furuzan2 Aktif Üye Kayıtlı Üye 23 Ekim 2013 85 5 48 35 İstanbul 17 Mayıs 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi furuzan2 #1 çok fonksiyonlu pişirici kullanan var mı? sinbonun çok fonksiyonlu pişiricisini almak istiyorum kullanan yada başka önerisi olan varmı?
çok fonksiyonlu pişirici kullanan var mı? sinbonun çok fonksiyonlu pişiricisini almak istiyorum kullanan yada başka önerisi olan varmı?
Y yarinlarimsin Yeni Üye Kayıtlı Üye 3 Temmuz 2014 1 0 1 Karabük 3 Temmuz 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi furuzan2 #2 ben de merak ediyorum sinbo çok fonk. pişirici kullanan öneren var mı gerçekten kullanışlı mı lezzetli yemekler yapılabiliyor mu ? kullananlar cvp bekliyoruz...
ben de merak ediyorum sinbo çok fonk. pişirici kullanan öneren var mı gerçekten kullanışlı mı lezzetli yemekler yapılabiliyor mu ? kullananlar cvp bekliyoruz...
Ni5AN Aktif Üye Kayıtlı Üye 26 Mayıs 2014 2.266 1.549 83 26 Temmuz 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi furuzan2 #3 Ben de çeyizim için düşünüyorum ama yorum yapan yok hiç :/ arzumun aşçıbaşı modeli var bide. kullanan arkadaşlar yorum yapabilirse sevinirim :)
Ben de çeyizim için düşünüyorum ama yorum yapan yok hiç :/ arzumun aşçıbaşı modeli var bide. kullanan arkadaşlar yorum yapabilirse sevinirim :)