eğer bir hastalığın yoksa önce yediklerine dikkat et.....mesela fazla karbonhidrat tüketiyorsan azalt paketlenmiş gıdalar çok tehlikeli.....sürekli insülini yükseltirsen vücut birsüre sonra enerji harcayacak mekanizmaları ortaya çıkaramaz ve yorgun düşersin
öncelikle çay ve kahve alışkanlığından başlayalım içine tatlandırıcı atsan dahi kahvenin kendisi ve tatlandırıcılar insülini yükseltir ve yorgun düşersin
çikolata ve tatlıyı mutlaka minimuma indir en büyük düşman ekmeği azalt ev yemekleri ye
eminim fazla güneşlenmiyorsundurda yaşlanmamak için.....devit 3 ampul 2 ayda bir kır iç d vitamini eksikliği seni hem yaşlandırır hem de depresyona sokar....kış depresyonunun sebebi d vitamini eksikliğidir
ve yine yaşlanmak istemeyip zihninin canlı olmasını istiyorsan carlson balık yağı limonlu 2 tatlı kaşığı tavsiye ederim güneş kremleri seni enflamasyondan korumaz seni omega 3 korur bunu unutma doğru dürüst balık yemiyoruz
bitki çayları mucize değil sadece sekersiz tüket
bütün bunları sana profösor hocasıyla konuşmuş ve bunları öğrenmiş bir doktor olarak yazıyorum
bir de mutlaka tahlil yaptır demir ya da vitamin eksikliği bişeyler çıkabilir ....hormonlarına mutlaka baktır
evet canım en iyi tat ödülü almış ve mümkün olan en az ağır metal içeriyormuş .......ben içiyorum gerçekten işe yaradı hemen arkasından kafaya yarım bardak ayran içiyorum ve kokusunu dahi hissetmiyorumkel alaka bişey sorcam balık yağının limonlusu da mı var...
ben üniversitede hapını yutuyordum ağzımda patladı nasıl tiksindim daha da içmedim.şimdi de kpssye hazırlanıyorum içsem iyi olurdu..bunu mu kullanayım ne diyorsun
eğer bir hastalığın yoksa önce yediklerine dikkat et.....mesela fazla karbonhidrat tüketiyorsan azalt paketlenmiş gıdalar çok tehlikeli.....sürekli insülini yükseltirsen vücut birsüre sonra enerji harcayacak mekanizmaları ortaya çıkaramaz ve yorgun düşersin
öncelikle çay ve kahve alışkanlığından başlayalım içine tatlandırıcı atsan dahi kahvenin kendisi ve tatlandırıcılar insülini yükseltir ve yorgun düşersin
çikolata ve tatlıyı mutlaka minimuma indir en büyük düşman ekmeği azalt ev yemekleri ye
eminim fazla güneşlenmiyorsundurda yaşlanmamak için.....devit 3 ampul 2 ayda bir kır iç d vitamini eksikliği seni hem yaşlandırır hem de depresyona sokar....kış depresyonunun sebebi d vitamini eksikliğidir
ve yine yaşlanmak istemeyip zihninin canlı olmasını istiyorsan carlson balık yağı limonlu 2 tatlı kaşığı tavsiye ederim güneş kremleri seni enflamasyondan korumaz seni omega 3 korur bunu unutma doğru dürüst balık yemiyoruz
bütün bunları sana profösor hocasıyla konuşmuş ve bunları öğrenmiş bir doktor olarak yazıyorum
bir de mutlaka tahlil yaptır demir ya da vitamin eksikliği bişeyler çıkabilir ....hormonlarına mutlaka baktır
çoktan depresyona girmişsiniz bile bir uzman hekimle görüşün.
et ağırlıklı besleniyorum ben...ekmek hiç yemem,çikolata tatlı da aynen:)
kahveyi hiç sevmem...
çay hastasıyım...aslında kötü beslenme alışkanlığım yok,ama hep uykum geliyo.
d vitamini konusunda haklısın aynen güneşe çıkmıyorum,küçüklüğümden beri nefret ettim güneşten,güneşlenmekten...
balık yağını kesin denicem,tahlil yaptırmam lazım...peki hormon tahlili mi yaptırayım yoksa başka bişi varmı.kansızım zaten yaptırdım kan testi.vitamin eksikliği hangi tahlilde çıkıyor.
evet canım en iyi tat ödülü almış ve mümkün olan en az ağır metal içeriyormuş .......ben içiyorum gerçekten işe yaradı hemen arkasından kafaya yarım bardak ayran içiyorum ve kokusunu dahi hissetmiyorum
Kan değerlerine baktır.Zaten kansızlık yorgunluk falan yapar da sen bide b12 ye baktır.O da düşükse çok yapıyor yorgunluk,halsizlik.Kansızlık içinde doktora danış kan şuruplarından kullan.Kansızlığın normal düzeye gelince zaten düzelirsin...Ha bir de kış geliyor.Bol bol portakal sıkıp iç,tecrübeyle sabit çok güzel kan değerini yükseltiyor...
Bir de aynı dertten bende muzdariptim.Anladım ki uykumu tam alamadığım zaman böyel oluyorum.O yüzde uyku düzenime dikkat ediyorum.Ve iyi uyuduğum günler iyi uyanıyorum...
süpersin tam ihtiyacım olan şey bu
oeki ben bunu eczaneden mi alıcam ve ne kadar bayılcam
aynıydım bir zaman önceye kadar.
garip gelebilir ama erken kalk. işe gitmeden önce uyuyabildiğim son dk ya kadar uyurdum. şimdi erken kalkıyorum rahat rahat hazırlanıyorum. uyku uykuyu getiriyor.
bir de sigara kullanıyosan kahvaltıdan önce sakın içme, ve azalt. ben hep kahvaltı öncesi içerdim, yerlerde sürünürdüm..
şimdi çok daha iyiyim...
eczaneden sanırım 40 lı bir rakam ....internetten 35 e al iki şişe ısmarlarsın kargo bedava olur.....kapsüllü olanlar çok pahalı çünkü yüksek doz kullanmak gerekiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?