Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım geç döllenme olabilir24.01.2021 de 139 hcg
26.01.2021 de 409 hcg
sizce bu değerler iyi mi ? düşük mü ?
Pardon neden açılan bütün konulara kendi konunuzu yapıştırıyorsunuz?Canım geç döllenme olabilir
Belki benim sürecimi anlattığım konu sana yardımcı olabilir ilgini çekiyorsa tıkla canım
Hamile kalmak için neler yaptım herkes faydalansın
hepinize merhaba ben istediğim sonucu almama rağmen forumda hemen hemen herkese yardımcı olmaya çalışıyorum tekrar paylaşmak istedim her türlü sorunuzu bana sorabilirsiniz ben size hikayemi anlatayım 🙏🏻 Dört aylık evliyim Ekim sonu basladık denemelere önce yumurtlama gunu düşünmeden bilincisz...www.kadinlarkulubu.com
SürecimiPardon neden açılan bütün konulara kendi konunuzu yapıştırıyorsunuz?
Sürecimi
Paylaşmak için olabilir mi ? Neden rahatsız oldunuz
Butün konulara degıl sadece gebe kalamayan yada gebelikle ilgili soruları olanların konularına yapıştırdım? Adminmisiniz neden bi anne adayının heyecanı sizi rahatsız ettiPardon neden açılan bütün konulara kendi konunuzu yapıştırıyorsunuz?
Ben de hamile kalmaya çalıştığım için sürekli bu sayfayı güncelleyip yeni açılan konuları okuyorum, sabahtan beri de her yeni açılan ya da açılmış (emin değilim hangilerine yazıyorsunuz) konuya kopyala-yapıştır yapıyorsunuz. Anladığım kadarıyla da çok kısa süre içinde hamile kalmışsınız ki bu gösteriyor ki herhangi bir sıkıntı yaşamamışsınız. Heyecanınızı anlıyorum; ancak verdiğiniz bilgiler uzun süredir hamile kalmaya çalışan insanlar için zaten bilinen şeyler. Yani gerçekten uyguladığınız adımlar bir mucize yaratmış olsaydı o zaman hiçbir diyeceğim olamazdı tabi ki hatta kendime de uygulayacağım şeyler çıkarırdım ama şu durumda bırakın sadece kendi konunuzda kalsın bilgileriniz.Butün konulara degıl sadece gebe kalamayan yada gebelikle ilgili soruları olanların konularına yapıştırdım? Adminmisiniz neden bi anne adayının heyecanı sizi rahatsız etti
Siz bana emir verme rahatlıgını nerden buluyorsunuz anlayamadım? O sizin fikriniz. Koca sitede bi siz rahatsız olmuşsunuz. Sizin herkesin bildigi şeyler dediginiz şey ile kimlere nasıl yardımcı oldugumu bilemezsiniz. Ben toplam yazdıklarımı orada topladım istedıgım yerde de paylaşırım bence siz bugun epey gerginsiniz ki bir anne adayının yapıştırdığı linkten bile rahatsız olmussunuz ona bakılırsa açılan başlıklara bakın hepsi neredeyse birbiri ile aynı sorular cevapları oldugu halde, bu site kimsenin babasına ait degil ve saygı çerçevesinde kurallar dahilinde istediğim gibi konumu yapıştırırım. Yazdıklarımda size siradan gelen seyler bircok insanın ihmal ettigi detaylar evet benim ve bircok insan için mucize. Rica ediyorum kendi keyfiniz bozuksa baskalarının kini kaçırmayın. Bilgileriniz konunuzda kalsın diyecek bir yetkiniz de yok. Size son cevabımdır Allah hidayet versinBen de hamile kalmaya çalıştığım için sürekli bu sayfayı güncelleyip yeni açılan konuları okuyorum, sabahtan beri de her yeni açılan ya da açılmış (emin değilim hangilerine yazıyorsunuz) konuya kopyala-yapıştır yapıyorsunuz. Anladığım kadarıyla da çok kısa süre içinde hamile kalmışsınız ki bu gösteriyor ki herhangi bir sıkıntı yaşamamışsınız. Heyecanınızı anlıyorum; ancak verdiğiniz bilgiler uzun süredir hamile kalmaya çalışan insanlar için zaten bilinen şeyler. Yani gerçekten uyguladığınız adımlar bir mucize yaratmış olsaydı o zaman hiçbir diyeceğim olamazdı tabi ki hatta kendime de uygulayacağım şeyler çıkarırdım ama şu durumda bırakın sadece kendi konunuzda kalsın bilgileriniz.
Neyse hamilesiniz, konuyu uzatıp canınızı sıkmak istemiyorum. Hiç tanımadığınız biri sizi strese sokmasın durduk yere.Siz bana emir verme rahatlıgını nerden buluyorsunuz anlayamadım? O sizin fikriniz. Koca sitede bi siz rahatsız olmuşsunuz. Sizin herkesin bildigi şeyler dediginiz şey ile kimlere nasıl yardımcı oldugumu bilemezsiniz. Ben toplam yazdıklarımı orada topladım istedıgım yerde de paylaşırım bence siz bugun epey gerginsiniz ki bir anne adayının yapıştırdığı linkten bile rahatsız olmussunuz ona bakılırsa açılan başlıklara bakın hepsi neredeyse birbiri ile aynı sorular cevapları oldugu halde, bu site kimsenin babasına ait degil ve saygı çerçevesinde kurallar dahilinde istediğim gibi konumu yapıştırırım. Yazdıklarımda size siradan gelen seyler bircok insanın ihmal ettigi detaylar evet benim ve bircok insan için mucize. Rica ediyorum kendi keyfiniz bozuksa baskalarının kini kaçırmayın. Bilgileriniz konunuzda kalsın diyecek bir yetkiniz de yok. Size son cevabımdır Allah hidayet versin
Umarım, bırkaç kere gordugunuz için rahatsız oldugunuz link den daha rahatsız edici birseyle karsılamazsınız sizde. TeşekkürlerNeyse hamilesiniz, konuyu uzatıp canınızı sıkmak istemiyorum. Hiç tanımadığınız biri sizi strese sokmasın durduk yere.
Sağlıkla kucağınıza alın bebeğinizi.
Bence de senin mevzu kaynamışbana civap verin![]()
Canım 2 kat artmış düşük degıl.24.01.2021 de 139 hcg
26.01.2021 de 409 hcg
Yazılarıma gülme ikonu koyman pek hos olmamış gercekden enteresansınızBence de senin mevzu kaynamış![]()
Bu siteye yas tutmaya değil eğlenmeye geldigimizin farkindasin demiYazılarıma gülme ikonu koyman pek hos olmamış gercekden enteresansınız
Ben eglenmeye degıl bilinclenmeye elimden geldigince bilinclendirmeye geldim ancak hamileligimle ilgili yardımcı olmaya calıstıgımı anlatan konumun altına dalga gecen emoji koyup beni elestıren kişiye farklı emoji koymanı anlayacak kapasıtedeyim. Bende seni elestıren herkese kalp atıp sana dalga emojisi yapayım ozaman anlarsın :) neyse laf yetısmez sizeBu siteye yas tutmaya değil eğlenmeye geldigimizin farkindasin demi![]()
Bence iki canim %60artmis sağlıkla al canim kucağına24.01.2021 de 139 hcg
26.01.2021 de 409 hcg