Arkadaşlar bir olay duydum dogrusu aklımda iz bıraktı. Ne düşündüğunuzu bilmek istiyorum.Özellikle erkeklerin fikiri önemli .Konudakı adamın yaptığı gibi yaparmıydınız
Uni.den arkadaşlarla oturup sohbetleşirken ayni unide okudugumuz iki arkadaşımıza geldi konu ve çok ilgin durumlar ortaya çıktığını ögrendik.
Bu iki arkadaşımız unversite yıllarında sevgili idiler . Öyle böyle degil yani bu yuz yılın aşıkları adına aday bile ola bilirlerdi. Özelikle kız . Çok seviyordu adamı ben böyle bir aşık görmedim duymadım. Kız çok başarılı karakterli ahlaklı biriydi, çokta guzeldi .Ne yalan söğleyeyim çogumuzun imrendigi biriydi. Neyse Ortada buyuk bir aşk vardı
ama aileler bu ilişkiye ve evlilige karşıydılar. Kız ya o adamla evlenirim yada hiç evlenmem demesi ile ailesini yumuşatmıştı bir kısım ama oğlanın ailesi akrabalarından bi kızı almaya direnmişler. İlişkileri böyke problemli şekilde daha 3 sene surmuş .Ailelerin itirazına ragmen ayrılamamışlar .Ama neticede oğlanın ailesi zorla bi şekilde evlendirmiş adamı. Anesi bin bir dille ben hastayım baban kalpten gidecek Hakkımızı helal etmeyiz ve bi sürü başka şeylerin zoruyla çocugun başını yakmışlar. Evet yakmışlar diyoruz çunki her şey bu dan sonra başlıyor .
Adam evlenmiş . Kiz çok perişanmış lafla anlatacak gibi degil yani arkadaşlar gözleri yaşararak anlattılar kızın durumunu.
Bir süre sonra adam bakmış ki unutamıyor. Gittikce zorlaşıyor durumu. Arkadaşlarına anatıyormuş " gözlerimi kapatır kapatmaz onu göruyorum, gögsume bir acı oturuyor kendimi sokaklara atıyorum. Karıma yaklaşamıyorum o aklıma gelince yapamıyorum. Sokaklara çıkıp bagıra bagıra onu aramak istiyorum " diye.
Kızı araştırp soruşturmuş nasıl iyimi degilmi diye.
Aynı unide olunca kolay oluyor bukmak ama bundan sonra dahada yıkılıyor. Uniden en iyi arkadaşı meyer kıza ilgi göstermiş ve sözlenmişler. İşte tut adamı tuta bilirsen. Hayattan tamamen koptu. Kızıda oglanıda tehdit ediyor evlenemezsiniz diye.
Oglanın pnunu kesmiş onunla evlenemezsin ben sevoyorum onu arkadaşının sevgilisi olmuş biri ile nasıl evlenirsin. Adamda ben öyle bir kızdan vaz gecmem diyor .
Onlar oldugu ortamlarda kavga polis bir rahatimiz olmuyor .Eski sevgilinde karısı kıza tehdidler yagdırlyor Sanki bilmiyordu başkasınl seven biri ila evlendigini.
Oglan öyle hallere düşmüşki annesi bile çok çok pişman. Ortalık çok karışık . Burda tek suçsuz kızı göruyorum . Bilemitorum böyle bir drumda ne yapıla bilir ne düşünüle bilir