• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok erken gebelik belirtileri

merveciks

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2018
293
143
103
32
Merhaba hanımlar .
Belki saçma ve komik gelebilir ama tamamen gerçekler :) 2 oğlum var ikisindede ilişkiden hemen sonra bazı belirtilwr neticesinde çok çok önceden hamile olduğumu hissettim .
Aradan 7 sene geçti şimdi geçenlerde korunmasız oldu . Olduğu günden beri kasıkta müthiş bir batma var bu şekılde benim gibi olup ilk günden beri gebeliğini hisseden var mı ?

Yumurtlama ağrısı olabilir. Benim tek belirtim bata 4-5 gün kala başlayan hafif regl sancısıydı.

Merhaba hanımlar .
Belki saçma ve komik gelebilir ama tamamen gerçekler :) 2 oğlum var ikisindede ilişkiden hemen sonra bazı belirtilwr neticesinde çok çok önceden hamile olduğumu hissettim .
Aradan 7 sene geçti şimdi geçenlerde korunmasız oldu . Olduğu günden beri kasıkta müthiş bir batma var bu şekılde benim gibi olup ilk günden beri gebeliğini hisseden var mı ?
Ben de gebeliğimi sizin gibi çok erken öğrendim kasıkta batmalarla☺️

Benim de inanılmaz memelerim hassaslaştı. Yumurtlama günümden 3 gün geçt sadece. Ama inanılmaz sızlıyor. Galiba bu sefer de olmadı :(

Benim de inanılmaz memelerim hassaslaştı. Yumurtlama günümden 3 gün geçt sadece. Ama inanılmaz sızlıyor. Galiba bu sefer de olmadı :(
Yani benim bundan önceki gebeliklerimdede yumurtlama sonrası hemen hisetmıstım şimdi eğer varsa bu tezim tecrübeye sabit kalmış olacak göğüslerime el degmıyor adete 1 hafta var kasıgımda felaket ağrı doluluk var gibi

Benim 2 eylülde pikti lh hormonum ve denedik. Bu sabah bi kalktım memelerime dokunamıyorum. Heralde reglim yakın :( ya da erken gebelik mi dersin

Benim 2 eylülde pikti lh hormonum ve denedik. Bu sabah bi kalktım memelerime dokunamıyorum. Heralde reglim yakın :( ya da erken gebelik mi dersin
Erken gebelik olma ihtimali de var canım bazılarına göre saçma ama ben diğer iki gebeliğimde hemen hissettim

benim en büyük belirtim adet öncesi sivilcelerim çıkmamıştı normalde 5 gün kala sivilcelerim olur hamileyken hiç çıkmadı doğumdan sonra tekrar çıkmaya başladı

Back
X