• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok heycanlıyım:(Yardımm

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU1

Ziyaretçi
aarkdaşlar cuma günü sevdigimle buluşcaz inşallah 6aydır görmüyorum onu:(çok çok heycanlıyız ikimizde ben rahat olmaya çalışıyorum şöyle olur böyle olur hayal kuruyorum ama o napıcam çok heycanlıyım diyince bende kötü oluyorum napıcam ya:(yardım edin nasıl olmalıyım acaba herşyi kafama takmış durumdayım ya ne giysem nasıl olsam çok çokk heycanlıyım uffffffffff:(:enbuyukkk:

uzun zamandır birbirinizi görmemenizin vermiş olduğu bir heyecan aman yarabbi ne tatlı telaş
hiç panik yapma tatlım sevdiğinle buluşunca şöle bi göz göze bakışın derin bi nefes alıp sımsıkı sarılın uzun uzun bak heyecan falan kalmayacak yerimseniben

yaa rahat olmaya çalışıyorum ama çok kötü olucam çünkü onu askere ugurluycam ya tutamassam kendimi ufff:(:(dua edin bana cuma akşam buraya hemen yazıcammmm

doğal olun heycan tbi her aşkta heycan vardır olmadığınız gibi davranırsanıız giyinişnize elbet dikkat etmeyliyiz bir bayan olarak abartma bence güzelm herşyin fazlası zarar demişler büyüklerim

bol bol hasret giderin derim ben sarılın bir saniye ellerinizi ayırmayın.benimde eşim asker bende c.tesi yanına gidiyorum.ve 9 senelik birliktelik olmasına rağmen biz bile heyecanlıyız.ne güzel işte tatlı heyecenlar bunlar birbirinize aşık olduğunuzun göstergesi.allah heyecanınızı hiç söndürmesin

ben de mayısta yaşıcam aynısını :asigim:
ahh ahh şimdiden heyecanlıyım aynen 6aydır görmemiş olucam ozmn
Allah yardmcın olsun en kötü derdin böyle olsun.... :nazar:

ayy cnm gözün aydin cuma gününe kadar zaman gecmez simdi
ben esimin isten gelmesini beklerken bile heyecanlaniyorum da senin heyecanini düsünemiyorum simdi delikafadulden
sade giyin en iyisi cnm güzel bi sac modeli makyaj harika olursun zaten sevgilin seni sevdigi icin cuvalla bile ciksan karsisina o seni begenir kiyafeti takma kafana Şeniz

ne güzel heyecanlar bunlar ya....
ah ah!!!
keşke benim de böyle bir derdim olsaydı

rahat ol canım.canın ne istiyosa ne yakışıyosa onu giy tak takıştır.doya doya yaşa sevgini...

kızlarrrrr:):)çok mutluyum dün buluştukk yanındayken dizlerimin titredigini gördü resmenn sakin ol dedi yanıma yanaştı herşey çok güzeldi yaa sokakda gezerken sanki kimse yoktu ve sadece gözüm ondaydı onunda bende allah bozmaz inş ama ayrılırken çok kötüydük elimi tuttu ve giderken seni seviorum diyerek bıraktı :(:(:(
arkamıza döndük gözünden yaş geldi yolda çekti beni kenara uffffffffffffffff hiç aklımdan çıkmıooo hiç hiç çok güzeldi ve istnbulda oturmadıgı halde sevdiigim pazartesi asker olmasına ramen yrın bidaha geliyim dio ama kabul etmiorum ailesi var sonuçta ya inanın çok güzeldi sanki evli gibiydik okdr alıştımki sıcaktıkki bebek gibi sevesi geliodu beni bunu bana ilk hissettiren kişi ona çokk teşekkür ederim tabiki sizleredeee..oleyyyyyy:):):):

canim bir denizci eşi olarak senin yasadıklarını ben her kavusmamızda yasıyorum.. :asigim:
senınkısı askerlıkmıs neysekı .. sevgiline hayırlı teskereler.. insallah bidaha hiç ayrılmazsınız a.s.

abba çok teşekkür ederim allah kimseyi ayırmasın ailesinden sevdiginden dostlarından...

ne güzel bi heyecan, bütün bekleyenler tez zamanda yaşasın
tabi ben de dahil, aaahh ahh..

Back
X