- 10 Ocak 2017
- 1.050
- 791
- 73
İyi geceler herkese .. Sizlere bugün başımdan geçen talihsiz bir olayı anlatmak istiyorum rahatlamak adına .. Bu sayede sizlerde dikkatli olursunuz artık ... Bugün eşim sabah ise gitti normalde akşam gelir ama bugün 24 saat çalışacaktı .. Ben bütün gün yalnızdım akşam oldu saat 8 gibi falan eşim aradı seni özledim yanıma gel çay iceriz dedi .. Bende tamam iyi olur dedim .. Sonra eşim gelirken soğuk birşeyler al bana dedi bende yanımda nakit yok dedim eşimde kredi kartıyla al dedi ... Yolumun üstunde olan küçük bir tekel bayisine girdim soğuk çay ve çikolata aldım ödemeyi yaptım çıktım .. Eşimin yanında biraz kaldım ve evime geldim .. Buraya kadar herşey normal .. Saat 11 gibi eve geldim çantamdan tekelden aldığım ödeme fişini buldum bi baktım 50 küsur tl kesilmiş .. Neye uğradığımi şaşırdım bi soğuk çay bi çikolata bu kadar değil heralde .. fişte ne aldığım yazmıyor yarın gitsem bu Allahın belası adamdan paramı geri alabilir miyim kızlar
eşim çok kızmadı ama neden bakmıyorsun falan dedi . Para falan bi kenara su aptal yerine koyulma hissi beni sinir ediyor .. Yarın adamın yanına gidip herşeyi anlatacağım .. İnkar ederse zabıtaya falan mi haber verim .. Başkasını da kandırmasın bu pislik ..