Ben de gebeliğimi sizin gibi çok erken öğrendim kasıkta batmalarlaMerhaba hanımlar .
Belki saçma ve komik gelebilir ama tamamen gerçekler :) 2 oğlum var ikisindede ilişkiden hemen sonra bazı belirtilwr neticesinde çok çok önceden hamile olduğumu hissettim .
Aradan 7 sene geçti şimdi geçenlerde korunmasız oldu . Olduğu günden beri kasıkta müthiş bir batma var bu şekılde benim gibi olup ilk günden beri gebeliğini hisseden var mı ?
Yumurtlama üzerinden 4 gün geçti kasıkta şiddetli batma var bilmem uzun süre kprundum ondan mı oldu bilmem hamilemiyim :)Yumurtlama ağrısı olabilir. Benim tek belirtim bata 4-5 gün kala başlayan hafif regl sancısıydı.
İnsanlara soyleyınce yok canım olur mu öyle şey imkansız falan Dyo’lar ama ben diğer ikisindede bildim yani bence insan kendini biraz fazla dinleyınce oluyoBen de gebeliğimi sizin gibi çok erken öğrendim kasıkta batmalarla
4 günde yerleşme olmaz ki :) belki geç yumurtlamadır inş hamilesinizdirYumurtlama üzerinden 4 gün geçti kasıkta şiddetli batma var bilmem uzun süre kprundum ondan mı oldu bilmem hamilemiyim :)
Hayırlısı olsun inşallah cnm4 günde yerleşme olmaz ki :) belki geç yumurtlamadır inş hamilesinizdir
Yani benim bundan önceki gebeliklerimdede yumurtlama sonrası hemen hisetmıstım şimdi eğer varsa bu tezim tecrübeye sabit kalmış olacak göğüslerime el degmıyor adete 1 hafta var kasıgımda felaket ağrı doluluk var gibiBenim de inanılmaz memelerim hassaslaştı. Yumurtlama günümden 3 gün geçt sadece. Ama inanılmaz sızlıyor. Galiba bu sefer de olmadı
Erken gebelik olma ihtimali de var canım bazılarına göre saçma ama ben diğer iki gebeliğimde hemen hissettimBenim 2 eylülde pikti lh hormonum ve denedik. Bu sabah bi kalktım memelerime dokunamıyorum. Heralde reglim yakınya da erken gebelik mi dersin
Göğüslerde şişme ve kasık ağrısı canımMemelerin mi şişmişti canım yoksa naşka belirtilerin mi var
Vücudumuz bizimle oyun oynuyorbenim en büyük belirtim adet öncesi sivilcelerim çıkmamıştı normalde 5 gün kala sivilcelerim olur hamileyken hiç çıkmadı doğumdan sonra tekrar çıkmaya başladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?