Çok faydalı bir program...."Çocuk deyip geçmeyin"

bende adem gunes ın kıtaplarından bırkac tanesnı aldım daha ılk kıtabını okumaya basladım ama hayal kırklıgına ugradımmm bıraktım dıgerlerınıde okumak gelmıyor ıcımdee tamam guzel yazmıs ama calısan anne ve cocuk hakkında cok gaddar dusnmuss sureklı okurken kendımı suclu hıssettımm. yanı en basıt ornek cocuga 4 yasına kdr anne sevgısı sart calısmamak lazım hersey guzel hos tamam bende ısterdım dogrusuda bu ama suzamanda calısmak benm ıcın dogru olan. bunaa tam olark bır esnek dusunce vermemmıs gıbı geldı... yanı her okudgm satrda kendımı suclu hıssettım soncta ben calısmak zorndayım şartlar boyle...

dusuncellerımı paylaşmak ıstedım.

kitaplarıyla birlikte gece programların tekrarı oluyor internette arşivi ya da dinleyebelirsin
çünkü orda çalışan annelere yönelik de cevaplar veriyor
bence sakın bırakma
çok iyi olacağına kötünün iyisi olmak daha iyidir
mesela bakıcı ya da annen bakacaksa tek o baksın
eğer emiyorsa ve imkan varsa süt anne bulun
bulamıyorsanız biberon alsın emmiyorsa
gibi birsürü çalışan anneye de cevap veriyor.

siz çalışsanız da çalışmasınız da evinizde bir ÇOCUK ruhuyla büyümeye çalışıyor
çocuğunuz için yapmalısınız

kitaplarıyla birlikte gece programların tekrarı oluyor internette arşivi ya da dinleyebelirsin
çünkü orda çalışan annelere yönelik de cevaplar veriyor
bence sakın bırakma
çok iyi olacağına kötünün iyisi olmak daha iyidir
mesela bakıcı ya da annen bakacaksa tek o baksın
eğer emiyorsa ve imkan varsa süt anne bulun
bulamıyorsanız biberon alsın emmiyorsa
gibi birsürü çalışan anneye de cevap veriyor.

siz çalışsanız da çalışmasınız da evinizde bir ÇOCUK ruhuyla büyümeye çalışıyor
çocuğunuz için yapmalısınız

ben okumuyorm falan demedım bırsuru kıtao okudum ama bu kıtaplrdn bırını aldm okumaya basldmmm cok suclu hıssettm kendımıı calsnlara yonelk cok fazla acık kapı yoktu olsada yanlıs oldugunuda ustune basmstı her defasında her neyse bıara tekrar okurum dıger kıtaplrm bıtncee ozmnn belkı ben goremedmmm sızın gordugunuzu... teşekkurlerr

ben de yeni başladım okumaya... çocukluk sırrını yeni bitirdim.. gerçekten kendimi ve çevremdeki tüm çocukları gördüm içinde. ne kadar hatalarımız varmış...

kendimden pay biçtim. ben hiç annemle uyumadım. hatta annem pek öpülmeyi falan sevmezdi. bebekliğimden beri odam ayrıydı.. bir kere annemlerin odasına gece ya da gündüz hele kapıları kapalıysa girmedim. batı pedogojisine göre benim bireyselleşmem yalnızlığa karanlığa alışmam gerekirdi. evet çocukken de geceleri korkardım ama annemlerin yanına gitmezdim. ayıp diye. ama çok korkardım.

25 yaşıma geldim, bir oğlum oldu... ben hala karanlıkta korkuyorum. eşim yokken odada yatamıyorum yani pek işe yaramamış

önceden forumda bebeğiyle uyuyanlara atıp tutardım... ama ben de laf aramızda helak olurdum. yataktan kalk, beşiğe git al, otur emzir gazını çıkar dolaş tekrar yatır...ve bu gecede 10u bile buluyordu çok rahat... şimdi köy lojmanında olmanın da avantajıyla-oturma odasında çekyatta yatıyoruz- çekyatları köşeli koydum. birinde biz yatıtoruz, diğerini de açında hemen yanı başımda bebeğime yatak oluyor. yerimden kalkmadan toparlanıp emziriyorum sadece 1 kez.. gerisinde mızıldanınca emziğini verip öpüyorum, başını okşuyorum geri dalıyor kokumla... sabahları da artık 5,30 da uyanmıyor şükür.. bu sabah 1o du mesela kalktığında:)

kraliçe, eğer bu konuda ilgiliysen buradan yazışmayı teklif ediyorum. başlıkta artık kimse yok ve bu konuda görüş alışverişi yapabileceğim kimse de yok

paylaşım için teşekkürler dinlemek faydalı olacaktır mutlaka.. Şimdiki çocuklarla yardım almadan başetmek imkansız...

kraliçe, eğer bu konuda ilgiliysen buradan yazışmayı teklif ediyorum. başlıkta artık kimse yok ve bu konuda görüş alışverişi yapabileceğim kimse de yok

merhaba türkmen gelini.
teklifiniz için teşekkür ederim.
10 yaşında bir oğlum ve 1.5 yaşında bir kızım var.çok hareketli .pek vaktim olmuyor ama sormak istediğiniz birşey olursa yardımcı olurum.

anadolu pedagojisi mail grubu var yahoo nun üye olmak isterseniz oradan da bayagı çok paylaşım oluyor.anneler babalar birbrilerine yardımcı oluyorlar.
ayrıca çocukluk sırrı isimli blog oluşturuluyor,yapım aşamasında şuan.

ramazan boyunca gece sahurda 3.00 de moral fm de
iftar zmanı 19 da de burç fm de kısa kısa konu anlatıyor.dinlemek isteyenlere duyuurur.

özellikle moral fm de sadece konu anlattığı için en başından itibaren-arşivden- dinlenilirse konun özü anlaşılmış olur kanaatindeyim.

arşivin linkini veriyorum..açıklan sitenin sağ orta kısmında adem güneş programlarına tıklayın.

MORAL FM - TÜRKİYE'NİN İLK ÖZEL KÜLTÜR RADYOSU

bugün stv kanalındaki yeşil elma programına konuk olacakmış adem güneş.izlemek isteyenler için haber vereyim dedim.

zannedersem 14.20de başlayacakmış program.

burç fm yeni yayın döneminde babalar da dinlesin diye pazar gününe kaydırmış programı .
az sonra başlayacak.
pazar günü 11-12 arası
pazartesi ve salı 9.30-10.30 arası

bende yeni keşfettim adem güneşi . bu hafta arşivden dinlemeye başladım umarım çok faydasını görürüm 5 yaşını bitirmiş bir kızım var bırde 7 aylık hamileyim ne hatalar yapmışız bildiğimiz herşey ne kadar yanlışmış dedirtiyor insana. umarım tüm anneler ve babalar dinleyerek uygulayarak güzel çocuklar yetiştirebiliriz

ramazan boyunca da sahur da moral fm de sadece konu anlattı.

özellikle yeni başlayanlar için tavsiye ederim. konunun özünü anlarlar.sonra da burç fm arşivindeki konular takip edilebilir.

moral fm deki arşivin linkini veriyorum..ismi adem güneş programları

Son düzenleyen: Moderatör:
....

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X