Cok fazla kadin

Turqaz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2019
2
0
1
39
Merhabalar esimin cok fazla kadin arkadasi var beni aldattigini dusunmuyorum sanki ona yetmiyorum o yuzden surekli baskalarina danisiyor bu konuyu actigimdada cok siddetli kavga ediyoruz buyuzden ona soramak istemiyorum whasuppta son 5 mesajlastigi kisiler hep kadin bunlarin hemen hepsinide taniyorum kuruntu mu yapiyorum

Belki birşey yok ama, ben de çok kıskancım, birşey olmasa bile sinir olurum, huzursuz olurum böyle durumlarda genelde.
Seni çok iyi anlıyorum.

Yani cok fazla kadin derken hicmi erkek yok..
Kadinda vardir erkekte..
Mecburi iş konusuyorsa yapcak birsey yokta whatsapta yaziscak durumda bi ismi?
Bende kiskancim yaa bilemedim :))

Bu konuda üstüne düşmek bence daha çok itici olur. Yapmayacağı varsa da yapası gelebilir. Rahat görünüp siz de kendi arkadaşlarınızla vakit geçirin

Merhabalar esimin cok fazla kadin arkadasi var beni aldattigini dusunmuyorum sanki ona yetmiyorum o yuzden surekli baskalarina danisiyor bu konuyu actigimdada cok siddetli kavga ediyoruz buyuzden ona soramak istemiyorum whasuppta son 5 mesajlastigi kisiler hep kadin bunlarin hemen hepsinide taniyorum kuruntu mu yapiyorum
Karısıyla konusamadigi nasıl dertleri olabilir ki?

benim de çok fazla erkek arkadaşım vardır canım ama sadık olan her şekilde olur, bir tane kadın arkadaşı olmayıp aldatan çok erkek var etrafta. mesajların içeriği ve zamanı önemli gizli gizli yazıyorsa uygunsuz saatlerde mesaj geliyorsa resti çekin ama onun dışında bu çok medeni bi şey. ama sizin erkek arkadaşlarınız olsa o ne yapardı? eğer sorun çıkarırdı derseniz altında bi şey arayın bu olayın

Back
X