Cok gicik oluyorum cok

ter sorunum yok arABA sorunumda yok ama ınsanları aşşalayan ınsanlarla sorunum çok senın gıbı

öff sus tamam saçma saçma konuşuyon tartışmada da bir mantık olur.sen haklısın evet ter kokulu insanları aşağılamamak lazım yıkanmıyorsa suç onların değil bizim :D

Bir de aşırı şişman insanlara bir çözüm bulmaları lazım.
Ya da artık bir yerden sonra insanın kendisini bilip, öyle daracık koltuklu taşıma araçlarından vazgeçmesi lazım.
Bundan bilmem kaç sene önce minibüsün en arkasında oturuyorum, bir ben varım bir de başka bir genç adam var.
Biz rahat rahat (minibüste ne kadar rahat olabilirsen) seyahat ederken, aşırı kilolu bir kadın bindi otobüse, geldi adamın yanına oturdu.
Kadının etleri adamın üstüne sarkıyor, bildiğiniz yandan can simidi öyle bir boyuta gelmiş ki otururken yanındaki adamın üzerine düşüyordu.
Adamcağız yazık bana doğru yaklaştı biraz ama bu sefer de biraz daha yaklaşsa o beni taciz etmiş olacak.
Her neyse, 5 dakika sonra artık adam kolunu kurtarmak istedi göbeğin altından, kolunu çekmesiyle kadının çığlık atması bir oldu. Adamın ne sapıklığı kaldı, ne ş.....sizliği.
Baktım adam kibarlığından bir şey demiyor, hanımefendi, lütfen filan eveleyip geveliyor, kıpkırmızı oldu adamcağız. Hiç kimse de bir şey diyemedi.

Uçaklarda da var aynı şey, üç kişilik ama daracık oturma yerleri malum. Bir de yanına aşırı kilolu biri geldiğinde o kaç saatlik yolculuklar bildiğiniz işkence, kolunu kolçağa bile koyamıyorsun, mumya gibi hareketsiz durman lazım. Hele bir de sen cam kenarındaysan, tuvalete gitmeye filan kalksan mazallah ölümlerden ölüm beğen.

Back
X