Çok eşlilik ile kafayı bozan kocam.....

hemmam

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2016
2.451
827
123
Kızlar bit sey sorucam bilmiyorum belkide çok eleştirilicem ama ne yabilirim aklıma takıldı ve işin içinden çıkamadım...

Şimdi eşimin takip ettiği bir dizi var.
Bilmiorum dzi ismi vermemde bir sakınca varmı.Neyse . İşte bu dizide adamın eşi var birde başka kadınlardan çoçukları filan var yani çok eşlilik gayet normal bir şeymiş gibi sıradanlaştırılıyor.
Eşim de her hafta bu konuya değiniryok feministler nasıl tepki vermiyor?
Yok dernekler neden ayaklanmıyor filan ve her hafta tartışırız.Kapanır geçer.
Dün yine yok efendim nasıl diziler yapıyolar yok fministler nerde yok dernekler nerde deyince.

Bilmiırum birden sanki nirşey dank etti
Neden herhafta aynı şeye takılıyor ki.
Yani bu sadece gerçkten tooplum için kaygılandığndan mı yoksa bir konuda ağzımı mı arıyor.çok işkillendim.neden bilmiyorum.
Aylardır böyle ama rutine bağlamış gibi.

Sizce???? GERÇEK SEBEP NE OLABİLİR.
Sadece basit ve saçma kuruntumu ki.

Kızlar bit sey sorucam bilmiyorum belkide çok eleştirilicem ama ne yabilirim aklıma takıldı ve işin içinden çıkamadım...

Bilmiorum dzi ismi vermemde bir sakınca varmı.Neyse . İşte bu dizide adamın eşi var birde başka kadınlardan çoçukları filan var yani çok eşlilik gayet normal bir şeymiş gibi sıradanlaştırılıyor.
Dün yine yok efendim nasıl diziler yapıyolar yok fministler nerde yok dernekler nerde deyince.

Yani bu sadece gerçkten tooplum için kaygılandığndan mı yoksa bir konuda ağzımı mı arıyor.çok işkillendim.neden bilmiyorum.

öyle bırsey olsa dırek demez mı???? eşisin neticede(bunu fantazi olarak görüp paylaşabilir ) bilmiyorum yanlışmı düşünüyorum ama:) .....direk böyle kuruntu yapacağına dürüstçe söylemen daha doğru değil mi?

Bence eşiniz çok haklı ama eleştirdiği şeyi izlemesi de bizim toplumumuzun iğrenç bir huyu. İnsanlar karakterlerine uymayan dizileri izlemezlerse o diziler de yayınlanmaz.
Fakat izliyorlar sonra da kendi ailelerinden biri yapınca savaş çıkartıyorlar.
Eşinize de bunu diyin. Madem rahatsız oluyor izlemesin.

Bizimde yakip ettiğimiz bi dizi var
Bazen kimin eli kimin cebinde belli değil
Birde dizide katil olmayan insan neredeyse yok :D
Bazen biz de dillendiririz öyle...sanmıyorum heveslendiğini

Ağzını arıyorsa ne kadar ahlak dışı tahammül edilemez birşey olduğunu falan söyleyin kuruntuysa da hem iyi hem kötü senin için kuruntuların ilerde alışkanlık yapabilir herzaman şüpheyle yaşanmaz

Sanmıyorum. Yani adam takmış işte çünkü diziler öyle saçmalıklarla dolu. Sorsanıza sen neden bu konuya taktın diye

Bu kadae elestirirken izlemesi de bi ilginc. Oyle bir diziyi izlemem mesela sinirlenirim cok :) Madem bu kadar rahatsiz izlemezdi. Ama gerçekten sadece rahatsiz olduğundan da olabilir. Jest ve mimikleri de onemli. Ne bileyim senin esin bilirsin neye ne amacla tepki verdigini

erişemediği ciğere mundar diyor bence,istediği yaşam tarzı o ,yaşayamayınca da kızıyorr

Ağzını Arıcak olsa şakayla karışık derdi gibi geliyor.O diziyi anladım zaten hiç izlemem ben gerçekten saçma bir hayat hikayesi.Normalmiş gibi.Her denk geldiğinde bende eşime böyle şeyler söylerim hiç uymuyor çünkü adetlerimize,örfümüze...Eşim de sinir etmek için ne iyi Ada'ma bak der.Birde eşimle kavga ederim üstüne :) Bence sorun yok.

Paranoya yapmaya gerek yok adam tepki de mi vermesin..ayrıca niyeti olsa da belli ki korkudan sana söyleyemiyo hiç kurcalama bence yokmuş gibi davran zamanla unutur :)

Seni sinirlendirmek için söylüyor olabilir, tepki ölçmek için... Şahsen ben de aklında öyle bir şey olsa sırf o diziyle değil başka şekillerde de bunu gündeme getireceğini ve şakaya vuracağını düşünüyorum. Eğer bu konuşma dizi dışında gelişmeye başlarsa o zaman şüphelenebilirsin eşinin bu isteğinden.

Valla ben de fragmanlarını ya da kısa kesitlerini her izlediğimde aynı tepkiyi veriyorum.

Ama çok eşliliğe özenen kadınların da yüzdesi oldukça fazla. Yani 2 veya daha fazla erkek olması. Böyle bir arastırma okumustum, kadınların boyle 3lü cinsel iliski yaşama fantezisi yüksekti baya.

Ama su dizilerde hem erkek egemenligi hem kadinların pasiflestirilmesi cok yüksek. Baktiginda bir dizide evli bir erkek bir kadına aşık oldugunda olayı romantiklestiriyorlar ama evli bir kadın ayni seyi yaşasa hep kötü kadın rolleri veriliyor.

Ben absürd komedi dışında bir dizi seyretmiyorum türk kanallarında. Ki zaten kaliteli absürd komedi de yılda 1 ya da 2 yılda 1 çıkıyor. Senaristler zihniyetlerini düzeltmedikçe de seyretmeyecegim.

Saçma sapan ağa dizileri zaten bıktırdı artık, bende heveslendiğini tahmin etmem ama erkeklere belli de olmaz :D

Kötü örnek olacak dizileri hemen kapatır hem izlemem kimseye izlemem net.
Ayrıca her konusunu açtığında da saçma sapan şeylerin konuşmaya bile degmedigini söylerim

Niçin açıkça "ağzımımı arıyorsun yoksaaa" demiyorsun, şaka yollu :)

Ben de çok korkuyorum Allah korudun öyle diziler çar evet
Şeriat gelsin diyenler bişeyi kaçırıyo sanırım
Her erkek beş kişi ile evlenecek ve kocalarımızelimizden alındığındahoşuna giden var mı?

Back
X