çok gerginim üzgünüm,fikir lütfenn

Merhaba,

Bebegimin zayif atan kalbi dun hic atmiyordu ve kurtaj oldum..kalbi zayif da olsa cok ileri haftalara kadar atabilirdi ve bu daha ciddi saglik sorunlarinin habercisi olup beni cok cok daha uzerdi.Hayr'lisi buymus demekki,devam etmemesi gerekiyormus..ruhsal ve bedensel acidan cok yipratici bir surec oldu...
Yakin zamanda saglikli gebelik haberimi verecegime yurekten inaniyorum.
Allahim isteyen herkese saglikli evlat nasib etsin insallahh
Desteklerinize tesekkurler

RABBİM tekrar yaşatmasın..yardımcınız olsun..

Amiiinnnn insallahhh..Allahim darda olan herkesin yardimcisi olsun isteyen her kadini saglikli evlatlarla ödüllendirsin insallah
Canım bende bebeğim küçük gözüküyordu ve 6.5haftalik olarak kalmış bebeğim ve karnında ölmüş bende bugün kürtaj oldum inşallah en kısa zamanda hayırlı sağlıklı evlatlarını olur

Canım bende bebeğim küçük gözüküyordu ve 6.5haftalik olarak kalmış bebeğim ve karnında ölmüş bende bugün kürtaj oldum inşallah en kısa zamanda hayırlı sağlıklı evlatlarını olur

Offf Aysegul keske hersey yolunda diye haber verebilseydin :( Cok gecmis olsun Allah tekrarini yasatmasin hicbirinize insAllah.
Benim kuzum 9 haftalikti ama 6,5 haftalik gibiydi..
Dikkat et kendine lutfen

Offf Aysegul keske hersey yolunda diye haber verebilseydin :KK43: Cok gecmis olsun Allah tekrarini yasatmasin hicbirinize insAllah.
Benim kuzum 9 haftalikti ama 6,5 haftalik gibiydi..
Dikkat et kendine lutfen
Keşke canım ama hep duyuyorum böyle seyler Rabbim bir daha yaşatmasını çok zor ya :-(

Back
X