım saçı beyazlatıyomuş mubilmiyorumkismile

Son düzenleme:
kızlar bendede var aynı problem bende duydum sarımsağın bu etkisini..ben denedim denemeyede devam edeceğim kokusu yıkaynca pek kalmadı ama tekrar ıslatınca biraz kokuyor tabi...ben balkonda uyguluyorum sonrada direk bayoya gidio yıkıorum bi sorun olmuyor..kokusu için maydanozu kaynatıp ılıyınca saçları o suyla durulamakta ii geliyormuşş..denemedim ama suna dumankayanın tarifiydi sanırım..ha birde çörek otu ve çörek otu yağı var buda çok etkili diye okudum bir çok yerde ama çörek otunu kullanırken dikkat etmek gerekior fazlasından sakınmak gerekir

ben 3 aydır kullanıorum bu turp kürünü.. ama siyh değil kırmızı turp. şimdi dikkatimi çekti siyah turp olması şartmıydı :) bn kırmızı turptan cok memnunum ama ozellıkle sıyhda alıyım

ben 3 aydır kullanıorum bu turp kürünü.. ama siyh değil kırmızı turp. şimdi dikkatimi çekti siyah turp olması şartmıydı :) bn kırmızı turptan cok memnunum ama ozellıkle sıyhda alıyım

sen nerden duymuştun cnm turp kürünü ki kırmızı olanıyla başladın :26: tv de bir bayan siyah demişti ben denemedim hiç gözle görülür bir değişme var mı cnm gerçekten???:26:

hep kullandıqım kürleri yarım bırakıyodum bunu inadiına uyguladım. Söyle söyleim 1 ay snrasında kuaföre gıttım fön cektircektim diplerin 4cm cıkmş dedi.. bende turplu sudandır die düşündüm normalde saclarım hiç uzamaz. sonra saçımı boyadım. 3 hafta turplu suyu kullanmadım diplerime baktım 3 hafta snra yarım cm cıkmış cıkmamış. Hemen tuplu suya geri başladım. ayda 2 cm rahat uzuyo. benim için iyi yani normalde aylar geçmesine ragmen diplerim cıkmazdı. Ayrıca parlatıyo. ben farkında olmuorum ama bi kaç arkadas sacların düzelmiş parlamış falan demişti (permadan yıprandıda) :) bu sekilde yani şimdi düzenli kullanıyorum memnunum..

hep kullandıqım kürleri yarım bırakıyodum bunu inadiına uyguladım. Söyle söyleim 1 ay snrasında kuaföre gıttım fön cektircektim diplerin 4cm cıkmş dedi.. bende turplu sudandır die düşündüm normalde saclarım hiç uzamaz. sonra saçımı boyadım. 3 hafta turplu suyu kullanmadım diplerime baktım 3 hafta snra yarım cm cıkmış cıkmamış. Hemen tuplu suya geri başladım. ayda 2 cm rahat uzuyo. benim için iyi yani normalde aylar geçmesine ragmen diplerim cıkmazdı. Ayrıca parlatıyo. ben farkında olmuorum ama bi kaç arkadas sacların düzelmiş parlamış falan demişti (permadan yıprandıda) :) bu sekilde yani şimdi düzenli kullanıyorum memnunum..

uzama için mi kullanmıştın yani peki beyazların var mıydı cnm kullnmadan önce ??:26: bir de benim bahsettiğim kürde turp suyu içiliyor saça sürülmüyor sen nasıl uyguladın kürü???

Son düzenleme:
uzama için kullanmıştım. hayır beyazlarım yoktu. Beyaz sorunu yüzünden kullanmaya başlamadım bu işe yaradığınıda ilk defa duyuyorum

turpu rendeledim. kaynattım suyla. süzdümç su ılıyınca yumurtanın akını koyup karıstırdım sacımı bununla yıkadım. 1 saat oyle beklettım durulamadım tabi. 1 saat snra şampuanla yıkadım

turpu rendeledim. kaynattım suyla. süzdümç su ılıyınca yumurtanın akını koyup karıstırdım sacımı bununla yıkadım. 1 saat oyle beklettım durulamadım tabi. 1 saat snra şampuanla yıkadım

evet cnm biliyorum bu kürü...:97: bi ara bu kürle uzatmıştım saçımı..imkanım olursa içmeye başlıcm bundan da sonuç alırım inş..:31:

Back
X