- 21 Ekim 2015
- 2.545
- 5.235
- 78
- Konu Sahibi Umudumvarmis
Aynı ben, ben de nazara cok ugrarım, ders calısmam olsun hayatım olsun, hep insanlar yüzüme beraber söylerler, senin her isin yolunda diye, okudugum okuldan, nisanlımdan, ailemden yana..Yahu bir işim bir gün yolunda gitse 4 gün ters gidiyor. Arkadarşlar çok bunaldım artık. Her konuda böyleyim
Kpss ye hazırlanıyorım tek başıma evde çalışıyorum ve çok güzel bir şekilde ilerlerken eve çatkapı misafir geldi benimle hemen hemen yaşıt biri beni kitapların içinde canlabaşla çalışırken görünce başladı işte
Sen bu hızla kazanırsın ay negüzelde çalışıyorsun falan filan diye. Teşekkür ettim geçtim kenara o günde çalıştım
ama ogünden sonra bişeyler oldu 10 gündür ne zaman ders başına geçsem başım dönüyor gözüm kararıyor çok kötü oluyorum. Dualarımı ediyorum ama olmıyor yıldızı çok düşük olanlardanım ben en küçük olayda işim ters gitmeye başlar.
Şunu da söyleyeyim o kişi sanırım benim başarılı olmamdan da çok korkuyor klasik akraba işte anlarsınız zaten. Unrumda değil o ama gözü çok değiyor
Benim bu durumdan kurtulmam için ne yapmam lazım sizler neler yapıyorsunuz. Çok çabalıyorum çalışmak için ama olmıyor demin çalışmaya başladım ama şuan kafam öyle ağrıyorki anlatamam
NOT: lütfen yok nazar yoktur. Yok inanmam diyenler yorum yapmasın. Herkesin inancı kendisine
Bunları emek vererek yapıyorum oysaki kimsede gözüm yok benim,ama cevremdekilerin gözü hep bende
Bir düsmediler yakamdan valla nazara gelmeyeyim diye sürekli felak nas okuyorum allah korusun hepimizi.