Nereden başlasam bilmiyorum. Mutlu evliligim ve tatli bi kiz evladim var.Eşimle sevgi noktasinda eş ilişkisi noktasinda sukur problemimiz yok. Kendi ailemden 4 senedir ayriyim sehir olarak daha once yaklasik 4 yil yakin mahalledeydik evlendigimde.
Her neyse tatillerde ve yaz aylarnda geliyorum beraber vakit geciriyoruz ama ben hep mazideyim.
Yani mazi derken annem babam artk yaslaniyo diye korkuyorum, ailemle guzel gecen ve çokca duygusal bag ve paylasimin oldugu cocuklugum vardi o eski gunlerin artk dönulemez oldugunu gormek beni diplere cekiyo. Ne yapsam da onlari rahat ettirsem memnun etsem diye kafami yoruyorum icime huzun cökuyo.Bazi donemler bana gelip bir kac ay veya hafta kaliyorlar ama icimde degisik ozlemler huzunler oluşuyo.
Yasadigim sey normal mi ben mi fazls duygusalim cozemiyorum. Realist bakabilmem lazim . Bu sefer ânı kaciriyorum ve mazide yasiyorum.Bazen anlamsizliklar cökuyo ucup giden zaman beni endiselendiriyor.
Bir garip hal icindeyim..Ruhumda yüklr yasiyorum
Eski konuskanligim azaldi , konusmak sohbet etmek yerine sessizligi sectigimi farkrttim.Zihnim hep dusuncele denizinde ama dilimden bir sey cikarmaya mecalim yok.