Çok etkilendim fikirlerinize ihtiyacim var

Benim bir arkadaşda aynen böyle işte
Lahmacununu ısırırken bi çocukla göz göze gelmiş çocukda garson, anne çocugun ismini sorsana demiş 😅
Annesi hemen evladım senin ismin ne diyince soyadınıda söylemiş
Sonra bizim fırıldak bunu arattı instagramda şıp diye buldu ama bir saat sürdü çocuk aşna fişneci çıktı 🙊

Lahmacununu ısırırken bi çocukla göz göze gelmiş çocukda garson, anne çocugun ismini sorsana demiş 😅
Sonra bizim fırıldak bunu arattı instagramda şıp diye buldu ama bir saat sürdü çocuk aşna fişneci çıktı 🙊
İşte ne çıkacagı bellide olmuyor hiç ama yinede bir adı soyadını öğrenip bakmak isterdim bır bakardım

Tam içini bilemem ama ben öyle hissettim sürekli bakıyordu goz goze geliyorduk başımı kaldırıpdum göz goze gelıoduk aşırı hissettim ama tabiki içini tam bilemem .Aynen dediiğiniz gibi yapayım instda yukleyım etıketleyım
böyle şeyler karşılıklı güzel, önemli olan ilk adımın ondan gelmesi, ne yazık ki olduğu yeri boş geçirmeyen erkekler var . Erkeklere çok güvenmeyin ne sözlerine ne gözlerine

Tanımadıklrı bir insana başka bir insan hakkında bilgi veren bir cafeyi sorgulamak lazım zaten.Böyle birşey yapmayın bence.

Bence etkilendiyse bir yolunu bulur o size ulaşır, bakışmak da yanlış anlamaya müsaittir, anlattiginiza göre siz de sürekli ona bakmışsınız belki bu kiz bana mi bakiyo, niye bakiyo ki diye düşünmüştür.

Dişinizde maydanoz mu kalmıştı acaba? Ben birinin dişinde bir şey görsem bakmadan duramıyorum, söküp alasım geliyor oradan. Aşırı flörtöz bir insanım evet.

Belki kafaye yine gelir. Hergün git😁

Sasirdim ama sasirmadim😁. Bana da boyle seyler hiç tatli gelmiyor ya 2 kelime bile etmedigin insan "bakti" diye bu kadar peşine düşmek baya yokluktaymiş gibi duruyor daha çok 😂😂😂

Sasirdim ama sasirmadim😁. Bana da boyle seyler hiç tatli gelmiyor ya 2 kelime bile etmedigin insan "bakti" diye bu kadar peşine düşmek baya yokluktaymiş gibi duruyor daha çok 😂😂😂
Zaten Her bakanın peşine düşülürse işimiz yaş başımıza ne geldiyse o seksü bakışmalardan geldi zaten :KK70: :KK53:
Banada çok sevimsiz geliyor arkadaşada demiştim ben artık seni tanımıyorum diye bide annesine söylüyor çok yakışıklı ismini sorsana diye 😅

ayy geçen gün otobüste benimde yanımda bir çocuk vardı. tam tipim diyebileceğim tarzda ve baya tatlı bir çocuktu . sürekli bakıştık. hafif tebessümler filan.

hatta aynı durakta indik. yol boyunca yan yanaydık hadi otobüs kalabalıktı konuşamadı insan bari inince bir konuşur filan diye bekledim ama beni öylece bırakıp gitti :KK48:

buda böyle bir otobüs aşkımdı :KK70: demem o ki pek bulma şansınız yok gibi amann boşverin çok isteseydi kendisi bir şeyler yapardı :işsiz:

Zaten Her bakanın peşine düşülürse işimiz yaş başımıza ne geldiyse o seksü bakışmalardan geldi zaten :KK70: :KK53:
Banada çok sevimsiz geliyor arkadaşada demiştim ben artık seni tanımıyorum diye bide annesine söylüyor çok yakışıklı ismini sorsana diye 😅

Ben anneme oyle birsey desem "sacma sacma konuşma" der hayatta adini sormaz. 😂 Bu bakismalar bazilarinin basina nadiren geldigi icin "buyuk aşk" doğacak diye dusunup peşine dusuyor olabilirler. 🙄
Ama pek oyle olmaz genelde😁

Lahmacun yerken gözüm kimseyi görmez hele de sıcacık geldiyse soğumadan yemem lazım :KK45: Arkadaşınız nasıl fark etmiş adamı, helal olsun. Ayrıca lahmacun bir erkekten daha çok mutluluk verir kadınlara, bunu da unutmasın deyip diyetimin bilmem kaçıncı günü salatasını yiyorum şu an 😭

Lahmacun yerken gözüm kimseyi görmez hele de sıcacık geldiyse soğumadan yemem lazım :KK45: Arkadaşınız nasıl fark etmiş adamı, helal olsun. Ayrıca lahmacun bir erkekten daha çok mutluluk verir kadınlara, bunu da unutmasın deyip diyetimin bilmem kaçıncı günü salatasını yiyorum şu an 😭
Diymi ama.. 👏 Lahmacunu löp lööp yemek varken kızın beyni nerelere çalışıyor :KK70:
Rabbim yardımcınız olsun
Ahh böyle diyince bile imreniyorum gerçekten bende diyete girecegim ama kilo almak için 🙊

Normalde swarm gibi uygulamaları hiç tasvip etmem ama keşke kullansaydınız dedim.
Tekrar gidin bence illa ki bir gün rastlaşırsınız..

Adam belki sapik
Sapik değilim süsü veriyor
iki bakismayla etkilenmem şahsen dünyanın hali ortada

Arama cafeyi onun yerine git instagramdan bak eğer oda senin gibi etkilendiyse bulur seni. Beni bulan olmuştu 3 kez, arkadaşlarımin etiketlerinden mekanı etiketleyip foto attıkları için

Aynen birbakayım ❤ cocuk cok sıgara içip duruyordu bir oturuşta 4-5 tane bitirdi resmen 😂

Hii sana asik olup oracikta çok dertli olmus haspam :KK14:

Kaç yasindasin? Ne bilim sigaradan tiksindigim içindir fakat bu denli sigara içen birinin numarasini aramazdim. En fazla instada o cafeyi etiketleyerek bir foto paylas. Cocuk seni beginmis ise kendisi bulur. Sen daha fazla çaba sarf etme. Bir anlik birsey oldu, bitti gitti.

Kendini hemen leyla mecnun moduna sokma yani.

erkeler, kendilerine bakan her kadına bakar. size özel bir durum değildir.

evcilik oynuyorsunuz kendinizce. yaşınız kaç? onaltı felan mı?

Back
X