Cok gicik oluyorum cok

melo34

Duygularıma Esir Oluyorum Seni Görünce
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2013
7.110
6.126
448
İstanbulun trafigi malum hepinizce hergun uc saatim trafikte geciyor benim derdim suanda otobusteyim yanimda orta yasli bir hanim var agzinda sakiz cak cak cigniyor agzinin ortasina vurmamak icin kendimi zor tutuyorum otobus kalabalik 20 yasindaki kizini aldi ortamiza oturtmaya calisiyor yahu 2 kisilik koltuga 3 kisi oturacakmisiz sinek gibi cama yapisicam
Toplu tasimalarda neden insanlar babasinin maliymis gibi hareket ediyor binmesi dert inmesi ayri dert herkes kapi onune yigilmis les gibi ter kokmalarida cabasi

belediyelerde suçlu toplu taşımaların sayısı arttırılmalı. hele brde yer vermediğn için dik dik bakanlar olmuyormu şeytan diyor çarp fırıncı küreğini kafasına

belediyelerde suçlu toplu taşımaların sayısı arttırılmalı. hele brde yer vermediğn için dik dik bakanlar olmuyormu şeytan diyor çarp fırıncı küreğini kafasına
Yasli cocuklu ve hamilelere yer veriyorum ama arkadas is cikis saatinde atmasinlar kendilerini yollara bir saat erken ciksalar ne olacak

Ter kokusu hele... Allah'ım bu sıcak günlerde resmen işkence oluyo toplu taşımalar.

İstanbul insan kusuyor resmen; toplu taşıma araçları nasıl bu hali almasın ki... Yaşanacak bir şehir değil. İlk fırsatta pılımı pırtımı toplayıp gitmek istiyorum.

Valla toplu taşıma sayısının yetersiz oluşu vs. beni zerre ilgilendiren bi'şey değil. Ben kadın olsun, erkek olsun tanımadığım insanların ten temaslarından feci nefret ediyorum. 24 yaşındayım, liseden buyana toplu taşıma araçlarında sefil oldum ve ciddi anlamda insanların öküzlüğünden ben utandım.

Bi'gün gayet havalı, sarışın, 50 yaşlarında kürklü bi'teyze gözlerini devire devire bindi iki dakika sonra başladı cakkıdı cakkıdı utanmasa balon şişirip patlatacak da onu da ağzının içinde yapıyo herhalde çat çat ses çıkıyo. En son öyle bi'baktım ki kadın sakızı mı yuttu nedir, ses kesildi:KK47:

Bi'gün de tramvayda amca hafif tombul Allah'm cama yapışıyorum koltuklar tekli olmasına rağmen adam aştı kıçının yarısı benim koltukta ona da artık dedim yani.

Düşünme yetisini kaybetmiş insanları uyarmaktan çekinmemek lazım. Yer yoksa banane ben 4 kişilik yere 5 kişi oturamam. En çok da bunu teyzeler yapıyo "ay ne var sıkışırız" diyolar bi'de sığmayız diyen arkadaşlarına... Ben babalarının kızıyım çünkü mecburum onların terli kollarına değmeyeEn Büyük KK

Neden rahatsızlığınızı yanınızdaki bayana karşı dile getirmiyorsunuz ki?
Özellikle kızını aranıza oturtma konusunda. Hanımefendi bu koltuk 2 kişilik, kızınızın bir sağlık sorunu falan mı var acaba nedir bu çabanız? diye sorsaydınız bence..

İstanbul'dan bıktım, her şeyinden...
Kalabalığı, ulaşımı, havası artık beni boğuyor.
Bi gün gideceğim inşallah şöyle sakin bi yere.:KK55:
Toplu taşımalar yetmiyor artık, bi tek iş çıkışında değil, hep kalabalık.
Bu kadar insan napıyoruz İstanbul'da valla şaşıyorum:KK53:

Yasli cocuklu ve hamilelere yer veriyorum ama arkadas is cikis saatinde atmasinlar kendilerini yollara bir saat erken ciksalar ne olacak

öyle deme melo çocuklu yada hamile kimseler de işten dönüyor olabilir. son aylarıdır belki ya da çocuğunu kreşten almıştır evine dönüyordur.. 32 haftalık gebeyken tıklım tıklım otobüse binerdim de iş dönüşü, bi allahın kulu yer vermezdi. ben de hiç istemem böyle durumlarda yer, çok şükür elim ayağım tutuyor, o kadar zorlanmıyorum ki hala çalışıyorum. tabi yine de tehlikeli. 32den sonra çalışmadım zaten. ama şu an bir gebe görsem ister 5 aylık olsun ister 9 aylık. hepsine yer veririm. ani fren durumunda bizim karnımız göğsümüz bi yerlere çarpsa bir şey olmaz da o can taşıyor. telafisi olmayacak şeyler olmasın sonra

ben de otururken yapışanlara inat oluyorum :KK59:

yahu teyze neden illa bacağını bacağıma yapıştırmaya çalışıyorsun bi çek allasen o totişini azcık kenara :KK14:

Ben de ten temasından nefret edenlerdenim.
Tanımadığım insanla neden yapışık gideyim ki?
İnsanımız da alışmış mıdır nedir artık, sen rahatsız oluyorsun ya anormal olan sensin onun gözünde. Kusura bakmayın demek o kadar zor geliyor ki insanlara.

insanlar bir su sabuna niye bu kadar uzaklar anlamıyorum, İstanbul olmasından kalabalık olmasından değil sadece. Devlet memuruyum, adam ev alıcak, satış işlemi için imza alıyorum kokuya dayanamadım geri çekilip burnumu kapatmaya çalıştım , memur arkadaşlardan bile yanına yaklaşamadıklarım oluyor kokudan, imkanı yok desem var, bi duş almak deodorant sıkmak bu kadar mı zor.

Neden rahatsızlığınızı yanınızdaki bayana karşı dile getirmiyorsunuz ki?
Özellikle kızını aranıza oturtma konusunda. Hanımefendi bu koltuk 2 kişilik, kızınızın bir sağlık sorunu falan mı var acaba nedir bu çabanız? diye sorsaydınız bence..
Hani olurya herkese bakarsin uyarmak icin anlayacak kapasitede degildir kavga edecek yuzunden okunur o tipte olmasa uyarayim

kucağına alsın madem 20 yaşındaki bebeğini... ter kokusu bir yana, otobüste önümde oturan adamın kesif ağız kokusunu aldığımı bilirim sabah sabah, İĞRENÇ. kimseyi de küçümsemiyorum ama gözünün çapağını silmeden, ölü eşek yemiş gibi kokan ağızlarıyla gezen insanlara saygı duyamıyorum, midemi ağzıma getiriyorlar.

öyle deme melo çocuklu yada hamile kimseler de işten dönüyor olabilir. son aylarıdır belki ya da çocuğunu kreşten almıştır evine dönüyordur.. 32 haftalık gebeyken tıklım tıklım otobüse binerdim de iş dönüşü, bi allahın kulu yer vermezdi. ben de hiç istemem böyle durumlarda yer, çok şükür elim ayağım tutuyor, o kadar zorlanmıyorum ki hala çalışıyorum. tabi yine de tehlikeli. 32den sonra çalışmadım zaten. ama şu an bir gebe görsem ister 5 aylık olsun ister 9 aylık. hepsine yer veririm. ani fren durumunda bizim karnımız göğsümüz bi yerlere çarpsa bir şey olmaz da o can taşıyor. telafisi olmayacak şeyler olmasın sonra
Yok canim ben yer veriyorum hatta birgun gobekli birine yer verdim ben
Hamile degilim diye cemkirdi :)

Ben kactikca o yapisiyor sinek gibi yapistim cama sofer bakip bakip guluyordu en son bakti ben yer vermiyorum kizi kalkti ayakta gitti
Birde yasliya yer ver bak hic duyuyormu diyenler var evlere senlik

Back
X