Çok fazla nazar değmesi

Yahu bir işim bir gün yolunda gitse 4 gün ters gidiyor. Arkadarşlar çok bunaldım artık. Her konuda böyleyim

Kpss ye hazırlanıyorım tek başıma evde çalışıyorum ve çok güzel bir şekilde ilerlerken eve çatkapı misafir geldi benimle hemen hemen yaşıt biri beni kitapların içinde canlabaşla çalışırken görünce başladı işte
Sen bu hızla kazanırsın ay negüzelde çalışıyorsun falan filan diye. Teşekkür ettim geçtim kenara o günde çalıştım

ama ogünden sonra bişeyler oldu 10 gündür ne zaman ders başına geçsem başım dönüyor gözüm kararıyor çok kötü oluyorum. Dualarımı ediyorum ama olmıyor yıldızı çok düşük olanlardanım ben en küçük olayda işim ters gitmeye başlar.
Şunu da söyleyeyim o kişi sanırım benim başarılı olmamdan da çok korkuyor klasik akraba işte anlarsınız zaten. Unrumda değil o ama gözü çok değiyor

Benim bu durumdan kurtulmam için ne yapmam lazım sizler neler yapıyorsunuz. Çok çabalıyorum çalışmak için ama olmıyor demin çalışmaya başladım ama şuan kafam öyle ağrıyorki anlatamam

NOT: lütfen yok nazar yoktur. Yok inanmam diyenler yorum yapmasın. Herkesin inancı kendisine
Aynı ben, ben de nazara cok ugrarım, ders calısmam olsun hayatım olsun, hep insanlar yüzüme beraber söylerler, senin her isin yolunda diye, okudugum okuldan, nisanlımdan, ailemden yana..
Bunları emek vererek yapıyorum oysaki kimsede gözüm yok benim,ama cevremdekilerin gözü hep bende
Bir düsmediler yakamdan valla nazara gelmeyeyim diye sürekli felak nas okuyorum allah korusun hepimizi.

önce bi doktora gidip tansiyon kan şekeri filan ölçtürün de.. nazar derken hasta olmayın. ben de sınava gireceğim zaman ihmal ettim hep sınavdan sonra baktırırım dedim iki gün önce dişim apse yaptı. mahvoldu herşey. kolay gelsin.

Nazara inanırım ama günlerce sürer mi bilmem .
Bence sen daha çok bunalmışsın çalışmaktan bi kaç gün ara ver , dışarı çık arkadaşlarınla gez .
Emin ol iyi gelecek .

Kapıyı açmadan kitapları kaldırın, çalışmıyorum diyin.

Genelde öyle yapıyorum ama yakalandım bi kere
Nazarsa niye dua edince geçmiyo o zaman?

İnsan beyninin sınırlarını bilemezsiniz. İnsan beyni kendi kendisini düşünce yoluyla felç edebilecek güce sahip.Ama siz yine de nazar olduğunu düşünüyosanız sorun yok.

Belki de siz haklısınız sebebi başkadır nazara bağlıyorumdur. Bu kişiden sonra olunca ona bağlamışta olabilirim sebebi bambaşka da olabilir ama nazarda olabilir
Zorlu bir sınava hazırlanıyorum onbinlerce mezundan onda birini anca alınıyor ve en ufak olay beni olımsuzluğa itiyorda olabilir nazae demek kolay geliyorda olabilir.
Ama sadece kitap başına geçince bu tür olaylar yaşayınca başka sebebe bağlayamadım
sadece çare arıyordum sağolsun özelden yazan arkadaş içimi rahatlattı

Şimdi bir iki gün kendime tatil ilan edip rahatlayıp başlayacağım. Cevabınız için teşekkür ederim farklı bir bakış açısı

Aynı ben, ben de nazara cok ugrarım, ders calısmam olsun hayatım olsun, hep insanlar yüzüme beraber söylerler, senin her isin yolunda diye, okudugum okuldan, nisanlımdan, ailemden yana..
Bunları emek vererek yapıyorum oysaki kimsede gözüm yok benim,ama cevremdekilerin gözü hep bende
Bir düsmediler yakamdan valla nazara gelmeyeyim diye sürekli felak nas okuyorum allah korusun hepimizi.

Amin inşallah inan benimde kimsede gözüm yok tek istediğim atanıp buralardan gitmek
önce bi doktora gidip tansiyon kan şekeri filan ölçtürün de.. nazar derken hasta olmayın. ben de sınava gireceğim zaman ihmal ettim hep sınavdan sonra baktırırım dedim iki gün önce dişim apse yaptı. mahvoldu herşey. kolay gelsin.
Kan değerlerime bir ay önce baktırdım herşey normal dediler. Ama sanırım biraz rahatlamam lazım
Nazara inanırım ama günlerce sürer mi bilmem .
Bence sen daha çok bunalmışsın çalışmaktan bi kaç gün ara ver , dışarı çık arkadaşlarınla gez .
Emin ol iyi gelecek .
Teşekkür ederim evet çslışamayınca kafaya daha çok taktım bi kaç gün ara vereceğim sağolun

Nazar olabilir her nazar aynı mı sen kendin değil baskası sana okusun bilen biri. Nazar dan çektiğimi bi ben bilirim taaa çocukluğumda bugüne.

Sizinki psikolojiktir.
Başınıza gelen her şeyi nazara ve dolayısıyla başka insanlara bağlamak yerine, kendinizde sorumluluk ve çare ararsanız sorun kalmaz. Her şeyi nazara bağlayanlar hep kendilerine çok nazar değdiğini söyler. Kasmayın bu kadar dış etkenler için yahu. Kendinizde arayın biraz da sorunu. Kadın da kötü bir şey dememiş zaten, iyi bir şey demiş. Altındaki niyeti siz bilemezsiniz iyi mi, kötü mü. Kötü niyetle bu kişiye bakan sizsiniz.

Sürekli dilinde nazar kelimesiyle dolaşanları anlamıyorum bende. Ve de kibirli buluyorum. O kadar çalışkanim ki,o kadar güzelim ki,o kadar zenginim ki,o kadar mutluyum ki vs vs hep nazar beni buluyor. Bu kadar kendinizi dış etkenlere mazur olarak görmeyin. Herşeyden etkileneceginizi düşünürseniz tabiki de etkilenirsiniz.

Nazar olabilir her nazar aynı mı sen kendin değil baskası sana okusun bilen biri. Nazar dan çektiğimi bi ben bilirim taaa çocukluğumda bugüne.
Arkadaşların dediğine göre kibirdenmiş ama neyse. Evey başkasına da okutmalıyım fazla duadan zarar gelmez
Sizinki psikolojiktir.
Başınıza gelen her şeyi nazara ve dolayısıyla başka insanlara bağlamak yerine, kendinizde sorumluluk ve çare ararsanız sorun kalmaz. Her şeyi nazara bağlayanlar hep kendilerine çok nazar değdiğini söyler. Kasmayın bu kadar dış etkenler için yahu. Kendinizde arayın biraz da sorunu. Kadın da kötü bir şey dememiş zaten, iyi bir şey demiş. Altındaki niyeti siz bilemezsiniz iyi mi, kötü mü. Kötü niyetle bu kişiye bakan sizsiniz.

Kötü niyetle bakmadım tanıdığım bir kişi ve anlamak xor değil netten yaxışmadık sonuçta yüzyüzeyiz.
Her şeyi nazara bağlamıyorum başka bir şeyde elbette olabilir ama ben bu sefer buna bağladım. Ve sadece bu konudan muzdarip kişilerin cevap vermesini istemiştim ama yine de cevabınız için teşekkür ederim.

Sürekli dilinde nazar kelimesiyle dolaşanları anlamıyorum bende. Ve de kibirli buluyorum. O kadar çalışkanim ki,o kadar güzelim ki,o kadar zenginim ki,o kadar mutluyum ki vs vs hep nazar beni buluyor. Bu kadar kendinizi dış etkenlere mazur olarak görmeyin. Herşeyden etkileneceginizi düşünürseniz tabiki de etkilenirsiniz.
Belki okadar çalışkan değilim ama çok fazşa çaba gösteren niriyim ve bu çabalarıma engel olan bir durum var ortada ve sebebi emib olunki kibir değil.
Bu sınava daha önce de girdim ve kazanamadım ve sebebi bana nazar değdirdiler değildi kendim yüzünden oldu. Gerektiğinde kendimi eleştirebilirim.

Şunuda ekleyeyim nazar haktır sonuçta ve ben bundan şüphelendim tavsiye istedim. Bu kadar ağır sözlerle karşılık bulacak şeyler söylemedim.
Yinede cevabınız için teşekkürler

Arkadaşların dediğine göre kibirdenmiş ama neyse. Evey başkasına da okutmalıyım fazla duadan zarar gelmez

Kötü niyetle bakmadım tanıdığım bir kişi ve anlamak xor değil netten yaxışmadık sonuçta yüzyüzeyiz.
Her şeyi nazara bağlamıyorum başka bir şeyde elbette olabilir ama ben bu sefer buna bağladım. Ve sadece bu konudan muzdarip kişilerin cevap vermesini istemiştim ama yine de cevabınız için teşekkür ederim.

Belki okadar çalışkan değilim ama çok fazşa çaba gösteren niriyim ve bu çabalarıma engel olan bir durum var ortada ve sebebi emib olunki kibir değil.
Bu sınava daha önce de girdim ve kazanamadım ve sebebi bana nazar değdirdiler değildi kendim yüzünden oldu. Gerektiğinde kendimi eleştirebilirim.

Şunuda ekleyeyim nazar haktır sonuçta ve ben bundan şüphelendim tavsiye istedim. Bu kadar ağır sözlerle karşılık bulacak şeyler söylemedim.
Yinede cevabınız için teşekkürler
Bu konudan müzdarip kişi? Bu bakış açısı, yoksa başa gelmişlik veya gelmemişlik değil. Size 40 tane adını nazar koyabileceğim örnek sayabilirim. Siz olsanız nazar derdiniz. Ben hiç nazar demedim. Fark burada, anlatmak istediğim bu zaten. Sizin yaşadığınız şey de nazar değil zaten bana göre.

Bazi seyler vardir gizli olmali...
totem mi dersin ne dersen de...
paylasilmaz...
goze gelirsin...
en basitinden faydasini gordugun bir yuz maskesini bile anlatma...anlatjrsan da ballandira ballandira anlatma
laf arasindan gecir :)
Kac kere basima geldi ...birseyleri birilerine anlattigimda buyusu resmen bozuluyordu...

Nazar öyle vucutta uzun süreli durmaz Yıkanırsın azalır iletken esyalara dokundugunuzda azalır .Ayrıca nazar vucuda sirayet eder . Islerinizin çıkması ile alakasız.

İnsanlar iyi bir şey söylese suç kötü bir şey söylese suç.
Ya nasa mülakatina mi gireceksin kpssye çalışmanın neyine nazar değsin
Bu kadar kötü niyetli olma

Ben de kpss yi kazandınız da nazar falan geldiniz sandım. Çalışmanız neden nazara gelsin ki çalışıp çalışmamak kişinin elindedir isterse o da calisabilir. Ama kpss yi kazanmak çoğu zaman çalışıp çalışamamaya bakmaz ve belki bazı art niyetli kişilerce kiskanilabilir. Herşeyi nazara bağlamamak gerekiyor... nazarsa bile nas Felak yeterli olur. Bence siz bunalmisiniz ders çalışmaktan.

"Euzu bikelimâti'llahit-tââmme, min kulli seytânin ve hââmme, ve min kulli aynin lââmme"

Bu dua hadislerde geçiyor canım. Nazardan korunmak için okuyabilirsin. İnşallah en kısa sürede eski azmine kavuşur ve gönlündeki yere hayırlısıyla atanirsin :)

Nazara inanırım kesinlikle duani oku banyo suyunun son tasına elma sirkesi kat hurafe değil sünnetir :) nazar ve büyüden korur... Bide nazar sadece kiskanmaktan olmaz bunu da söyliyim bazen bişeyi çok sevince de nazarimiz değer :) aa ne güzel çalışıyor bende calisiyim dese bile maşallah demediginde nazari değer :) yıldızınız düşükse Şakayla karışık insanları kırmadan maşallah deyin onlarda akabinde söyler ve inşallah nazar değmez o zaman :)

Elbette nazar olmayabilir elbette psikolojik veya fizyolojik olabilir ama ben buna bağladım ve sadece bu durumu nasıl atlatabilirim gibisinden bir tavsiye almak istemiştim kibirden değil yani. Öyle düşünen varsa da lütfen yazmasın çünkü budurumun muhakemesini kendi içimde yaptım

Yahu bir işim bir gün yolunda gitse 4 gün ters gidiyor. Arkadarşlar çok bunaldım artık. Her konuda böyleyim

Kpss ye hazırlanıyorım tek başıma evde çalışıyorum ve çok güzel bir şekilde ilerlerken eve çatkapı misafir geldi benimle hemen hemen yaşıt biri beni kitapların içinde canlabaşla çalışırken görünce başladı işte
Sen bu hızla kazanırsın ay negüzelde çalışıyorsun falan filan diye. Teşekkür ettim geçtim kenara o günde çalıştım

ama ogünden sonra bişeyler oldu 10 gündür ne zaman ders başına geçsem başım dönüyor gözüm kararıyor çok kötü oluyorum. Dualarımı ediyorum ama olmıyor yıldızı çok düşük olanlardanım ben en küçük olayda işim ters gitmeye başlar.
Şunu da söyleyeyim o kişi sanırım benim başarılı olmamdan da çok korkuyor klasik akraba işte anlarsınız zaten. Unrumda değil o ama gözü çok değiyor

Benim bu durumdan kurtulmam için ne yapmam lazım sizler neler yapıyorsunuz. Çok çabalıyorum çalışmak için ama olmıyor demin çalışmaya başladım ama şuan kafam öyle ağrıyorki anlatamam

NOT: lütfen yok nazar yoktur. Yok inanmam diyenler yorum yapmasın. Herkesin inancı kendisine
Nazara inaniyorum cnm soyluycegim seyi yap yuzde yuz cozum garantili . Kurban gozu bul birinden onu kovaya koy bildin butun dualari oku ve bununla dus al hic inanmastk biz ilk duydugumuzda ama inanilmaz ise yaradi

Back
X