ÇOK FAZLA KASIK AĞRIM VAR. HAMİLE OLABİLİRMİYİM?

verder

Üye
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2024
239
226
18
25
Merhaba kızlar
11.06.2025 tarihinden 18.06.2025 tarihine kadar femara kullandım. son bir haftadır inanılmaz sol kasığım ağrıyor. gaz sancısı gibi ama değil. çünkü düzenli tuvalete çıkıyorum gazımda çıkıyor ama ağrı geçmiyor. bugün dahiliyeye gittim rutin kontrolümü yaptırırken gebelik testide istedim. negatif çıkmış. yine de hamile olma olasılığım var mı sizce? ayrıca bende pcos var

Pozitif olsa bile şu an öğrenemezsiniz anladığım kadarıyla 20. gün falan şu an. Kaç günde bir adet olduğunuza bağlı tabi ama en erken adetten bir hafta önce çıkar. Bi de femara gibi ilaçlar döngüyü bi tık uzatıyor birkaç gün daha bekleyin bence

Merhaba kızlar
11.06.2025 tarihinden 18.06.2025 tarihine kadar femara kullandım. son bir haftadır inanılmaz sol kasığım ağrıyor. gaz sancısı gibi ama değil. çünkü düzenli tuvalete çıkıyorum gazımda çıkıyor ama ağrı geçmiyor. bugün dahiliyeye gittim rutin kontrolümü yaptırırken gebelik testide istedim. negatif çıkmış. yine de hamile olma olasılığım var mı sizce? ayrıca bende pcos var
Şu anda hamile misiniz acaba Femara işe yaradı mı

en son ekim 2024 te bakılmış. 0,0856 ug/l çıktı. şuanki doktoruma düzenli olarak gidiyorum ve tanınan bir doktor ama hiç progesteron a bakmadı

Back
X