Merhaba.Daha çok genel bir sorunumdan bahsedeceğim bugün.Ben tek çocuğum,ebeveynerim çok geç yaşta çocuk sahibi olmuşlar.Bu yüzden sağolsunlar küçüklüğümde üzerime titrediler.Ama rahatsız olduğum bir konu var ki o da aşırı korumacılıkları.Küçükken hoşuma gitmiyor değildi bu.Her işimi onlar yapıyordu.Ama beni sürekli kısıtlar(baskı anlamında değil,korumacılık anlamında),bir yere yollamaz,hep yanımda olmak isterlerdi.Sokağa salınmazdım,ya başıma bir şey gelirse diye.Okuldaki etkinliklere gönderilmezdim.Hep engellendi hareketlerim.18 oldum hala değişen pek bir şey yok.Otobüsle bir yere gitmeme bile karşı çıkıyorlar kimi zaman.Ben de yaşıtlarım gibi gezmek,faaliyetlere katılmak istiyorum.Kötü bir şey istemiyorum ki.Bu yüzden akranlarımın arasında amiyane tabirle uzaydan gelmiş gibi duruyorum.Her şeye çok geç bıraktılar beni.Yaşıtlarıma yetişmekte zorlanıyorum.Her şeyden utanıyorum.Belki size komik gelecek ama arkadaşlarımın yanındayken yanımda hep annemin desteğini arıyorum.Beni öyle alıştırdı çünkü.Sokağa çıktığımda yalnız hissediyorum kendimi,kalabalıkta olsam bile.Sanki hep yanımda annem babam olmalıymış gibi geliyor.Artık bu duygulardan kurtulmak istiyorum.Bana yardım eder misiniz lütfen?